kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

çok sağolun kızlar hayırlısıyla inşallah yarında pozitif çıkarsa ne güzel bugün çift çizgiyi gördüm ama 2 test daha darantili diye düşünüyorum allah bebiş isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın bu benim 3. ayımda tutmuş oluyor ilk 2 ay yumurtlama günü çalıştık sonrasındada ilişkiye girdik geçen 10 kez birleşme gerçekleşti bu ay sadece 3 kez ilişkiye girebildim ve yumurtlama günü diye hesap yapmadım adetim bittiği gibi ertesi gün ilk ilişki bide adetim birinci gününden sayarak 10. günüydü bide 15. günü girdik ben rahatsızlanınca bidaha üstelemedik olursa olur hesabına sanırım adet bittiği gibi kalmış oluyorum bu durumda herkesin hamiş haberlerini alırız en yakın zamanda inşallah...a.sa.s.

Canım tebriklerrr ..Rabbim sağlıcakla kucağına almaı nasip etsin inşallahhh.Darısıı başımıza:sm_cool:

aaaaaayy kızlaaaaar şükür kavuşturana.a.s.:1hug:.kaç gündür uğraş uğraş açamadım problem vardı sanırım.kızlar gülmeyin ama :utangac:ben bu ay adet tarihimi hesaplayamadım sanırım.:utangac: adet olduğum tarih eylülün 20 siydi ben de kafa dalgınlığı zeynepcime 20 si dedim. zeynepcim canım kusura bakma lütfenyerimseniben ben açıkçası bu ayki adet tarihimi bilemiyorum..ama ağrılarım ara ara var.göğüslerimin içi ara ara sızlıyo.iki gündür de çok kötü kaşıntım başladı. duramıyorum kaşıntıdan..acaba ne zaman adet olucam kafam karıştı..öptüm canlarım...senağlama

herkese selammm

ptesi gunu laproskopi histeroskopi oldum
tıkalı tek tupum hala tıkalı acılabilcek konumda değildi zaten ama digerine bakmaktı amac bakıldı herhangib ir sorun yokmus digerinde çoksukur
su an yine dogal yoldan tek tuple beklemeye devam seklindeyim
bu aytarih vermiyorum çunku yumurtlama gunlerim su gunler ve bana iliskiyasak ameliyatlı oldugum için
kasım için tarıh vericem insalah
hamilemiz yokyeni galiba

çok şükür canım atlatmışsın ameliyatını geçmiş olsun...tek tüpünde sorun olmayışı çok iyi bir haber...şimdi sabırla çalışmalara devam etmek lazım...inşallah tez zamanda gelir bebeğin....

slm kıslar ümitlenmek istemiyorum ama aslında ayın 23 de adet günümdü yani dün 25 ne kadar vakit koydum olmassam fazladan iki gün dayanamadım ve bugün test yaptım +pozitif yarın sabah bi tane daha test yapacağım ve bu testide yapmıcaktım ama kızımda olduğu gibi bundada aynı belirtileri yaşıyorum aşırı üşüme ve gözlerim çok fena batıyo göğüslerim adet olacakmışım gibi şiş ve hafif gripli gibiyim bakalım hakkımda hayırlısı olsun allahım isteyen herkese tekrar aynı duyguları sevinci yaşatsın...:1hug:a.s. yarın sabah tekrarlıcam testi inşallah yine pozitif çıkar...:1rolleyes:

canım ümitlenmiycek bir durumun yokki ne güzel hamişsin işte...gözün aydın olsun allah kucağına almayıda nasip etsin....tez zamanda bizlerede inşallah...

dilara öncelikle tebrik ederim seni allah kucagına almayı nasip etsin
evet kızlar bugünkü kontrolümde 3 tane yumurtam oldugunu ögrendim 19 13 8 mm olmuşlar ben 1 tane diye üzülüyordum akşam çatlatma ignemi olucam pazar günü sabah aşılamam olucak bütün hazırlıkları yaptırdım şimdi dualarınıza ihtiyacım var inşallah tutar çünki son tedavim

canım inşallah aşılaman başarılı olur...sen yaptır eğer tutarsa ki inşallah tutar bende yaptırmayı düşünüyorum...allah yardımcın olsun canım....

aaaaaayy kızlaaaaar şükür kavuşturana.a.s.:1hug:.kaç gündür uğraş uğraş açamadım problem vardı sanırım.kızlar gülmeyin ama :utangac:ben bu ay adet tarihimi hesaplayamadım sanırım.:utangac: adet olduğum tarih eylülün 20 siydi ben de kafa dalgınlığı zeynepcime 20 si dedim. zeynepcim canım kusura bakma lütfenyerimseniben ben açıkçası bu ayki adet tarihimi bilemiyorum..ama ağrılarım ara ara var.göğüslerimin içi ara ara sızlıyo.iki gündür de çok kötü kaşıntım başladı. duramıyorum kaşıntıdan..acaba ne zaman adet olucam kafam karıştı..öptüm canlarım...senağlama

canım eğer en son 20 sinde adet olduysan senin günün çok geçmiş şu an 35 gün felan olmuş...yapsana bir test belkide hamişsindir canım....

raebzeh..............................20 Ekim
yağmur20...........................20 Ekim
heja....................................21 Ekim
handefe...............................27 Ekim
Balsurat..............................28 Ekim
nazlıbahar......................... ..1 Kasım
mawili..................................1 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
ali -ye ..................................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
zeliş82.................................8 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
başak35...............................9 Kasım
zynp.ZEYNEP.....................11 Kasım
gülücük...............................15 Kasım
funda72
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako

HAMİŞLER

Dilara80

sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

canım ümitlenmiycek bir durumun yokki ne güzel hamişsin işte...gözün aydın olsun allah kucağına almayıda nasip etsin....tez zamanda bizlerede inşallah...

amin hayırlısıyla inşallah çok sağolun...:1hug:a.s.

handefe...............................27 Ekim
Balsurat..............................28 Ekim
nazlıbahar......................... ..1 Kasım
mawili..................................1 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
ali -ye ..................................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
zeliş82.................................8 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
başak35...............................9 Kasım
zynp.ZEYNEP.....................11 Kasım
gülücük...............................15 Kasım
raebzeh.
yağmur20
heja
funda72
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako

HAMİŞLER

Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

kızlar merhaba ben bu ayda ümitsizim çünkü dayanamayıp omcomed erken gebelik testi yaptmıştım perşembe günü negatifdi. ve rahim ağzı yaram vardı birde 2 aydır genital siğil problemim çıktı. ama korunmuyodıuk. bu ay hsg çekildi normal dedi dr.hsgden sonra 1-2 ayda kendiliğinden olma ihtimali var olmadı tedaviye başlarız siz birkaç ay daha deneyin dedi. ama bu siğiller beni tedirgin ediyodu bu ay ilk doğumumu yaptıran dr.uma gittim rahim ağzımdaki yarayı yakalım dedi ve smear yaptrıdm. siğillerden dolayı allahdan bişi çıkmadı ama adet sonrası adet olursanız yakalım dedi hem siğilleri hem yarayı. ve yara yakma sonrasıda ilişki 40 gün kadar yasakmış ben 2-3 ay ara vermek durumundayım anlayacağınız. sizlere bol şans diliyorum... eşimde şu yakmnayı yaptırıp sonrası direk aşılma ayaptıralım diyo hayırlısı bakalım. ne olcakkk

kızlar merhaba ben bu ayda ümitsizim çünkü dayanamayıp omcomed erken gebelik testi yaptmıştım perşembe günü negatifdi. ve rahim ağzı yaram vardı birde 2 aydır genital siğil problemim çıktı. ama korunmuyodıuk. bu ay hsg çekildi normal dedi dr.hsgden sonra 1-2 ayda kendiliğinden olma ihtimali var olmadı tedaviye başlarız siz birkaç ay daha deneyin dedi. ama bu siğiller beni tedirgin ediyodu bu ay ilk doğumumu yaptıran dr.uma gittim rahim ağzımdaki yarayı yakalım dedi ve smear yaptrıdm. siğillerden dolayı allahdan bişi çıkmadı ama adet sonrası adet olursanız yakalım dedi hem siğilleri hem yarayı. ve yara yakma sonrasıda ilişki 40 gün kadar yasakmış ben 2-3 ay ara vermek durumundayım anlayacağınız. sizlere bol şans diliyorum... eşimde şu yakmnayı yaptırıp sonrası direk aşılma ayaptıralım diyo hayırlısı bakalım. ne olcakkk

canım benim hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah...ama bencede önce sorunlarından kurtulki tedavilerinde daha olumlu sonuçlar verebilsin...belkide yaranı yaktırdığın gibi hamiş kalırsın....a.s.

zeynepcim güzel dileklerin için sagol ama pek fazla şans verilmiyor aşılamada fazla ümitlenmek istemiyorum heray negatiflerden bıktım ama hayırlısı allahtan herzaman bunu istiyorum allahtan ümit kesilmez degilmi

zeynepcim güzel dileklerin için sagol ama pek fazla şans verilmiyor aşılamada fazla ümitlenmek istemiyorum heray negatiflerden bıktım ama hayırlısı allahtan herzaman bunu istiyorum allahtan ümit kesilmez degilmi

canım sen bol bol duanı et allahımın ol deyipte olduramadığı hiç bişey yok sadece herşeyin bir zamanı var sanırım...bizlerde zamanımızı bekliyoruz...hepimiz hakkımızda ne zaman hayırlıysa o zaman hamiş kalalım....

başak 35 sizin sorununuz ne idi. bu arada bizde artık aşılama düşünüyoruz.ama devlet masrafları karşılamıyor.acaba aşılamanın maliyeti ne kadarı buldu yazarmısın ?

yagmurcum bizim sorunumuz yok bilinmeyen infertilite dendi o yüzden aşılama oldum aşılamanın maliyeti kısaca canım bin ytl koy cebine fazlası gitmiyor ama ilaçtı aşıolama ücreti kontroller derken farkında olmadın harcanıyor bundan daha az ödeyen görmedim canım ama olsun deyer çünki devlet bize o hakkı vermiş kullammamızda yarar var diye düşünüyorum allah o günlere kalmadan bebişin gelirde gerek kalmaz canım

Back
X