- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #2.361
günaydın kızlar bu gün kimseden ses çıkmamış yeni hamiş haberi yokmu günümüz güzelleşsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cerot,xxgizemxx topiğimize hoşgeldiniz...umarım listeye girdiğiniz gibi hamiş çıkarsınız
güleser1983 belirtilerin çok güzel adetinde geçtiğine göre umut var demektir...inşallah güzel haberlerin gelir canım...
kızlar iyi aksamlar 40yasındakı teyzem 6aylık hamıleymiş 4cuye en buyuk oglu 23yasında butandıgı için kimseye soyleyememiş kazayla olmuş ya inanmıyorum tovbe yarabim yasları fazla onlarkazayla bıle hamile kalıyorlar bızde aylarca ugrasıyoruzsenağlamasenağlama
üzülme canım rabbimin mucizeleri işte inşallah o mucizelerden bizede verir ama 40 yaşındaki kadınında hemen hamile kalması açıkcası çok ilginç....:1shok:
kızlar iyi aksamlar 40yasındakı teyzem 6aylık hamıleymiş 4cuye en buyuk oglu 23yasında butandıgı için kimseye soyleyememiş kazayla olmuş ya inanmıyorum tovbe yarabim yasları fazla onlarkazayla bıle hamile kalıyorlar bızde aylarca ugrasıyoruzsenağlamasenağlama