kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

tünaydın hanımlar ben yeni uyandım gene uykuyu seviyorum neyapıyım bide gece leri geç vakte kadar burda oturunca böyle oluyo işte eşim işe gidiyo oğlum okula bende uyyom geri onları gönderince ohhhhh

tünaydın kızlar nasılsınız süt hormonları yükselen varmı ve süt hormonu düştükten sonra hamile kalan varmı kafama takılıyor yeniden yükselirse diye netten okudum daha çok yükseliyormuş korkuyorum bir daki aya doktora gidecegiz yükselmediyse tedaviye başlıcak inş yükselmez yine :(

arkadaşlar ben bir ara yoktum, eşim istemedi vazgeçti, şimdi de 2. istiyorum diyo, ben çalışmalara başladım, adet tarihim 18 Ocak listeye yazarsanız, sevinirim, inşallah vazgeçmez,

merhaba arkadaşlar, ben de başka topikte yazıpta burayı yeni keşfedenlerdenim..hatta diğer topikten tanıdığım bazı arkadaşlar da var burada..burası da bana hitap ediyor:)
benim de 6 yaşında bir kızım var ve 2. için 4 aydır çalışma halindeyiz..ancak ben pko yum aynı zamanda ve ocaktan beri de adet göremedim düzenli olarak..yumurtlama sorunum 4 aydır düzeldi demek istiyorum..klomen kullanıyorum ve klomenle 2. ayım..Rabbim izin verirde olursa tedavi ile olacak yani..İnşallah hepimiz de hayırlısı ile 2. kez yaşarız anneliği..
bu arada adet tarihim 10 ocak eklerseniz sevinirim..kimbilir belki şans getirir bana bu topik ve hemen ilk aydan hamiş kalırım:))

sevgilerimlee..

cerot,xxgizemxx aramıza hoşgeldiniz..inşallah burası uğurlu gelir canlarım.kızlaaaarrr nerdesiniz huu huuuu..öptüm canlarım..

kızlar ya 3 gündür kasıklarım agrıyo adetim de 4 gün geçti sanki adet agrısı gibi agrıyo ama olmuyo adet belirtilerim var gögüslerim falan çok acıyo bilmiyorum hamilelik belirtileri olabilirmi kızımda böyle olmamıştı sanki yada ben unuttum iki üç gün daha bekleyeyim test yapacam.

interhat...............................16 Aralık
güleser1983........................22 Aralık
heja....................................22 Aralık
handefe...............................27 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili..................................30 Aralık
Berknilay..............................30 Aralık
raebzeh..................................2 Ocak
yağmur20...............................2 Ocak
zynp.ZEYNEP........................2 Ocak
WANNABABY........................2 Ocak
gülücük..................................6 Ocak
ali -ye ....................................7 Ocak
idayre.....................................8 Ocak
cerot.....................................10 Ocak
lolo.......................................12 Ocak
kyt043..................................13 Ocak
pınar77.................................15 Ocak
Hatice alpaslan.....................16 Ocak
derinlik................................16 Ocak
xxgizemxx..........................18 Ocak
BTRKLC...............................19 Ocak
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

cerot,xxgizemxx topiğimize hoşgeldiniz...umarım listeye girdiğiniz gibi hamiş çıkarsınız

güleser1983 belirtilerin çok güzel adetinde geçtiğine göre umut var demektir...inşallah güzel haberlerin gelir canım...

arkadaslar ılgılerınız ıcın cok tessekkur ederım hepınız ıyıkı varsınız ıykı burdasınız aksam esımde bende durgunlugu anlayıp uzun bır nutuk cektı guzel guzel zaten o benım psıkologum ..
bıraz bıraz alısıp atlatacagım..benım gıbı dusunen ınsanların oldugunu bılmek ayrıca rahatlatıyo , hepınız sagolun Allah hepımızın muradını en kısa zamanda en hayırlı sekılde versın bana kız evlat versın aaaaaaaaaaaaaaaaaamın..

arkadaşlar ben kırmızı kartı gördüm .yeni tarih 25 ocak artık dkt.a gitmiycem amaaaaaaaaaaan 1. oldu elbet 2.de olur .olmazsa neyapıyım rabbim oğlumu bağışlasın bana inş.boşvermeye çalışacam.ve önceliğim kilo vermek olacak..iyi akşamlar..

iyi akşamlar benimde olmuyor 3yıldır benimde oğlum var 1tane önceleri çok takıyordum şimdi çok fazla takmıyorum sırnaşık şey ne yapalım rabbim bizede verir inş :emir_bebek:

kızlar iyi aksamlar 40yasındakı teyzem 6aylık hamıleymiş 4cuye en buyuk oglu 23yasında butandıgı için kimseye soyleyememiş kazayla olmuş ya inanmıyorum tovbe yarabim yasları fazla onlarkazayla bıle hamile kalıyorlar bızde aylarca ugrasıyoruzsenağlamasenağlama

kızlar iyi aksamlar 40yasındakı teyzem 6aylık hamıleymiş 4cuye en buyuk oglu 23yasında butandıgı için kimseye soyleyememiş kazayla olmuş ya inanmıyorum tovbe yarabim yasları fazla onlarkazayla bıle hamile kalıyorlar bızde aylarca ugrasıyoruzsenağlamasenağlama

üzülme canım rabbimin mucizeleri işte inşallah o mucizelerden bizede verir ama 40 yaşındaki kadınında hemen hamile kalması açıkcası çok ilginç....:1shok:

üzülme canım rabbimin mucizeleri işte inşallah o mucizelerden bizede verir ama 40 yaşındaki kadınında hemen hamile kalması açıkcası çok ilginç....:1shok:

kızlar halamın bir kızı 46 yaşında hamile kaldı ama aldırdı.diğeri ikinciye anca 40 yaşında dourdu şimdi kızı 2 yaşında.ben 36 yaşınadyım 5 yıldır ikinci bebek için uğraşıyorum.nasipde varsa olur ne diyelim.yerimseniben

nasip işte canım yiyecek ekmegi içecek suyu olan bir şekilde dünyaya geliyor..ne yapsada geliyor kader işte..ne yapalım bizimde 1er tane var işte..Allah onlara ömür sağlık versin..üzülme canım benim bak bizlerde aynı durumdayız..herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda..iyi cesaret valla 40 yaşında birde 4 tane delikafadulden delikafadulden

oda bişeymi benim yakın bir akrabam 43 yaşında 2. ye kazayla kaldı yine başka bir tane 4. ye 44 yaşında kaldı ve o şu anda o doğurdu...ama olsun ben şu ara en çok sağlığıma önem veriyorum...anladımki gerisi boş...ben iyi olmadıktan sonra hamile kalmışım neye yarar o hamileliğide devam ettiremem... o yüzden allahım herşeyi vaktinde saatinde hayırlı zamanında versin....

Back
X