kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
handefe...................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
gülücük....................................27 Ocak
zynp.ZEYNEP..........................28 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
ggezgin....................................31 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
mawili......................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
tali-tan
Berknilay
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

merhaba kızlar inşallah hepimize güzel bir hafta olur....listemizde günü geçen arkadaşlarımız var ve ne zamandır uğramıyorlar
kyt043
pınar77
Hatice alpaslan
derinlik
xxgizemxx

kızlar sizlerden haber bekliyorum...umarım bugün haberlerinizi alırız....

kızlar günaydın bugün adet günüm ama gelen giden yok.:çok üzgünüm:
hamişde olduğumu sanmıyorum nedensesenağlama

kızlar günaydın bugün adet günüm ama gelen giden yok.:çok üzgünüm:
hamişde olduğumu sanmıyorum nedensesenağlama

canım niye üzülüyorsun belkide hamilesindir..sabırla bekle bakalım bir kac gün geçsin hele o zaman belli olur..bolca dua et bende ederim sana hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah..:1hug:

canım niye üzülüyorsun belkide hamilesindir..sabırla bekle bakalım bir kac gün geçsin hele o zaman belli olur..bolca dua et bende ederim sana hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah..:1hug:

amin canım hep dua ediyorum.senağlama
artık benim için sona doğru yaklaşıyorum :çok üzgünüm:
martta son kez aşılama denicem ondan sonra bırakcam :sm_confused:
ne yapalım en azından bir kez yaşadım allah herkeze yaşatsın.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bişey sorucam daha adetime bir hafta 10 gün filan var ama benim sol kasığım o kadar çok ağrıyor ki.aranızda böyle birşey yaşayan var mı ?acaba kist filan mı oluştu.yumurtlama ağrısı olamaz çünkü.doktora da gitmek istemiyorum çünkü önümüzde ki ay yumurta takibi için gitmeyi düşünüyordum

selam kızlar. ben bir kaç gündür baya kötüyüm. bu ay kafadan elendim herhalde. en sağlıklı halimizde tutmayan bebiş bu ay tutacak değil ya. neyse sizlerin haberleri gelir inşallah.

brtklc canım niye hemen umudunu kaybediyorsun..üzülme allahın izniyle bu ay ki hamilemiz sensin inşallah..rabbim ummadığın anda süprizini yapsın bebişini sana kavuştursun inşallah..wannababy canım geçmiş olsun..nasılsınız kızlar..öptüm canlarım..

kızlar herkese selam ancak girebildim bugün bayağa yoğundum temizlik günümdü akşamda eşim gelince ancak sıra bana geldi btr canım niye ümitsiz oluyosun bakıyım hemen yelkenleri fora verme belkide hamişsindir wannababy canım sanada çok geçmiş olsun....

zeynep yaz bakalım belki sevgililer günü uğur getirir bize 18 şubattt
kırmızı kartkötükedihüso

canım üzülmek yok tamammı inşallah rabbim bizlerede nasip edecek inşallah....

zelişcim nasıl bir bilsen içim içimi yiyor.sana bunları yazarkende ağlıyorum.:çok üzgünüm:
çok yoruldum birtanem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:çokkkkkk
canım mart ayı gelse son kez aşılamayı denesem ne olcak sa olsa
tüpbebeği maddi açıdan dolayı denemicem.:a015:

zelişcim nasıl bir bilsen içim içimi yiyor.sana bunları yazarkende ağlıyorum.:çok üzgünüm:
çok yoruldum birtanem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:çokkkkkk
canım mart ayı gelse son kez aşılamayı denesem ne olcak sa olsa
tüpbebeği maddi açıdan dolayı denemicem.:a015:

canım yine üzülme diyecem hem sen doğal yolla hamile kaldın bunu unutma bitanem hem bir laf vardır düşüğün kırığı çıkığı içindedir düşük yapan insan daha kolay hamile kalır hormonların anca oturdu kolay değil bebek düşürdün canını sıkma ağlamada rabbim inşallah senin yüzünüde güldürecek oğlunu abi edecek bütün dualarım seninle......:teselli:

canım yine üzülme diyecem hem sen doğal yolla hamile kaldın bunu unutma bitanem hem bir laf vardır düşüğün kırığı çıkığı içindedir düşük yapan insan daha kolay hamile kalır hormonların anca oturdu kolay değil bebek düşürdün canını sıkma ağlamada rabbim inşallah senin yüzünüde güldürecek oğlunu abi edecek bütün dualarım seninle......:teselli:

inşallah canım bende sana ve bizimli aynı kaderi paylaşan arkadaşlarım için dua ediyorum
geçen ay üzülmemiştim hiç. bu ay ateşimde beni umutlandırdı:çok üzgünüm:

xxgizemxx..............................18 Ocak
handefe...................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
gülücük....................................27 Ocak
zynp.ZEYNEP..........................28 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
ggezgin....................................31 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
mawili......................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
tali-tan
Berknilay
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
pınar77
Hatice alpaslan
derinlik

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

canım gecmişolsun allah büyük hiç umadıgın anda sevindirir seni a.s.

sağol canım. Büyük Rabbim hepimizi en kısa zamanda sevindirir inşallah.a.s.

brtklc canım niye hemen umudunu kaybediyorsun..üzülme allahın izniyle bu ay ki hamilemiz sensin inşallah..rabbim ummadığın anda süprizini yapsın bebişini sana kavuştursun inşallah..wannababy canım geçmiş olsun..nasılsınız kızlar..öptüm canlarım..

teşekkür ederim raebzeh.a.s.

kızlar herkese selam ancak girebildim bugün bayağa yoğundum temizlik günümdü akşamda eşim gelince ancak sıra bana geldi btr canım niye ümitsiz oluyosun bakıyım hemen yelkenleri fora verme belkide hamişsindir wannababy canım sanada çok geçmiş olsun....

sende sağol zeliş.a.s.

zeynep yaz bakalım belki sevgililer günü uğur getirir bize 18 şubattt
kırmızı kartkötükedihüso

canım sende üzülme. her ay hepimiz yaşıyoruz aynı hüsranı. ben bu ay yumurtlama aletlerinden kullandım. 16. günüm. yumurtanın y' si bile yok ortalarda. zaten bu hasta halimle olacağınıda sanmıyorum bundan sonra. napalım buna da şükür. a.s.

günaydın kızlar..wannacığım geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine havalar çok kötü bu aralar..brtc canım benim bu gün daha iyisindir umarım..ne olur canım çok yıpratma kendini seni çok ama çok iyi anlıyorum..bende çok ama çok yoruldum ama elden bişey gelmiyor sağlık olsunda gerisi boış inanki..bak bana ewladım iyileşsin diye peşinde koşturup duruyorum..bu havada hoca arıyorum yüzme için..Allah sağlık versin inanki herşey boş..

selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim çok şükür bu gün aşılama için start verdik bu akşam ilk iğnemi olucam rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah :Saruboceq:

Back
X