kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Zeynepimmm canım arkadaşımm haberi alıncaa o kadarr sevindimm duygulanıp ağladımm.Allahımmm sana şükürler olsunn dualarını kaul ettii.Tebriklerrrrrr canımm Rabbım saağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu inşalllahhhhhh.Hadiiyinn halayaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Zeynepppmm hamişşşşş:CüvCüv:
BEBİŞİİ OLCAK HERKEZZZ DUYSUNN:ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hihoyyythihoyyytsositosositosositososito

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafaduldenamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn tey tey teeeeeeeeeeeeeyyyyyhihoyyyt:dance:...maşallah nazar değmesin inşallah .:nazar:.ayyy zeynepciiiimmmm valla öyle sevindimki yeni gördüm kusura bakma canım ablam yaaaaa....rabbime şükürler olsun valla öyle moral verdinki bizlere..rabbim sorunsuz hamilelik nasip etsin..rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım...öptüm zeyno ablam...hepinizi öptüm haydi halaya durmak yoooooookkk..:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:.

Zeynepimmm canım arkadaşımm haberi alıncaa o kadarr sevindimm duygulanıp ağladımm.Allahımmm sana şükürler olsunn dualarını kaul ettii.Tebriklerrrrrr canımm Rabbım saağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu inşalllahhhhhh.Hadiiyinn halayaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Zeynepppmm hamişşşşş:CüvCüv:
BEBİŞİİ OLCAK HERKEZZZ DUYSUNN:ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hihoyyythihoyyytsositosositosositososito

canımsın sen benim allahım benim sana sevindiğim günleride gösterecek inşallah hiçbir zaman umudunu kaybetbe balım...

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafaduldenamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn tey tey teeeeeeeeeeeeeyyyyyhihoyyyt:dance:...maşallah nazar değmesin inşallah .:nazar:.ayyy zeynepciiiimmmm valla öyle sevindimki yeni gördüm kusura bakma canım ablam yaaaaa....rabbime şükürler olsun valla öyle moral verdinki bizlere..rabbim sorunsuz hamilelik nasip etsin..rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım...öptüm zeyno ablam...hepinizi öptüm haydi halaya durmak yoooooookkk..:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:.

canım ya çok tatlısın sakın umudunuzu kaybetmeyin size hep bunu söyledim ama sakında kafayada takmayın ben 19 ay bekledim ama sonunda rabbim hiç umursamadığım anda verdi ...inşallah sanada verecek canım tez zamnda

Kıyamam ben sanaaaaa:teytey::teytey::teytey:Çok sevindim canım benim çokk:dance::dance:Şükürler olsun Zeynep canım hayırlısı olsun:1hug:

Sevinirken ağlarmı insan ya işte budur dualarımız kabul oluyor:Saruboceq:Şükürler olsun Rabbime:Saruboceq:

Sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allahım.Çok öperim Zeynep'cim seniŞenizŞeniz

Kıyamam ben sanaaaaa:teytey::teytey::teytey:Çok sevindim canım benim çokk:dance::dance:Şükürler olsun Zeynep canım hayırlısı olsun:1hug:

Sevinirken ağlarmı insan ya işte budur dualarımız kabul oluyor:Saruboceq:Şükürler olsun Rabbime:Saruboceq:

Sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allahım.Çok öperim Zeynep'cim seniŞenizŞeniz

canım benim allahım ne güzel arkadaşlar nasip etti bana inanın hepinize dua ediyorum inşallah sizlerede çok yakında sevinç gözyaşları dökücez

heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak

asu1984...................................29 Ocak
ggezgin....................................31 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
mawili......................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
pınar77
Hatice alpaslan
derinlik

HAMİŞLER
zynp.ZEYNEP:nazar::nazar:
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

Tekrar tebrikler Zeynepcim .Amin inşallah diyelim.Darısı tüm isteyenlere a.s. a.s.

canım belki öteki topikten görmessin diye buradanda tebrik edeyim.inanki çok sevindim canım.. tebrik ederim.. göznüaydın olsun.. en sonunda Rabbim emeklerinin karşılığını verdi canım.. Rabbim sağlıkla sonuan erdirir inş amin.. darısıda tüm isteyen senin gibi bekleyen arkadaşlarıma olur inşş amin...

kızlar merhaba bu sayfayı yeni gördüm bizde ikinciyi istiyoruz eşim hiç istemiyordu o yüzden beş sene korunduk zar zor eşimi ikna ettim ama şimdide olmuyor üç aydır uğraşıyoruz inşallah bu ay olur son adetim 16 aralık biliyorum biraz geç oldu ama halen adet olmadım.bhcg yaptırdım negatif ama halen ümitliyim bir hafta daha bekleyip tekrar test yapacam inşallah bu sefer olur.

kızlar merhaba bu sayfayı yeni gördüm bizde ikinciyi istiyoruz eşim hiç istemiyordu o yüzden beş sene korunduk zar zor eşimi ikna ettim ama şimdide olmuyor üç aydır uğraşıyoruz inşallah bu ay olur son adetim 16 aralık biliyorum biraz geç oldu ama halen adet olmadım.bhcg yaptırdım negatif ama halen ümitliyim bir hafta daha bekleyip tekrar test yapacam inşallah bu sefer olur.

canım aramıza hoşgeldin umarım fazla beklemeden ikinci bebeğine kavuşursun.....

canım belki öteki topikten görmessin diye buradanda tebrik edeyim.inanki çok sevindim canım.. Tebrik ederim.. Göznüaydın olsun.. En sonunda rabbim emeklerinin karşılığını verdi canım.. Rabbim sağlıkla sonuan erdirir inş amin.. Darısıda tüm isteyen senin gibi bekleyen arkadaşlarıma olur inşş amin...

canım benim allah razı olsun inşallah diğer arkadaşalrımızında tez zamanda iyi haberlerini alırız...

canım mevsimsel değişikliklerden oluyo bazen... Druna danışarak adet söktürücü kullanabilirsin inşallah çok beklemezsin .....

senağlamasenağlamasenağlama canlarım hepinizden allah razı olsun ben bu günleri gördüğüme hala inanmıyorum bu 19. ayımdı allahım mucizesini gönderdi ...hala şoktayım elim ayağım titiriyo gerçekliğine inanmıyorum....allahtan şimdi ilk dileğim bebeğimin sağlıklı olması sonrada hepinizin hamile kalması çünkü sizleri o kadar iyi anlıyorumki belkide en iyi anlayanlardan biriyim...her hamile haberi aldığımda ağlıyordum her adet olduğumda depresyona giriyordum ama son 3 aydır kendimi olmıycak fikrine alıştırmıştım hiç beklemedim kendimi ve ummadığım anda geldi meleğim....yarabbim balıma , dıpıma ve rapunzelime ikiz bebekler siz canlarımada gönlünüzden geçeni tez zamanda nasip eylesin ...her gün sizler için dua edicem bunun için emin olabilirsiniz...

zeynepcim, çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah.a.s.

canım benim bugün adet günümdü ve belirtimde yoktu ama evde bayağıdır bekleyen testlerim vardı dedim öylesine yapayım yazık tarihleri geçmesin dedim...öğleyin yaptım ve bıraktım 5 dk sonra bi bakrtım 2 çizgi biri silik bir daha yaptım başka markadan onunki daha silik ama var ...hemen hastaneye kan verdim sonucum 60,45 çıktı dr a göstermedim bile...bu arada bugün 27. günüm canım...inşallah sende hamişsindir...

ZEYNEPCİĞİM CANIMMMMMMMMM...şimdi görebildim bitanemmm. ağladım yaa resmenn, canımsın.. Allahım kucağına almayı da nasip etsin İnşallah. minik meleğin hayırlı olsun canım arkadaşım:))) :emir_bebek: tebrik ediyorum gerçekten de sabırlı bir süreç yaşadın ve başardın..en uzun bekleyenlerdensin canım benim..ve yılmadan üşenmeden listemizi hazırladın hepp...Allahım tüm isteyenlere nasip etsin İnşallah canım, ben de dahil:))))

çok öpüyorum senii...:1hug:
valla heyecan yaptım, bu heyecan beni 3 ay daha götürür:)):roflol:

zeynepcim, çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah.a.s.

ZEYNEPCİĞİM CANIMMMMMMMMM...şimdi görebildim bitanemmm. ağladım yaa resmenn, canımsın.. Allahım kucağına almayı da nasip etsin İnşallah. minik meleğin hayırlı olsun canım arkadaşım:))) :emir_bebek: tebrik ediyorum gerçekten de sabırlı bir süreç yaşadın ve başardın..en uzun bekleyenlerdensin canım benim..ve yılmadan üşenmeden listemizi hazırladın hepp...Allahım tüm isteyenlere nasip etsin İnşallah canım, ben de dahil:))))

çok öpüyorum senii...:1hug:
valla heyecan yaptım, bu heyecan beni 3 ay daha götürür:)):roflol:

canlarım benim saolun allahım sizlerede nasip eder inşallah çok bekledim çok zor günlerde geçirdim ama allahım mükafatımı verdi umarım sizlerde tez zamanda meleklerine kavuşursunuz...

amin canım aminnnn... zaten bu bebişler varya tam ümidi kesmişken geliyorlar canım.. benimde aynen öyle oldu.. psikoloji çok önemli bir etken.. devamlı bebeiş içn bişişler yapınca olmuyor.. hamilik isteyenlere en büyüyk tavsiyem kafanızdan tamamen atmanız..o zaman gerçektende oluyor:))

canlarım benim saolun allahım sizlerede nasip eder inşallah çok bekledim çok zor günlerde geçirdim ama allahım mükafatımı verdi umarım sizlerde tez zamanda meleklerine kavuşursunuz...
AMİNN canım, ağzın bal yesin:)) ama inan kendimmiş kadar sevindim..biz burada bir aileyiz ve kardeşlerimizin mutluluğu bizim de mutluluğumuz canım..
hadi gelsin kuzenler o zaman:))))
çok öpüyorumm:1hug:

zeynebiiiiiiiiiiiim delüüüüüüüüüüüüüüüüüm nasıl sevindim anlatamam .:sm_cool::sm_cool::sm_cool:..daha dün konuşmuştuk olmazsa üzülme falan diye.. kız görüyomusun Allah sabredince zamanı gelince nasılda veriyo... inşallah sağlıklı bi şekilde tatlı yüzünü görmek te nasip olur.. ALLAH tüm isteyen kalpleri geri çevirmesin inşallah..

Zeyneppppp arkadaşım çok ama çok sevindim... 19 ay sonra ne güzel bi haber allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. İnşallah herşey ilkindeki gibi güzel olur.. Benimde 22ay oldu ama ümidimi hiç kesmedim nasip kısmet.. Allah hayırlı etsin canım çok sevindim çookkkk..

aaa-aaaaaaaaaaaaaa
zeynepcim listeleri yaparken sen de listenin altına geçmişsin bak ne güzel bu ay benle başladıkkkk ve sen ve daha niceleri inşallah olacakkk. hepiniz sırasıylaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........
allah bebeğine ve sağlık versin inşallahhh
bende yaptırdığım ilk testte 61,9 çıkmıştı 27. günümde
allahım herkese nasip etsin inan çok sevindimmmmmm

amin canım aminnnn... zaten bu bebişler varya tam ümidi kesmişken geliyorlar canım.. benimde aynen öyle oldu.. psikoloji çok önemli bir etken.. devamlı bebeiş içn bişişler yapınca olmuyor.. hamilik isteyenlere en büyüyk tavsiyem kafanızdan tamamen atmanız..o zaman gerçektende oluyor:))

evet canım aynen öyle tam umudu kesmişken geldi meleğim en öenmli şey kafayı dağıtmakmış

AMİNN canım, ağzın bal yesin:)) ama inan kendimmiş kadar sevindim..biz burada bir aileyiz ve kardeşlerimizin mutluluğu bizim de mutluluğumuz canım..
hadi gelsin kuzenler o zaman:))))
çok öpüyorumm:1hug:

evet canım dünden beri bilgisayarın başından kalkamıyorum yüzümde hep bir tebessüm sizlerin yazılarını okudukça daha mutlu oluyorum..allahım sizleride çok bekletmesin....

zeynebiiiiiiiiiiiim delüüüüüüüüüüüüüüüüüm nasıl sevindim anlatamam .:sm_cool::sm_cool::sm_cool:..daha dün konuşmuştuk olmazsa üzülme falan diye.. kız görüyomusun Allah sabredince zamanı gelince nasılda veriyo... inşallah sağlıklı bi şekilde tatlı yüzünü görmek te nasip olur.. ALLAH tüm isteyen kalpleri geri çevirmesin inşallah..

evet canım tamda konuşmamızın üstüne test yaptım çok komik oldu ben sana benimde olmuyo derken hamileymişim meğersem...güzel dileklerin için saol canım...
Zeyneppppp arkadaşım çok ama çok sevindim... 19 ay sonra ne güzel bi haber allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. İnşallah herşey ilkindeki gibi güzel olur.. Benimde 22ay oldu ama ümidimi hiç kesmedim nasip kısmet.. Allah hayırlı etsin canım çok sevindim çookkkk..

canım 22 ayda çok uzun gibi gözüküyo ama inanki unutmak en önemli etkenmiş...allahım senide daha fazla bekletmesin canım....

aaa-aaaaaaaaaaaaaa
zeynepcim listeleri yaparken sen de listenin altına geçmişsin bak ne güzel bu ay benle başladıkkkk ve sen ve daha niceleri inşallah olacakkk. hepiniz sırasıylaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........
allah bebeğine ve sağlık versin inşallahhh
bende yaptırdığım ilk testte 61,9 çıkmıştı 27. günümde
allahım herkese nasip etsin inan çok sevindimmmmmm

evet canım ayağını sürttün galiba hemen peşine takıldım,,,değerlerimiz aynıymış bende değerim düşükmü diye endişe etmiştim...sen 5 haftalık olmuşsun bile inşallah bizde seni takip edicez...peşimizdende diğer arkadaşlarımız gelecek inşallah...

Zeynepcim canım buradanada tebrik etmek istedim varsa birkaç topik oralardanda tebrik yazabilirim vallaihi çok ama çok sevindim bu kadar zaman sonra hamile kalmak nedemek çok iyi bilorum hislerini tahmin edebiliyorum, gordugunde ne yaptın tahlil sonucunu anlatsana hislerini biraz esin ne yaptı ailenin haberi varmı ne zaman dra gideceksin vs detay yaz hadii

Back
X