kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım beni listeden çıkar olmadı bu ayda.olmayacakda galiba moralim çok bozuk şuan.senağlama neyse gene yazarım girince.öptüüm hepinizi. a.s.

canım ne oluyo bakiiim böyle bu ne umutsuzluk sen çabuk hamile kalabiliyosun yeterki kafandan bu sıkıntıları at...ayrıyetten listedende seni silmiyorum canımı sıkma sakın bidaha...seni böyle görmekte istemiyorum...

zeynep canım bu sabah dr daydım beta hcg bakıldı kanda..negatif yani gebelik yok..olsa bile bu renkte bir kanama olunca düşükten şüphelendi dr um ama değilmiş çok şükür..ilaçlar zamanla reglinde bu şekilde değişiklik yapabiliyormuş.çok afadersin 5. günü arttı reglim!!! klomenin etkisi dedi dr um..bu ay kendi haline bıraktı canım..olmazsa gelecek ay 2. aşılamayı yapacak..
hayırlısı bakalım.

canım hakkında hayırlısı umarım aşılaman güzel geçer ve sonuç alırsınız ...allah yardımcınız olsun...

bu arada dün gece eşimle ilk defa ciddi ciddi tüp bebek olayını konuştuk. çok mutlu oldum çünkü eşim benim bu kadar istekli olmama kızıyor, olucaksa kendiliğinden olsun diyordu. bakalım yaza doğru araştırmalara başlayıp bir tüp bebek merkeziyle görüşücez. ondan sonra da doktorun yönlendirmesine göre hareket ederiz herhalde. maddi olarak hazır değiliz ama bulup buluşturucaz bir yerlerden. zaten o sefer de olmazda bu defteri tamamen kapatıcaz.

canım bunu düşünmeniz bile güzel umudunuzu asla kaybetmeyin...bak görüceksin meleğin ummadığın bir anda kapını çalıcak...

merhaba arkadaşlar çok size yazı yazmaıştım beni hatıtlamamaız normal ama benide listeden şimdilik cıkarın cunkü çarşamba akşamı regli oldum ......ayın 4 de ,,,, 2 önce erken oldum birde .....bakalım önünüzde ki ay neler olacak

canım senide silmiyorum yeni tarihini ver ekliyim...

raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
pınar77....................................16 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
heja.........................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
asu1984...................................25 Şubat
diorisimo..................................28 Şubat
WANNABABY...........................1 Mart
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
lolo
funda72
beratefe
güleser1983
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
Hatice alpaslan
derinlik

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

Son düzenleme:
zeynepcim neyazıkı guzel haber vermek isterdim ama bugun geldısenağlama canım yanıyor nefes alamıyorum ınsanın ümitlenıpde boyle adet gormesi cok acıtısenağlamanasip degilmiş allahım boyle ıstemış ama canım yandı :çok üzgünüm:herkez sevinmişti en cok esım oda bana beli etmiyor ama üzüldü senağlamaneyse umutlar tukenmez bırı veren allahım ikinciyide verir insallah 10mart yaz bakalım bırgun erken veya gec bılemıyorum:çok üzgünüm:

funda72 ali ye ve arkadaşlar allahtan ümit kesilmez pes etmekte yok isyan etmekte yok hayırlısıyla yola devam inş. rabbim nasip edicek rabbim neylerse güzel eyler sevgileeeer

zeynepcim neyazıkı guzel haber vermek isterdim ama bugun geldısenağlama canım yanıyor nefes alamıyorum ınsanın ümitlenıpde boyle adet gormesi cok acıtısenağlamanasip degilmiş allahım boyle ıstemış ama canım yandı :çok üzgünüm:herkez sevinmişti en cok esım oda bana beli etmiyor ama üzüldü senağlamaneyse umutlar tukenmez bırı veren allahım ikinciyide verir insallah 10mart yaz bakalım bırgun erken veya gec bılemıyorum:çok üzgünüm:

canım üzülmek yok yola devam bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur rabbim büyük bizede nasip edecek inşallah:teselli:

Son düzenleme:
handefe,mavili,wannababy,btrklc..canlarıımm hepinizden allah razı olsun..rabbim cümlemize böyle şeyler yaşatmasın..rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun..amiiiiin..aliyecim üzülme canım benim rabbim hayırlısıyla versin..listenin başında ben kalmışım..hayırlısı bakalım..aslında geçen ayın 7 sinde adet olmuştum..zeynepcim 10 u yazmış..hayırlısı bakalım..iki üç aydır gecikiyo zaten..günlerim aksıyo..öptüm hepinizi..hayırlı geceler canlarııııımm..

arkadaşlar hepinize tektek tesekur ediyorum cok uzuldum ama bıraz daha iyiyim rabımm isteyen herkeze versın napalım kızım azcık daha buyusun bıraz zor bır cocuk

raebzeh CANIM COK COK GECMIS OLSUN

cerot funda aliye
hakkinizda hayirlisi olsun
bu ay olmadi insallah bidahaki aya tutar r
rabbim dualarimizi kabull eder insallah AMIN

raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
pınar77....................................16 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
heja.........................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
asu1984...................................25 Şubat
diorisimo..................................28 Şubat
WANNABABY...........................1 Mart
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
beratefe......................................4 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
lolo
funda72
güleser1983
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
Hatice alpaslan
derinlik

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

carot, funda, aliye canlarım üzülmeyin ya nolur, biz burda birbirimize umut olmak için varız di mi, ne demek öyle beni silin falan olmaz öyle şey, herşeyi burda birlikte yaşayacağız. Yüce rabbim bir olmuş bunca yüreğin umudunu söndürmez eminim öpüyorum hepinizi:1hug:

raebzeh canım sana da büyük geçmiş olsun aman dikkat walla bu havalar o kadar tehlikeli ki, ben de karne haftasında yaşamıştım ona benzer bişeyi okula gelirken yağmur yağıyordu bi de yerde buz varmış ıslaklıktan fark etmedim, e malum trakya burası balkanlardan gelen soğuk hava varya o önce bize uğruyo:)))) allahtan yol boştu da kaldırıma çıktım sadece :))) tekrar geçmiş olsun canım öpüyorum

Son düzenleme:
tünaydın kızlar..kalktığımdan beri ilk oturuyorum mutfagı şöyle bir üstünden temziledim ve bu saati ettim..kaynanamlar vardıya saolsun makineye bulaşıkları koydurmadı bolca elinde yıkadı:dilcikar: benim tezgahta farklı bişey laminant gibi doalplara doğru su akmıştı hep yeni silmiştim ama yinede silmek zorunda kaldım..herseferinde kızdım elimde yıkamıyorum hem su faturası fazla geliyor hemde dolaplar ıslanıyor diye ama dinleyen kim..:dilcikar:neyse gelip geçti amann ne yapayım yaşlılara laf anlatmak zor işte..:dilcikar:

aliyecim fundacım üzlmeyin ne olur demekki hakkınızda hayırlsı olan buymuş 1er kezde olsa o güzel duyguyu tattık ya şükürler olsun..inşallah tez zamanda en hayırlı tarafından 2.leride tadarız..

valla öyle zeynepim yok şohbende sıcak suyu bekle yada su ısıt aynı masraf sonuçta hem tertemiz oluyor varken makinem ne uğraşacagım ki yıllardır bilir elimde yıkamadığımı hala da ısrarla elde yıkar bana geldiğinde bende ne yapayım seslenmdim anlamıyorki..oğünde çok hastaydım ay yine koydurmadı makineye git ben yıkarım dedi bende geçtim odama yattım valla ne onlamı ugraşacam amann yeter 10 senelik geliniz artık gelinliğimiz mi kaldı demi bea:D

Merhaba Arkadaşlar
Hepinize tek tek İzmirden sevgilerimi yolluyorum.Evimi toparlamaya devam ediyorum 2, bebekten vazgeçmiş değilim ama malum bu durumda birazcık zor nasipse yeni eve geçince.Yeni eve yeni bebek slogan bu:ecrin_bebek:

Az bir zamanım kaldı ama yerleştim ettim vaktimizi alır.Yeni hamile olan arkadaşlarımın hepsini tebrik ederim.Rabbim sağsalim kucağınıza almayıda nasip etsin.Diğer arkadaşlarımda asla umutlarını kesmesinler zamanı gelince bebisler gelecektir.Sizleri çok çok öperim.Hepiniz Allaha emanetsiniz.a.s.

Merhaba Arkadaşlar
Hepinize tek tek İzmirden sevgilerimi yolluyorum.Evimi toparlamaya devam ediyorum 2, bebekten vazgeçmiş değilim ama malum bu durumda birazcık zor nasipse yeni eve geçince.Yeni eve yeni bebek slogan bu:ecrin_bebek:

Az bir zamanım kaldı ama yerleştim ettim vaktimizi alır.Yeni hamile olan arkadaşlarımın hepsini tebrik ederim.Rabbim sağsalim kucağınıza almayıda nasip etsin.Diğer arkadaşlarımda asla umutlarını kesmesinler zamanı gelince bebisler gelecektir.Sizleri çok çok öperim.Hepiniz Allaha emanetsiniz.a.s.

canım rabbim yeni evinizde ağız tadıyla huzurla oturmanızı nasip etsin inşallah rabbim yeni evine mis kokulu tatlı bir bebişde nasip eder e güzel olurdu dimi ...........

canım rabbim yeni evinizde ağız tadıyla huzurla oturmanızı nasip etsin inşallah rabbim yeni evine mis kokulu tatlı bir bebişde nasip eder e güzel olurdu dimi ...........

Zelişim güzel olmazmı canım ya.Aslında şuan çok derin bir konuya bastın sen birçok şeyi içten yaşadığım gibi bu duygularıda derinde yaşıyorum ben kokusunu bile özledim içimde öyle hissediyorum.Ama işlerimin olması ilk başta kimyasal gebeliğin olması sonrasında hemen olmaması inanın buraya yazan arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum.
Rabbim bir tane vermiş sağlık olsun Allah ona uzun ömürler nasip etsin diyorum.Ama o isteyincede içim akıp gidiyor yinede hayırlısı vardır zamanı.
Aminn diyorum Zelişcim yine Rabbim hepimizin gönlüne göre versin evi olmayanlara herkeze güzel bir ev nasip etsin bebeği olmayanlara birer bebek sağlıklı huzurlu mutlu ne diyebilirimki umarım dileklerimiz gerçekleşir .Bugünlerimize çok çok şükür.Öperim canım ilk kez böyle yazıyorum sanırım ben:utangac:a.s.

Zelişim güzel olmazmı canım ya.Aslında şuan çok derin bir konuya bastın sen birçok şeyi içten yaşadığım gibi bu duygularıda derinde yaşıyorum ben kokusunu bile özledim içimde öyle hissediyorum.Ama işlerimin olması ilk başta kimyasal gebeliğin olması sonrasında hemen olmaması inanın buraya yazan arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum.
Rabbim bir tane vermiş sağlık olsun Allah ona uzun ömürler nasip etsin diyorum.Ama o isteyincede içim akıp gidiyor yinede hayırlısı vardır zamanı.
Aminn diyorum Zelişcim yine Rabbim hepimizin gönlüne göre versin evi olmayanlara herkeze güzel bir ev nasip etsin bebeği olmayanlara birer bebek sağlıklı huzurlu mutlu ne diyebilirimki umarım dileklerimiz gerçekleşir .Bugünlerimize çok çok şükür.Öperim canım ilk kez böyle yazıyorum sanırım ben:utangac:a.s.

ah canım amiiin diyorum rabbim bizlerde nasip eder edecek inşallah:Saruboceq: bende en çok göğsüme yatırıp o mis gibi kokusunu çekmeyi çok istiyorum dediğin gibi rabbim yavrularımıza uzun ömürler versin acılarını tattırmasın inşallah ama bir tane veren rabbim eminimki ikincisinide verecek ama inşallah fazla beklemeyiz bende öpüyorum canıma.s.

Son düzenleme:
Back
X