kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

günaydın kızlar sevgi gününüz kutlu olsun..
raebzehcim canım bence birkaç gün daha bekle o zman madem geçikmeler oluyor şimdi test yapıp yoksada moralini bozma bu güzel günde..inşallah vardır tabiki dilegimizde böyle..hayırlısı olsun canım benim..

sevgililergunu10046.jpg

Son düzenleme:
günaydın kızlar..SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..Rabbim eşiniz ve diğer sevgilileriniz,çocuklarınızla bir ömür boyu mutluluk nasip etsin..amiinn..

sağol gülücüğüm,canım benim..gerçekten moralim bozuluyo negatif çıkınca..üzerimden geç atıyom üzüntüyü..inşallah rabbim önce hiç bebişi olmayanlara sonra bizlere versin..amiiinn..

öptüm canlarım..hayırlı hafta sonları...

arkadaslar sıze dun komsumdan duydugum bısı yı anlatmak ıstıyorum sımdı komsumun bel rahatsızlıgı var tam olarak neyı var bılmıyorum ama cok agrısı oluyo ben onun durumunu gorunce dedım kı bıde yakı yapıstırsan belkı rahatlatır dedım oda aaa dedı ben yakı yapamam yapınca hemen hamıle kalıyorum ben sasırdım tabı nası yanı dedım o kızına ve ogluna yakı ıle hamıle kalmıs cocugu olmuyomus kaynanası belını cekmıs bıde yakı yapıstırmıs ertesı ay hamıle kalmıs aynı yontemle 3 kez bırı bozulmus kurtaj olmus ama 2 hayatta lıseye gıdıyolar bel agrısı olanlar belınde acıklık olanlar deyeyın bakalım bı fıkır ama olusan gebelıge ıyı gelmıyo demekkı yubmurta zamanından once yapmak lazım mart ta denıcem ben

herkesin sevgililer günü kutlu olsun canlar

kızlar dün benim msn ye biri baglandı ve ben SALAK onu kabul ettim ama birtane çocuk fotografı vardı benimde yegenlerim çok yurt dıdında falan bende dikkat etmeden onların biri diye kabul ettim megerse o manyakta sapıgın biriymiş ben salak eengellemeyide bilmiyom tam eşimin işten gelmesine yakın saatte bende kapatmayıp eşimi bekledim oda gelince tabi adama azına geleni anladınız benimki dururmu inanın adamın kendini degil anasını babasını bile buldu sinopluymuş adamı tlf aradı msn nerden aldıgını sordu tabi adamın bütün kimligini anlatınca ve polis oldugunu söyleyince adam öttü tabi bilin bakalım nerden almış KADINLAR KULUBÜ nden

kızlar dün benim msn ye biri baglandı ve ben SALAK onu kabul ettim ama birtane çocuk fotografı vardı benimde yegenlerim çok yurt dıdında falan bende dikkat etmeden onların biri diye kabul ettim megerse o manyakta sapıgın biriymiş ben salak eengellemeyide bilmiyom tam eşimin işten gelmesine yakın saatte bende kapatmayıp eşimi bekledim oda gelince tabi adama azına geleni anladınız benimki dururmu inanın adamın kendini degil anasını babasını bile buldu sinopluymuş adamı tlf aradı msn nerden aldıgını sordu tabi adamın bütün kimligini anlatınca ve polis oldugunu söyleyince adam öttü tabi bilin bakalım nerden almış KADINLAR KULUBÜ nden

canım geçmiş olsun ağzım açıkta kaldı.nasıl bulmuşki forumdan anlat arkadaşım.

canım geçmiş olsun ağzım açıkta kaldı.nasıl bulmuşki forumdan anlat arkadaşım.

gerçekten nasıl bulmuş bende merak ettim.birkaç kez banada hiç tanımadığım kiişlerden geldi kabul etmedim engelledim.birini kabul ettim tanıdıktır diye yazıyorum cevap vermiyo unuda sildim.eşim delüdür benim valla yıkar ortalığı.bidahada oturtmaz bilgisayara beni.

iyi akşamlar arkadaşlar biz bugün keseyi gördük ve 5 haftalık olmuş ama çok kötü geçyo hamileliğim aşırı kusma ve mide ağrısı var ayrıca serumla besleniyom..allah herkese hayırlı hamilelik versin amin zeynepcim senin nası gidiyo...
canım gözünaydın.zorlu birdöenmdesin demek .ama olsun sağlıcakla bebeğini kucağına aldığın gün hepsi unutulacak.kendine iyi bak. a.s.
bu arada sağıcakla hamile kalabilsem 3 ay kafam klozetten çıkmasın, ilk hamileliğinde tek çatlak olmamış göbeğim çatır çatır çatlasın razıyım. yeter ki sağlıcakla gelsin.:ecrin_bebek:

canım benim inşallah gelicek bizim bebişlerimizde.valla bende öyle diyorum çatlak patlak olsun boooşveer sağlıcakla gelsinde önemli
olan o . :CüvCüv:

hapenizin sevgililer günü kutlu olsun.tüm sevdiklerinizle bir ömür yaşamanız dileğiyle kızlar.interhat canım geçmiş olsun serumlar baya toparlar seni moralini hep yüksek tut canım bebişini kucağına alacğın günleri düşün geçecek bak ozaman.ay öyle adresi nerden bulabiliyorlar güvenlik yokmu ya allah allah

arkadaşlar üye olmuş tabiki bizim profilimiz varya bilgiler ordan bulmuş manyak ama birdaha o asla yapamaz iyi dersini aldı çünkü eşimden nasıl özür diliyo manyak birde evli karısının resimlerini bile koymuş fesbuka ordan bile buldu eşim ...yani allahtan eşim bu konuda anlayışlıydı bana en ufak kızmadı arkadaşlar .....

arkadaşlar üye olmuş tabiki bizim profilimiz varya bilgiler ordan bulmuş manyak ama birdaha o asla yapamaz iyi dersini aldı çünkü eşimden nasıl özür diliyo manyak birde evli karısının resimlerini bile koymuş fesbuka ordan bile buldu eşim ...yani allahtan eşim bu konuda anlayışlıydı bana en ufak kızmadı arkadaşlar .....

gecmişolsun canım boyle bısey oldumu bende hemen eşime gosterırm allah muhafaza iftiraya falan ugrarım cokkorkarım boyle seylerden ben yasakkelime

kızlar herkese günaydın iyi pazarlar ben hala beklemedeyim ne gelen var ne giden bugün günümü geçeli 3. günüm ara ara adet sancıları vurup geçiyo akıntım çok arttı inşallah gelmezde bende burdan müjdeli haberleri verebilirim salıya kadar bekleyecem salı günü kan testi yaptıracam dua edin kızlar inşallah gelmez hiçte ümidim yok açıkcası sonra yıkılmak istemiyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah

inanamıyorummmmmmm:1shok::1shok::1shok:

kızlar herkese günaydın iyi pazarlar ben hala beklemedeyim ne gelen var ne giden bugün günümü geçeli 3. günüm ara ara adet sancıları vurup geçiyo akıntım çok arttı inşallah gelmezde bende burdan müjdeli haberleri verebilirim salıya kadar bekleyecem salı günü kan testi yaptıracam dua edin kızlar inşallah gelmez hiçte ümidim yok açıkcası sonra yıkılmak istemiyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah

canım ya inşallah iyi haberler alıcaz senden ben inanaıyorum...ay vallahi içim bi hoş oldu...zeşişçim hamilesindir inşallah...hihoyyythihoyyyt

inanamıyorummmmmmm:1shok::1shok::1shok:

canım ya inşallah iyi haberler alıcaz senden ben inanaıyorum...ay vallahi içim bi hoş oldu...zeşişçim hamilesindir inşallah...hihoyyythihoyyyt

zeynep canım inşallah hamileyimdir ama adet sancıları gidip geliyo ne güzel olurdu ikimizde ekim annesi olurduk dimi inşallah salı günü iyi haberler verebilirim

günaydın kızlarr..oğlumun heryeri kabardı şişti..herşey tamamdı bide alerji çıktı başımıza sormayın yaa..ya sabır Allah'ım ya sabır..geçen senede bu zmanlar böyle olmuştu..bu ara aburcuuburu sanki çok yedi sanırım ondan oldu..o zmanda böyle oldugunda hazır gıdadan olmuştur diye baya bir süre vermemiştim hazır gıda..ogün çok çozuttu aklımada geldi şişersin yine dedim geçti anne geçtiiiii öfff dedi bide..şurubunda son kullanma tarihi geçmiş veremedimde..çok kabarırsa acile bari götüreyim..

zelişim canım hakkında en hayırlısı olur inşallah canımmmmmmm...

gülesercim ne diyecegimi şaşırdım ama profildeki bilgiler gizli değil mi nasıl ulaşmış ki şaşırdım bende..

gülücük canım çok geçmiş olsun canım demek hassas cildi var oğlunun rabbim şifalar versin teşekkür ederim gülücük rabbim dediğin gibi hakkımda hayırlısını verir inşaallah

günaydın kızlaarr..güücüğüm geçmiş olsun canım..benim cimcimeninde ellerinde şişlikler olmuştu dr götürmüştüm cuma günü mevsimsel alerji dedi..krem verdi.onunla biraz geçti..çikolata şeker kola falan içmesin dedi.tekrar geçmiş olsun delikanlıya..
gülesercim aayy canım yaa nerden bulur böyleleri ne ararlar bu kulupte..allah allaaahh..
zelişcim inşallah bebişin geliyodur canım benim..bende daha adet olmadım.önümüzdeki haftayı bekliyom..ağrım sancım yok..belirtimde yok..neyse canlarıımm..ben annemler gidiyorum..akşama görüşürüz..öptüm canlarııımm..

delikafadulden:dance:Zelişimm canımm inşallahh güzell haberlerrr alıcazzz sendeeenn allahın izniyleee inşallahhhh..Heyecanlandımm hafta başı hemen gelsin:teytey::teytey:

canım, bir kaç sene önce benimde başıma böyle bir durum gelmişti. benim bilgilerime de o zamanlar üye olduğum başka bir siteden ulaşmıştı. bilgisayarımızla istediği gibi oynuyordu. acayip acayip resimler yollayıp masa üstündeki resmi değiştiriyordu. sürekli benim mail adresimin şifresini kırıyordu. veeee birgün beni cepten aradı. ben senin mailını hackleyen kişiyim diye!:1shok: ağzıma geleni söyledim bir daha da yapmadı. zaten diğer siteyede girmez oldum.

ama bu tür şeyleri yanlarına bırakmamak lazım. geçtiğimiz aylarda bir arkadaşımında msn adresi hacklenmişti. peşini bırakmadı. savcılığa gitti, mahkemeye verdi. yapanda lise öğrencisi bir çocuk çıktı. çocuk anne-babasıyla kaç kere geldiler okula arkadaşa yalvarmaya. kızda daha fazla uğraşmak istemediğinden affetti. zaten bu korku ona yetti. peşine düşmek lazım.

Back
X