kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

vannacım yeni gördüm allah sag salim dünyaya getirsin çok sevindim

kızlar ben bu aya mola verdim haberiniz ola biraz kendime gelem öbür ay iyi çalışırız...

canım, çok sağol. Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah.

zeynep canım sana müjdeli haber vermeyi öyle çok istiyorum ki ..hamiş listesine o uğurlu ellerinle yazarsın inşallah hepimizi sırayla..
bence de Mart uğurlu gelecek..

canım, inşallah hayırlı haberler verirsin. Rabbim yüzünü güldürsün.
acill!!!!!!! kızlarrr biraz önce cok mutlu bi haber aldımm...kuzenimm tüp yaptırmıştıı..13 yıllık evlii sayısız tedavilerr gördüü..1 tüp yaptırdı tutmadıı..istanbuldayken birazda benim zorlamamla 2 .tüpe başlamıştıı..hatta ön görüşmeye beraber gittikk...benim içime doğuyo bu sefer olacak demiştimm...bugün test yaptırmışş..değeri 96.6 çıkmışş...dr hamile gibisin demişş...cumartesi 2 .testi yapcaz öyle emin olcaz demişş...kız donmuş kalmışş şaşkınlıktan hiç bişeyy soramamışş...beni aradıı..beni aradıı şimdi ben hamilemiyimm acaba dedii...bende sevinctenn havalara uçtummm..kesin hamilesin dedimmm ama şimdi içime kurt düştüü...hamiş olan arkadaşlarr bu değer iyimiii...allahımmm ne olur iyi olsunnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kuzenini tebrik ederi canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

bende ikinci için uğraşanlardandım martın 17sinde üç ayım bitecekallah inşallah tamamına erdirsin çünkü üç tane düşüğüm var
o yüzden korkuyorum

aramıza hoşgeldin canım. benimde 3 kaybım var. şimdi yine hamileyim. çok korkuyorum. Rabbim bu meleğimizi bize bağışlar inşallah. sanada en kısa zamanda bir melek daha yollar inşallah.

kızlar şimdi okudum sizde duydunuzmu gülben ergen ikizlere hamileymiş........

zelişcim, valla senden duyuyorum şimdi. onlar için hayırlısı olsun.

ben hep geç kalıyorum ama olsun. herkese hayırlı cumalar. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

benimde kasıklarım ağrıyor bugün biraz. hala diken üstündeyim.:çok üzgünüm:

sorma canım ya aynı bende şoka girdim:1shok: bu sanatçılar ha deyince hamile kalıyolarCADIARZU biz senelerce uğraşıyoruz:uhm:

zeliş canım hürriyette okudum az önce, tüp bebek yaptırmış, ikiz istiyormuş falan diyenler var...insanlar forumlarda inanmayın bilerek yaptı gülben ergen ikizi falan diyor...canım tip bebekleri de bir kere de tutuyor bunların anlamadım ben..ünlü mü olsam ne:))) seda sayan uğraşıyor gerçi bak hala yok 2. bebişi..onu da alalım aramıza kızlar.:)))))

selam kızlaaarr..nassınız bakeeemm..nete giremedim garii..accık temizlik yaptım bugün ..amaaann gızlaaarr takmayın gafaya..bu ünlülerin işi belli olmaz..en iyisi biz yolumuza devam edelim ..valla şimdi duyunca şok oldum ve de canım sıkıldı.ha deyince hamile kalıyolar,ha deyince düşürüyolar..hepimizin hakında hayırlısı olsun..

gııızzz cerootcuum,niye tahlil yapmıyoon bacııımm..meraklandırma bizi lütfeeenn..öptüm canım..inşallah hayırlı haberlerini alırız..
mavili seninde mi günün geçiyo canım..hadi kızlaaarr yapın testleride halaya devam edelim..

gülücüğüm gııızzz nerelerdesin,bi geliyon,bi de bakıyom gaçıvereyoon..demek arkadaşında Sungurlulu kimmiş acep belkide tanıyomdur bacıım..öptüm canım benim..

zelişim,Zeynep ablacım,cerotcum,handefe,balıım,gülücüğüm,idayrecim,btrklc,sakaleyncim,başakcım,krispim,beratefem,esrakocum,pelincim,kübram,wannacım,mavilii ismini hatırlamadığım tüm kader arkadaşlarım hepinize hayırlı cumalar canlarııım...Rabbim bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul eylesin...amiiiinnn..

öptüm canlarııımmm..:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.:enbuyukkk:

raebzeh canım valla kendimi koyun gibi hissediyorum bu ara..meeee:)) hiç bu kadar sabırlı olmamıştım valla..bekliyorum kuzu kuzu:)))
canım hafta sonu da geçsin diyorum, ööle düzenli regl olan biri değilimki canım ümitleneyim..şok olurum inan ben bile:)

WANNA canım çok teşekkür ederim..hepimizin yüzü gülsün inşallah...

kızlarr hekese iyi bir hafta sonu diliyorum..öptüm hepinizii...
tek tek isimlerinizi yazmadım unuturum bir kaçını da ayıp olur diyee:))

hayırlı haberlerle gelin inşallah e miii..
sevgilerimlee

selam kızlaaarr..nassınız bakeeemm..nete giremedim garii..accık temizlik yaptım bugün ..amaaann gızlaaarr takmayın gafaya..bu ünlülerin işi belli olmaz..en iyisi biz yolumuza devam edelim ..valla şimdi duyunca şok oldum ve de canım sıkıldı.ha deyince hamile kalıyolar,ha deyince düşürüyolar..hepimizin hakında hayırlısı olsun..

gııızzz cerootcuum,niye tahlil yapmıyoon bacııımm..meraklandırma bizi lütfeeenn..öptüm canım..inşallah hayırlı haberlerini alırız..
mavili seninde mi günün geçiyo canım..hadi kızlaaarr yapın testleride halaya devam edelim..

gülücüğüm gııızzz nerelerdesin,bi geliyon,bi de bakıyom gaçıvereyoon..demek arkadaşında Sungurlulu kimmiş acep belkide tanıyomdur bacıım..öptüm canım benim..

zelişim,Zeynep ablacım,cerotcum,handefe,balıım,gülücüğüm,idayrecim,btrklc,sakaleyncim,başakcım,krispim,beratefem,esrakocum,pelincim,kübram,wannacım,mavilii ismini hatırlamadığım tüm kader arkadaşlarım hepinize hayırlı cumalar canlarııım...Rabbim bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul eylesin...amiiiinnn..

sağol canım sanada hayırlı cumalar rabbim seninde dualarını kabul etsin inşallah:Saruboceq:

cerotcum bencede ikiz olması tüp ihtimalini kuvvetlendiriyor söylemezler tabi
yoksa gülben ergenin yaşı 37 , yada 38 vardır herhalde o yaştan sonra hemen hamile kal bide ikiz olsun demiş kendiside eşimin ailesinde ve benim ailemde akrabalarda ikiz yokmuş onun için tüp bebek yaptırmıştır diye düşünüyorum bir kerede tutmasıda onlar en iyi doktorlara gidiyorlar belkide yut dışında yaptırmıştır bilemeyiz belkide hiçbiri normal yoldan hamile kalmıştır bilemiyoruzki ama benim tahminim tüp bebektir

tüp olma olasılığı olabilir arkadaşlar. gerçi tek yumurta ikizi demiş ama. seren serengilin bile bütün bebekleri tüp bebekmiş. niye uğraşıp dursunlar ki yok yumurtlama yok bilmem ne.:))

seda sayan da 50'sine geliyo artık. bu yaştan sonra biraz zor ama olursa da hiç şaşmam.:1shok:

zeynep canım selam benim adeti 17 mart yazabilirsin.adet olup 3.cü gün aşılma için dr a gitcem.
canım sen iyisindir inşallah rabbim kucağında da gösterir hepimize tatlı bebişini Şeniz

CANIM İNŞALLAH BU SEFER YÜZÜN GÜLECEK DUALaRIM SENİNLE HAYATIM...ALLAHIM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN...

acill!!!!!!! kızlarrr biraz önce cok mutlu bi haber aldımm...kuzenimm tüp yaptırmıştıı..13 yıllık evlii sayısız tedavilerr gördüü..1 tüp yaptırdı tutmadıı..istanbuldayken birazda benim zorlamamla 2 .tüpe başlamıştıı..hatta ön görüşmeye beraber gittikk...benim içime doğuyo bu sefer olacak demiştimm...bugün test yaptırmışş..değeri 96.6 çıkmışş...dr hamile gibisin demişş...cumartesi 2 .testi yapcaz öyle emin olcaz demişş...kız donmuş kalmışş şaşkınlıktan hiç bişeyy soramamışş...beni aradıı..beni aradıı şimdi ben hamilemiyimm acaba dedii...bende sevinctenn havalara uçtummm..kesin hamilesin dedimmm ama şimdi içime kurt düştüü...hamiş olan arkadaşlarr bu değer iyimiii...allahımmm ne olur iyi olsunnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım gözünüz aydın değeride gayet iyi benimde 60 çıkmıştı...inşallah sıkıca tutunur annesine meleği...

selam kızlaaarr..nassınız bakeeemm..nete giremedim

canım seninde cuman mübarek olsun....

tüp olma olasılığı olabilir arkadaşlar. gerçi tek yumurta ikizi demiş ama. seren serengilin bile bütün bebekleri tüp bebekmiş. niye uğraşıp dursunlar ki yok yumurtlama yok bilmem ne.:))

seda sayan da 50'sine geliyo artık. bu yaştan sonra biraz zor ama olursa da hiç şaşmam.:1shok:

bencede tüptür ..bunlar bu yaşlarında ha deyince hamile kalıyolar bide üstüne üstlük ikiz...hiç inanasım gelmiyor şahsen...hem tek yumurta deil çift yumurta ikiziymiş ve ikisininde ailelerinde ikiz yokmuş bak sen allahın işine gelde inan şimdi sen bunlara...eminim biri kız biri erkek olur... yada kızlara düşkünlüğü varsa ikiside kız olur nede olsa bir oğlu var...

Son düzenleme:
mawili........................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
sencerderen...............................9 Mart
pelin003.....................................9 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
funda72....................................12 Mart
Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
krispi........................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
BTRKLC...................................17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik

HAMİŞLER

beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım...

yok kız çift yumurtaymış ne farkediyor çift tek anlamadım ama neyse ne işte
seren serengili bilmiyodum o hamilemiydi yoksa doğurdumu bana sanki hamile haberleri çıkmıştı gibi geldi ama baya oluyo belkide doğurmuştur
seda sayanın bu yaştan sonra hamile kalacağını sanmam ama tabi bellide olmaz seda sayan 52 yaşındaymış kızlar ayy magazin muhbiri olduk bizde tövbe tövbe

pelincim kuzenin tabiki hamilee. benim adete bir hafta kala degerim 10,81 cıkmıstı dr um gebelik baslamıs ama saglıklı gidecekmi iki gun ara ile testyaparak bakacagız demisti ve deger surekli yukselmisti. yani 96 ya galiba hamilesin demek tup bebek uygulaması diyemi fark varbilmem ama yani kesinlikle hamiliee 10 uzeri bazı labratuvarlarda ise 5 ve uzeri hamile yani 96 superrrr gozleri aydın olsun ne buyuk mutluluktursimdi

çokk teşekkürlerr canımmm...ya biraz içimi ferahlattınnn..a.s.

kızlar hepinize çokk teşekkür ederimmm...kuzenimi aradımm hamilesin dik bacaklarını havaya yat dedimkaydirigubbakcemile2 bide benim topikteki kızlar sendenn çokk umutlu dedimm...valla kendi derdimi unuttum onun peşindeyimm:asigim:

kızlarr ben 9 martta adet olcamm..ama bugün saat 3 de 2 damla açık kahverengi akıntım olmuşş...bu saate kadar başka akıntı olmadıı...neden acep fikri olan varmıı???galiba adet olcammm:uhm:

kızlarr ben 9 martta adet olcamm..ama bugün saat 3 de 2 damla açık kahverengi akıntım olmuşş...bu saate kadar başka akıntı olmadıı...neden acep fikri olan varmıı???galiba adet olcammm:uhm:

canım banada son ik aydır öyle oluyor
adet oölmama 2,3 gün kala kahve rengi akıntı geliyor sonra kesiliyor 2,3 güns onrada normal akıntı geliyor başlıyor yni ben çok umutlanmıştım belki hamileyim demiştim amma değilmişim insan umutlanıyor işte ama inşallah sen hamilesindir canım

yok kız çift yumurtaymış ne farkediyor çift tek anlamadım ama neyse ne işte
seren serengili bilmiyodum o hamilemiydi yoksa doğurdumu bana sanki hamile haberleri çıkmıştı gibi geldi ama baya oluyo belkide doğurmuştur
seda sayanın bu yaştan sonra hamile kalacağını sanmam ama tabi bellide olmaz seda sayan 52 yaşındaymış kızlar ayy magazin muhbiri olduk bizde tövbe tövbe

kız seda sayan 48yasında degılmı kaynanasından 2yas kucukmuş :1shok:sen öyle deyince merak ettim baktım neten buldumkaydirigubbakcemile3

canım banada son ik aydır öyle oluyor
adet oölmama 2,3 gün kala kahve rengi akıntı geliyor sonra kesiliyor 2,3 güns onrada normal akıntı geliyor başlıyor yni ben çok umutlanmıştım belki hamileyim demiştim amma değilmişim insan umutlanıyor işte ama inşallah sen hamilesindir canım

desene o zaman bu ayda bebiş yokk bana:delphin: aslında hiç umudumda yok doğal yolla hamiş kalabileceğimee..zaten hamiş kalmış olsamm niye kahverengi akıntımm olsunkii..kafamçokkarıştı bu akıntı ilk kez olduu...çatlatma iğnesi olduktan sonra 5-6 gün sonra kahverengi akıntım olurduu aslındaa..ama aralıktan beri çatlatmada olmadımmm..büyük ihtimalle bugün çokk yürüdümm sabahtan beri dışardayımm..adetimde yaklaşınca vücut tepki verdii...offff bu kadınların çilesi ne bölee yaaalaelaelaelaelae

bide krispi hiç dr ye sordunmu bu kahverengi akıntıyı..ben dr yi aramaya korkuyorumm..çabuk gel 2. aşılamayı yapalım diyecekk..o yüzden pek hastanenin yakınında dolaşmıyorum-tatlicadiarzu-

desene o zaman bu ayda bebiş yokk bana:delphin: aslında hiç umudumda yok doğal yolla hamiş kalabileceğimee..zaten hamiş kalmış olsamm niye kahverengi akıntımm olsunkii..kafamçokkarıştı bu akıntı ilk kez olduu...çatlatma iğnesi olduktan sonra 5-6 gün sonra kahverengi akıntım olurduu aslındaa..ama aralıktan beri çatlatmada olmadımmm..büyük ihtimalle bugün çokk yürüdümm sabahtan beri dışardayımm..adetimde yaklaşınca vücut tepki verdii...offff bu kadınların çilesi ne bölee yaaalaelaelaelaelae
yok canım neden umudun olmasınki olur tabi bir sürü gebe kalıpte kahverengi akıntısı olan arkadaşlar var umudunu kaybetme canım herşey olabilir biz kadınlar değişik varlıklarız sağımız solumuz beli olmaz bizim belkide hamilesindir haberin yoktur seni umutlandırmak için söylemiyorum dedimya biz kadınlar daherşey mümkün
bide krispi hiç dr ye sordunmu bu kahverengi akıntıyı..ben dr yi aramaya korkuyorumm..çabuk gel 2. aşılamayı yapalım diyecekk..o yüzden pek hastanenin yakınında dolaşmıyorum-tatlicadiarzu-

canım ben doktora hiç sormadım böyle bişeyi neden olur onuda hiç bilmem ama beni çok umutlandırdını biliyorum malesef hayal kırıklığına uğradım korunmayı bıraktıktan sonra başıma gelmeyen şeyleri gördüm beni çok şaşırttı ama oluyormuş demekki kimileride bu değişikliklerin rahimin gebeliğe hazırlandığını söylüyor bilemiyorum tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış ablamdada çok değişiklikler oldu ve on ay üstüne hamile kaldı şimdi 5 aylık hamile valla herşeyi zamana bırakmak lazım kolay olmuyor ama mecburuz sen bi aşılamamı yaptırmıştın canım

kız seda sayan 48yasında degılmı kaynanasından 2yas kucukmuş :1shok:sen öyle deyince merak ettim baktım neten buldumkaydirigubbakcemile3

heee öyleymiş 48 yaşındaymış ben neden 52 diye hatırlıyorum acaba birisiyle karıştırdım herhalde gülben ergen de37 yaşındaymış ona baktım

canım, benim eskiden beri 2-3 gün öncesinden kahverengi leke gelir sonra söker. bu ayda 4 gün öncesinde hafif leke geldi. tamam dedi erken geliyor. ama gelmedi. yerleşme lekesiydi herhalde. iki gün hafif hafif geldi sonra kesildi.

inşallah seninde yerleşme lekesidir canım. hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X