- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #3.921
vannacım yeni gördüm allah sag salim dünyaya getirsin çok sevindim
kızlar ben bu aya mola verdim haberiniz ola biraz kendime gelem öbür ay iyi çalışırız...
canım, çok sağol. Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah.
zeynep canım sana müjdeli haber vermeyi öyle çok istiyorum ki ..hamiş listesine o uğurlu ellerinle yazarsın inşallah hepimizi sırayla..
bence de Mart uğurlu gelecek..
canım, inşallah hayırlı haberler verirsin. Rabbim yüzünü güldürsün.
acill!!!!!!! kızlarrr biraz önce cok mutlu bi haber aldımm...kuzenimm tüp yaptırmıştıı..13 yıllık evlii sayısız tedavilerr gördüü..1 tüp yaptırdı tutmadıı..istanbuldayken birazda benim zorlamamla 2 .tüpe başlamıştıı..hatta ön görüşmeye beraber gittikk...benim içime doğuyo bu sefer olacak demiştimm...bugün test yaptırmışş..değeri 96.6 çıkmışş...dr hamile gibisin demişş...cumartesi 2 .testi yapcaz öyle emin olcaz demişş...kız donmuş kalmışş şaşkınlıktan hiç bişeyy soramamışş...beni aradıı..beni aradıı şimdi ben hamilemiyimm acaba dedii...bende sevinctenn havalara uçtummm..kesin hamilesin dedimmm ama şimdi içime kurt düştüü...hamiş olan arkadaşlarr bu değer iyimiii...allahımmm ne olur iyi olsunnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kuzenini tebrik ederi canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
bende ikinci için uğraşanlardandım martın 17sinde üç ayım bitecekallah inşallah tamamına erdirsin çünkü üç tane düşüğüm var
o yüzden korkuyorum
aramıza hoşgeldin canım. benimde 3 kaybım var. şimdi yine hamileyim. çok korkuyorum. Rabbim bu meleğimizi bize bağışlar inşallah. sanada en kısa zamanda bir melek daha yollar inşallah.
kızlar şimdi okudum sizde duydunuzmu gülben ergen ikizlere hamileymiş........
zelişcim, valla senden duyuyorum şimdi. onlar için hayırlısı olsun.