kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canlarıım bnim yaa Allah razı olsun..beni yalnız bırakmadınız..Zeynep ablacım,Zelişcim sizlerde haklısınız gerçekten...eşim demyene kadar bende istemiycem..ben hatayı orda yaptım zaten..hayırlısı bakalım..öptüm canlarıımm..

canlarıım bnim yaa Allah razı olsun..beni yalnız bırakmadınız..Zeynep ablacım,Zelişcim sizlerde haklısınız gerçekten...eşim demyene kadar bende istemiycem..ben hatayı orda yaptım zaten..hayırlısı bakalım..öptüm canlarıımm..[/Q
yok bacım bu erkeklerin hepsi aynı emi,n olabilirsin onların umurunda degil sanırım bu yüzden 2ler olmuyo ilk diye hevesleniyolar ama 2 umurlarında degil benimkide ya yorgunum der yada beni sinir eder arkadaşı hst nin kabaratuvarında çalışmasa bende aşılamalar falan hayaldi o gelin demiş beni götürünce mecbur oda sperm vermek zorunda kaldı yoksa ne gider nede verirdi beni oyalar dururdu ama şimdi anlaştık okullar kapanınca hemen tatil sonra annemlar çorumda oturuyo bide onların yanına gitcem agustos gibi tüp yaptıracaz ozamana kadar hamile kalmazsam tabi seni inan çok iyi anlıyorum sopalık bunlar

Selam arkadaslar,

ben subatta bir ara yazmistim ama sonra bir kac gün arka arkaya baktim kimse yazmayinca dedim pek yazilmiyor herhalde burada. Bugün yine girdim allahh bayagi yazanlar varmis yaaa. Ilgiyle okudum bütün yazilarinizi ve inaninki sevinenler ile sevindim heycananlar lada heycanlandim :-)
Benide ekleyin ne olur topiginize. Ben subatta buraya yazdigimda beklemedeydim ama maalesef bu ayin 1 de geldi. Simdi yine 28.03. tarihim.
ya iyice bunaliyorum artik ya. Etrafimda o kadar cok kisi hamile kaliyorki. Hatta dogurdular bile bazilari. Benimde yasim geciyor...(35 olucam agustos da)... Aslinda bende hamile kalmak sorun degil. asil sonrasi beni korkutuyor. Insallah yine düsük olmaz eger hamile kalirsam...

canım sorma aynenn..ben doğurmaya karar verdimm 3,5 senedirr doğuramadımmm-tatlicadiarzu-etrafımdaki herkes doğurduu(tabii allah hepsine sağlık sıhhat versinn)korunanlar bile kazara hamiş kaldıııdelikafadulden

zelişcim zeynebim raebzeh cok tesekur ederım hayırlısı artık allahım sizlerleberaber versin kucaklarımızı boş bırakmasın zeynep cım sende saglıklı bırsekılde kucagına al :1hug:

kızlar sormayın eşim testi unutmuş..ben de iki saat idrarı tuttum gelecek diye..çok kızgınım çok kırgınım..ben ikinci bebek fikrinden vazgeçiyorum..adam ne dr götürüyo,ne test alıyo ne de heycan var..en iyisi vazgeçmek..berbat durumdayım kızlar..adam rahat şimdi de mışıl mışıl uyuyo..tmm ben gider alırım falan dedi ben de kızdım..şimdi kırgınım fazla konuşmuyorum küsüm anlıycanız..ooooofffff ooooofffffffffffffffff...........

canımm hiç canını sıkmaa....inan sadece senin eşin değil çoğumuzunki böylee...sanırım erkekler bizim kadar duygularını gösteremiyooo...

ben dayanamadım bugün doktora gittim. doğal olarak birşey göremedi. çok flu henüz net birşey yok dedi. kan verdim, katlamaya bakıcak. haftaya tekrar çağırdı. anlıyacağınız hala endişeli bi şekilde bekliyorum. hakkımızda hayırlısı inşallah.

zeynepp ben büyük ihtimalle yarın adet olurum gibi geliyoo...bu kahverengi akıntı biraz arttı sanki..kasıklarda hafiften ağrımaya başladıı...:delphin::çok üzgünüm: uyyyy bu ayda karavanaaa bi dahaki adet tarihimi hesapladımm 6 nisann ...%90 yarın adet olurumm ben

Son düzenleme:
canımm hiç canını sıkmaa....inan sadece senin eşin değil çoğumuzunki böylee...sanırım erkekler bizim kadar duygularını gösteremiyooo...

ahha ah benimki ilk dogumumda yanımda bıle degıldı kızımda doktora bıle o goturmedı kayın pederım goturdu ben dogum yaptım 3de o dukkanını kapatıp oyle geldı saat8de sımdı basına kakıp duruyorum sen cocugumun hıç bıseyını gormedın dıye sımdı gelceksın benımle dıye :mymeka:neymiş doktorla ugrasmayı sevmiyormuş beyefendı bu erkekler hep boyle

ben dayanamadım bugün doktora gittim. doğal olarak birşey göremedi. çok flu henüz net birşey yok dedi. kan verdim, katlamaya bakıcak. haftaya tekrar çağırdı. anlıyacağınız hala endişeli bi şekilde bekliyorum. hakkımızda hayırlısı inşallah.

canım hayırlı olsunn dr pek bişey dememiş ama kötü bişeyde dememişşş..demekki iyisinn kan sonucunu 1 hafta sonramı alcann...wanna cığım ya iyiki hamile kaldınn kız kabuslarıma güneş gibi doğdunn vallaakaydirigubbakcemile5 birazda senin sayende amannnn bu ay olmazsa önümüzdeki ay olurr diyorummm:emir_bebek:

canım hayırlı olsunn dr pek bişey dememiş ama kötü bişeyde dememişşş..demekki iyisinn kan sonucunu 1 hafta sonramı alcann...wanna cığım ya iyiki hamile kaldınn kız kabuslarıma güneş gibi doğdunn vallaakaydirigubbakcemile5 birazda senin sayende amannnn bu ay olmazsa önümüzdeki ay olurr diyorummm:emir_bebek:

canım sonucumu yarın alıcam. birbirimize umut olabilmek ne kadar güzel değil mi?:1hug:

canım sonucumu yarın alıcam. Birbirimize umut olabilmek ne kadar güzel değil mi?:1hug:

[sıze="2"]canım inşallah yarın kan testin katlamış olarak çıkar hem daha yeni olduğu için kese gözükmemiş olabilir yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz...[/sıze]

@ wannababy
insallah yarin bize müjdeli bir haber verirsin. Senin icin dua edecez insallah.
ERKEKLER meselesine gelince...
gercekten hepsi aynilar... benimki de cok bencilce ilk önce 2000 yilinda kizim dünyaya geldikten sonra yeter dedi. baska cocuk istemez. nisanliyken bile bana demisti tek cocuk olsun diye. neymis efendim bir cocuga daha cok sey alabilirsin. iki yada daha cok oldumu herseyi alamassin. hic düsünmediki en büyük deger maneilik tir diye... yani bir kardes oldugunu.
simdi tabii bizim kiz büyüdü ve her gecen gün daha cok istiyor bir kardesin olmasini. simdi artik esim de istiyor ama... iste... olmuyor
iki bucuk senedir deniyoruz. kizim icin cok istiyorum. abim, ablam ve oglan kardesimin cocuklari cok. masallah. onlardan biri hamile kaldiginda benim kizim derdi hep... anne niye hep onlarda oluyor kardes? neden bizde olmuyor?
inanin kizimin bu laflari beni mahvediyor. psykolojik olarak cok etkiliyor bu söyledikleri :çok üzgünüm:

saolun kızlar.hepinizden Allah razı olsun..destekleriniz beni çok sevindirdi..demek ki hepimizin ki aynıymış yalnız değilmişim..Rabbim dualarınızı kabul eylesin,hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..amiiinn..hepinize hayırlı geceler canlarııımm..

@ wannababy
insallah yarin bize müjdeli bir haber verirsin. Senin icin dua edecez insallah.
ERKEKLER meselesine gelince...
gercekten hepsi aynilar... benimki de cok bencilce ilk önce 2000 yilinda kizim dünyaya geldikten sonra yeter dedi. baska cocuk istemez. nisanliyken bile bana demisti tek cocuk olsun diye. neymis efendim bir cocuga daha cok sey alabilirsin. iki yada daha cok oldumu herseyi alamassin. hic düsünmediki en büyük deger maneilik tir diye... yani bir kardes oldugunu.
simdi tabii bizim kiz büyüdü ve her gecen gün daha cok istiyor bir kardesin olmasini. simdi artik esim de istiyor ama... iste... olmuyor
iki bucuk senedir deniyoruz. kizim icin cok istiyorum. abim, ablam ve oglan kardesimin cocuklari cok. masallah. onlardan biri hamile kaldiginda benim kizim derdi hep... anne niye hep onlarda oluyor kardes? neden bizde olmuyor?
inanin kizimin bu laflari beni mahvediyor. psykolojik olarak cok etkiliyor bu söyledikleri :çok üzgünüm:

inşallah canım. Allah razı olsun. Rabbim hepimizi güldürsün inşallah.

saolun kızlar.hepinizden Allah razı olsun..destekleriniz beni çok sevindirdi..demek ki hepimizin ki aynıymış yalnız değilmişim..Rabbim dualarınızı kabul eylesin,hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..amiiinn..hepinize hayırlı geceler canlarııımm..

canıım, sende takma bu kadar ya. hepsi aynı bunların. hep derim ruhsuz bunlar.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlar bu ikincilerin niye olmadıgını anlıyorum tek bizim istememizle olmuyo demekki arkadaşlar belki adamlarda bizim kadar istekli olsalar bu iş böyle olmaz gibime geliyo yalnız yürüyoz bu yolda demi

canım selam ben aynı şeyı söyleyemıcem benım eşim de çok istıyo ..ama ben tedavllerden yıldım m..şu an bıl e benım yenıden denemem için yalvarıyor.....ama kısmet ...........oğlum ondört yaşında ve iyice buyudu ...........herkese kolaylıklar.........inş herkesın gonlune gore verır rabbım.....

Back
X