kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ewet dilaracıgım 1. bucuk yasında kayıp ettim balkondan düştü 2ci kattan on ğün yaşadı yoğun bakımda sora sonsuza uçtu meleğim melikem annesinin birtanesi mahallemizin göz bebegiydi herkes onu sölerdi nasıl tatlıydı derlerdi

ŞEKERPEMBE............................21 Mart
xnazox........................................22 Mart
diorisimo....................................24 Mart
yağmur20...................................24 Mart
zeliş82 ......................................26 Mart
ali -ye ........................................5 Nisan
cerot..........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.....................................10 Nisan
Hatice alpaslan........................12 Nisan
pelin003..................................12 Nisan
gülücük..................................15 Nisan
BTRKLC..................................18 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
güleser1983.............................3 Mayıs

Merve6868
Balsurat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
çikolata86
heja
pınar77
sencerderen
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMıŞLER

krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

Son düzenleme:
herkes yattı sanırım...canlarıım ben bugün dr a gittim.usg de bebek yok dedi.tedaviye başlıycaz.dr umu değiştirdiğim için yeniden tahlil istedi.hormon tahlilleri verdim,p.tesi sonuçlarımı arayıp söylüycekler,birde adetim için adet söktürücü ilaç verdi dr onu içicem,adet olunca 3. günü gidip tedavime başlıycam..

ooo ben girmeyeli sohbetler koyulaşmış..handefecim canım yaa çok sevindim..ne güzel cinsiyette belli olmuş..oohh oohh nazar değmesin yeğenlerimize:nazar::nazar::nazar: ..yavaş yavaş hepsinin cinsiyetleride belli oldu ne güzel..canım benim..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..gözünüz aydın:1hug:öptüm canlarııımm..a.s...hayırlı geceler, tatlı rüyalar canlarıımm..

canım inşallah bu seferki tedavin iyi geçer allahım yüzünü güldürsün...

bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt
yeni dr eşime istermisin ikiz üçüz olsun demiş ahhhh nerdeeeeeee
sağda şuan bir yumurta solda da birkaç tane bakalım büyüceklermi:sm_confused:

allahım sanada daha fazla bekletmeden nasip etsin beterim umarım bu aşılaman tutar canım...

yaa bu arada bende sızden dua ıstıyorum salı gunu ananem amelıyat olcak gogusunde kıste kanser dokuları bulundu onu alıcaklar 1 aydır tahlıller falan baya uzulduk sımdı amelıyat korkuyoruz ıste daha once hıc amelıyat olan yok aılemızde ustelık zor bı durum sımdı 1.derece yakınım oldugu ıcın bızde rısk altındayız bıde bu cıktı dualarınızı eksık etmeyın kımın duası makbul onu Allah bılır o yuzden bırbırımızden dualarımızı esırgemeyelım canlarım ıyıkı varsınız

canım çoook geçmiş olsun umarım çabuk toparlar anneannen

selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benimde 2.çocuk istiyoruz ben aşılama ile hamile kaldım fakat 1,5 yaşında kaybettim şimdi tekrar istiyoruz dr ğittik hsg filmi çekti tüpler tıkalı dedi şimdi tüp bebek önerdi nisan ğibi ğidecegiz listeye benide ekleyin allah herkese versin bizlerede versin amin .

canım aramıza hoşgeldin ....başın saolsun evlat acısı çook kötü bişey allahım kimseye yaşatmasın...

merve cim cok üzüldüm inanki
söyleyecek söz bulamiyorum
Rabbim insallah sana tez zamanda bir evlat nasip eder insallah yine. Cok zor birsey herhalde. Ben düsük yaptigimda bile cok kötü olmustum... :teselli: Evet cennette seni bekliyordur.
Tüp Bebek valla hic bilgim yok. ama biliyorsun dimi ikiz veya daha fazla bebislerinde olabilir a.s
Insallah olur :-)

merhaba kızlar ben cuma gunu pregnyl catlama ignesini vuruldum doktor istedıgımden fazla yumurtan var dedı 19olmuş boyları sol tarafta sagda bırtane benım ıstedıgım bu dedı aklımı karıstırdı 30saat sonra ılıskıye gır dedı kaydirigubbakcemile3 gecenden buyana kasıklarımda agrı var insalah tutmuşdur pazartesı tekrar bakcak altımı acmaktan fenalık geldı-tatlicadiarzu- bu kadınlık nekadar zorrr

doktorun yanında calışan kız soyledı 2.cocugunu tupbebek yaptıran cok dedı bız cok yapıyoruz hamılemız bırsuru dedı allahın bılcegı iş tabi inşallah kalırsın a.s.

Hepınıze Çok teŞekkÜrederım hepınızden allah razı olsun bana bıraz mÖral oldu allah sıze hıÇ ĞÖstermesın yÜce allah amın

bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt
yeni dr eşime istermisin ikiz üçüz olsun demiş ahhhh nerdeeeeeee
sağda şuan bir yumurta solda da birkaç tane bakalım büyüceklermi:sm_confused:

canım hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah, hemde ikiz, hemde üçüz.a.s.

yaa bu arada bende sızden dua ıstıyorum salı gunu ananem amelıyat olcak gogusunde kıste kanser dokuları bulundu onu alıcaklar 1 aydır tahlıller falan baya uzulduk sımdı amelıyat korkuyoruz ıste daha once hıc amelıyat olan yok aılemızde ustelık zor bı durum sımdı 1.derece yakınım oldugu ıcın bızde rısk altındayız bıde bu cıktı dualarınızı eksık etmeyın kımın duası makbul onu Allah bılır o yuzden bırbırımızden dualarımızı esırgemeyelım canlarım ıyıkı varsınız

canım, çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcınız olsun. 1.derece yakınım diye takma kafana. benim teyzem rahim kanserinden vefat etti ama aklımıza kötü birşey getirmiyoruz. dualarım sizinle canım.a.s.

selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benimde 2.çocuk istiyoruz ben aşılama ile hamile kaldım fakat 1,5 yaşında kaybettim şimdi tekrar istiyoruz dr ğittik hsg filmi çekti tüpler tıkalı dedi şimdi tüp bebek önerdi nisan ğibi ğidecegiz listeye benide ekleyin allah herkese versin bizlerede versin amin .

canım, başın sağolsun. Allah sabır versin. Rabbim tez zamanda yeniden kucağını doldursun inşallah.a.s.

SaĞ olun allah hepınızden razıolsun melıkekem 10 seneden sonra olmuŞtu doĞduĞu ĞÜn babası ona 3 tane kurban kesmıŞtı melıkem bır daha dÜnyaya gelmez bunu bılıyorum ama yınede eŞım ve ben yerıne bebek Ğelmesını ıstıyoruz hatta eŞım kız olursa kÜÇÜk meleĞımın ısmını koyacak yenıden yaŞatacaĞım dıyor ınanın sıze yazarken Çok zor yazdım

SaĞ olun allah hepİnİzden razıolsun melİkekem 10 seneden sonra olmuŞtu doĞduĞu ĞÜn babası ona 3 tane kurban kesmİŞtİ melİkem bİr daha dÜnyaya gelmez bunu bİlİyorum ama yİnede eŞİm ve ben yerİne bebek Ğelmesİnİ İstİyoruz hatta eŞİm kız olursa kÜÇÜk meleĞİmİn İsmİnİ koyacak yenİden yaŞatacaĞım dİyor İnanın sİze yazarken Çok zor yazdım

ahhhh canım yaaa başın sağolsun allahım evlat acısı dayanılmaz bişey bazen benimde aklıma geliyor ya kızıma bişey olursa diye düşünmesi bile beni mahvediyor ağlayarak açılıyorum mervecim canım tekrar başın sağolsun allah sabırlar versin rabbim inşallah tez zamanda sana ikinci meleğinide nasip eder :Saruboceq:

SaĞ olun allah hepİnİzden razıolsun melİkekem 10 seneden sonra olmuŞtu doĞduĞu ĞÜn babası ona 3 tane kurban kesmİŞtİ melİkem bİr daha dÜnyaya gelmez bunu bİlİyorum ama yİnede eŞİm ve ben yerİne bebek Ğelmesİnİ İstİyoruz hatta eŞİm kız olursa kÜÇÜk meleĞİmİn İsmİnİ koyacak yenİden yaŞatacaĞım dİyor İnanın sİze yazarken Çok zor yazdım

canım benim. Rabbim tez zamanda kucağınızı yeniden doldursun inşallah.a.s.

ahhhh canım yaaa başın sağolsun allahım evlat acısı dayanılmaz bişey bazen benimde aklıma geliyor ya kızıma bişey olursa diye düşünmesi bile beni mahvediyor ağlayarak açılıyorum mervecim canım tekrar başın sağolsun allah sabırlar versin rabbim inşallah tez zamanda sana ikinci meleğinide nasip eder :Saruboceq:

böyle birşey elbette çok zor ama aklımıza böyle şeyler getirmeyelim lütfen. hepimiz Allah'a emanetiz, Rabbim hepimizi en önemlisi evlatlarımızı korusun.

valla zaten sürekli ağlama modundayım, ağlatmayın beni ya. senağlama

wannaacım naber nasılsın kız iyisindir umarım yaaa senin isim neydi canım öyle wannaa felan deyince bir acayip oluyom yaaa benim ismiö fatoş yazmıştım ama belki hatırlamazsın malum bu aralar biraz pimpiriklisin aklında kalmaya bilir canım birde ist de nerde oturuyodun sen bak aldım seni ahıret sualine hadi cevap ver bakalım

böyle birşey elbette çok zor ama aklımıza böyle şeyler getirmeyelim lütfen. hepimiz Allah'a emanetiz, Rabbim hepimizi en önemlisi evlatlarımızı korusun.

valla zaten sürekli ağlama modundayım, ağlatmayın beni ya. senağlama

ayyy canım valla bende en ufak bişeye hemen gözyaşı döküyorum yaaaeşim görmesin diye hemen toparlıyom kendimi helede bebelerle ilgili bir dram görsem tamam beni toparlayabilene aşk olsun

gecmis olsun canim insallah en yakin zamanda toparlar yine kendini
dualarim seninle ve annanenle

canim öncelikle hosgeldin aramiza
ayrica basin sagolsun
eminim yazarken cok aci cekiyorsundur
biliyorum unutulmaz ama ölüm bu iste hepimiz icin
bir variz bir yokuz yas is dinlemiyor ölüm
tekrardan basin sagolsun
allahim hz. muhammed sabri versin size denecek fazla birsey yok
allah birdaha yasatmasin
evlat acisi ile sinamasin yarabbim aminn

Back
X