- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #4.681
Merve cim 1,5 yasinda dedin. yani dogmustu ve 1 bucuk yasinda mi kaybettin cocugunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah kimseye evlat acısı vermesin dünyada en büyük acı evlatacısı
2,ci çocuğu tüp bebek ile hamile kalan varmı ne olur paylaşın
herkes yattı sanırım...canlarıım ben bugün dr a gittim.usg de bebek yok dedi.tedaviye başlıycaz.dr umu değiştirdiğim için yeniden tahlil istedi.hormon tahlilleri verdim,p.tesi sonuçlarımı arayıp söylüycekler,birde adetim için adet söktürücü ilaç verdi dr onu içicem,adet olunca 3. günü gidip tedavime başlıycam..
ooo ben girmeyeli sohbetler koyulaşmış..handefecim canım yaa çok sevindim..ne güzel cinsiyette belli olmuş..oohh oohh nazar değmesin yeğenlerimize..yavaş yavaş hepsinin cinsiyetleride belli oldu ne güzel..canım benim..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..gözünüz aydın:1hug:öptüm canlarııımm..a.s...hayırlı geceler, tatlı rüyalar canlarıımm..
bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt
yeni dr eşime istermisin ikiz üçüz olsun demiş ahhhh nerdeeeeeee
sağda şuan bir yumurta solda da birkaç tane bakalım büyüceklermi:sm_confused:
yaa bu arada bende sızden dua ıstıyorum salı gunu ananem amelıyat olcak gogusunde kıste kanser dokuları bulundu onu alıcaklar 1 aydır tahlıller falan baya uzulduk sımdı amelıyat korkuyoruz ıste daha once hıc amelıyat olan yok aılemızde ustelık zor bı durum sımdı 1.derece yakınım oldugu ıcın bızde rısk altındayız bıde bu cıktı dualarınızı eksık etmeyın kımın duası makbul onu Allah bılır o yuzden bırbırımızden dualarımızı esırgemeyelım canlarım ıyıkı varsınız
selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benimde 2.çocuk istiyoruz ben aşılama ile hamile kaldım fakat 1,5 yaşında kaybettim şimdi tekrar istiyoruz dr ğittik hsg filmi çekti tüpler tıkalı dedi şimdi tüp bebek önerdi nisan ğibi ğidecegiz listeye benide ekleyin allah herkese versin bizlerede versin amin .
bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt
yeni dr eşime istermisin ikiz üçüz olsun demiş ahhhh nerdeeeeeee
sağda şuan bir yumurta solda da birkaç tane bakalım büyüceklermi:sm_confused:
yaa bu arada bende sızden dua ıstıyorum salı gunu ananem amelıyat olcak gogusunde kıste kanser dokuları bulundu onu alıcaklar 1 aydır tahlıller falan baya uzulduk sımdı amelıyat korkuyoruz ıste daha once hıc amelıyat olan yok aılemızde ustelık zor bı durum sımdı 1.derece yakınım oldugu ıcın bızde rısk altındayız bıde bu cıktı dualarınızı eksık etmeyın kımın duası makbul onu Allah bılır o yuzden bırbırımızden dualarımızı esırgemeyelım canlarım ıyıkı varsınız
selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benimde 2.çocuk istiyoruz ben aşılama ile hamile kaldım fakat 1,5 yaşında kaybettim şimdi tekrar istiyoruz dr ğittik hsg filmi çekti tüpler tıkalı dedi şimdi tüp bebek önerdi nisan ğibi ğidecegiz listeye benide ekleyin allah herkese versin bizlerede versin amin .
SaĞ olun allah hepİnİzden razıolsun melİkekem 10 seneden sonra olmuŞtu doĞduĞu ĞÜn babası ona 3 tane kurban kesmİŞtİ melİkem bİr daha dÜnyaya gelmez bunu bİlİyorum ama yİnede eŞİm ve ben yerİne bebek Ğelmesİnİ İstİyoruz hatta eŞİm kız olursa kÜÇÜk meleĞİmİn İsmİnİ koyacak yenİden yaŞatacaĞım dİyor İnanın sİze yazarken Çok zor yazdım
SaĞ olun allah hepİnİzden razıolsun melİkekem 10 seneden sonra olmuŞtu doĞduĞu ĞÜn babası ona 3 tane kurban kesmİŞtİ melİkem bİr daha dÜnyaya gelmez bunu bİlİyorum ama yİnede eŞİm ve ben yerİne bebek Ğelmesİnİ İstİyoruz hatta eŞİm kız olursa kÜÇÜk meleĞİmİn İsmİnİ koyacak yenİden yaŞatacaĞım dİyor İnanın sİze yazarken Çok zor yazdım
ahhhh canım yaaa başın sağolsun allahım evlat acısı dayanılmaz bişey bazen benimde aklıma geliyor ya kızıma bişey olursa diye düşünmesi bile beni mahvediyor ağlayarak açılıyorum mervecim canım tekrar başın sağolsun allah sabırlar versin rabbim inşallah tez zamanda sana ikinci meleğinide nasip eder :Saruboceq:
böyle birşey elbette çok zor ama aklımıza böyle şeyler getirmeyelim lütfen. hepimiz Allah'a emanetiz, Rabbim hepimizi en önemlisi evlatlarımızı korusun.
valla zaten sürekli ağlama modundayım, ağlatmayın beni ya. senağlama