kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ohohh masallah hamişlerimiz allah nazarlardan saklasın :nazar:bende bugun doktora gıttımcuma gunu catlama ignesi vurulmuştum ıkıtane catlamış yumurtam var progestan verdı 3nısanda kan tahlılı olcam neolur dua edın kızlar:Saruboceq:

Selam kizlar,

wanna cim coook coook sevindim verdigin habere. Inanki cok heycanlandim. Amannn sakin ha is yapayim kalkayim bunun icin demeyesin. Kendine coook iyi bak. Inanki cok sevindim. Rabbim insallah kucaginada almayi nasip eder.

Kizlar, catlamis yumurtalari olanlar... yerimseniben insallah sizlerden de iyi haberler aliriz yakinda.

Hadi iyi geceler kizlar

a.s.
Allah'ıma şükürler olsun, hamd olsun bizde kalp atışları gördük bugün. doktor kalp atışları başlamış deyince birden ağlamaya başladım. ağlamaktan ben doğru dürüst göremedim.

3 senedir o masaya yatıp hüsranla kalkmak çok acıydı.senağlamasenağlama

ama bugünde yine göbek atarak çıkamadım doktorun yanından. rahimde kasılma, birde kan öbeği var tehlikeli olabilir dedi. hemen 10 günlük rapor yazdı. sonra yeniden yazarım dedi. 20 gün evdeyim. tuvalet hariç kalkmıycaksın dedi. annemle babam gelicekler herhalde bana bakmak için.

oğlumada söyledim bugün. aslında biraz daha beklemek istiyordum ama sonuçta 20 gün neden yattığımı anlaması daha kolay olur diye düşündüm. inanamadı yavrum, ağlamaya başladı. karşılıklı ağlaştık oğluşumla. ultrason resimlerini gösterdim öpüp durdu.

Rabbim günahsızımın dualarını kabul eder, kardeşini oğluma bağışlar inşallah. lütfen benim için bol bol dua edin.senağlama

canımm benimm sakın moralini bozma. sen yatıp dinlenmene keyfine bak. inan bana 20 gün sonunda herşey yolunda olacak. sen lütfen yeter ki moralini yüksek tut ki bebeğinde güvenle yerinde rahat etsin. biliyosun moral çok önemli. allahın izniyle istirhatınden sonra hamileliğine sağlıklı bir şekilde devam edeceksin.

Allah'ıma şükürler olsun, hamd olsun bizde kalp atışları gördük bugün. doktor kalp atışları başlamış deyince birden ağlamaya başladım. ağlamaktan ben doğru dürüst göremedim.

ama bugünde yine göbek atarak çıkamadım doktorun yanından. rahimde kasılma, birde kan öbeği var tehlikeli olabilir dedi. hemen 10 günlük rapor yazdı. sonra yeniden yazarım dedi. 20 gün evdeyim. tuvalet hariç kalkmıycaksın dedi. annemle babam gelicekler herhalde bana bakmak için.

oğlumada söyledim bugün. aslında biraz daha beklemek istiyordum ama sonuçta 20 gün neden yattığımı anlaması daha kolay olur diye düşündüm. inanamadı yavrum, ağlamaya başladı. karşılıklı ağlaştık oğluşumla. ultrason resimlerini gösterdim öpüp durdu.

Rabbim günahsızımın dualarını kabul eder, kardeşini oğluma bağışlar inşallah. lütfen benim için bol bol dua edin.senağlama

canım benim canını sıkma..Rabbim minicik yavrunu korusun inşallah..dualarımız seninle canım benim..:Saruboceq:a.s.

kızlaaaarrr doktordan geldimmmm... dolu dolu 5 haftalık kesee.. daha bebeğimi görmeedim tabii.. ama şimdilik herşey yolunda gibi görünüyorr.. aşağıda gebelik takibim son adet tarihime göre olduğu için yanlış ama ben düzeltemiyorum .... 8 nisan da tekrar kontrolüm var inşallah o zaman bebişimi görürüm. darısı tüm isteyenlerin ve bekleyenlerin başınaa öptüm hepinizi.

ooo maşallah maşallah filizcim:nazar: ..canım benim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiinn.:Saruboceq:.

Kızlar bu sabah bende doktora gittim yumurtalar çatladımı çatlamadımı diye bakılması için.Doktor 3 yumurtanında çatladığını söyledi.:nazar::lepi:Söyledi ama nasip bakalım döllendimi döllenmedimi.CADIARZU13 nisana kadar adetin gelmezse gel ,gelirse adetinin 3. günü gel dedi:jeyyar:.İnşallah Allahım bu ay kısmet etmiştir lütfen benim içinde dua edin dualarınızda beni unutmayın olurmu ?:Saruboceq:offffff ben 13 nisana kadar nasıl bekleyeceğim şimdi:1no2:

canım benim hadi hayırlısı..ne güzel yumoşlar çatlamış :nazar: inşallah bu ay hamileyim diye müjdeler vereceksiniz..dualarımız sizlerle canlarıımm..:Saruboceq:

ali_ye ohohh masallah hamişlerimiz allah nazarlardan saklasın bende bugun doktora gıttımcuma gunu catlama ignesi vurulmuştum ıkıtane catlamış yumurtam var progestan verdı 3nısanda kan tahlılı olcam neolur dua edın kızlar

aliyecim canım benim çok sevindim.:nazar:.inşallah bu ay hamiş haberlerini ilk sizlerden alacaz..ayy ne güzel canım yaa...darısı başıma,benim yumoşların başına..amiiinnn:Saruboceq:

günaydıııınn kızlaaaaaaarrr....herkese hayırlı günler..fatoşcuumm,senden de hayırlı haberler bekliyoruz canım...öptüm canlarıııımmm..:1hug:a.s.:nazar:

günaydın kızlarr..oğlum cuma gününden beri çok hasta..bademcikleri iltihaplanmış çok ateş yapıyor burnu tıkalı öksürüyor kusuyor cumadan beri çok yorgunum hemde çok üzülüyorum..acile götürdük.. az öncede normal dr. götürdüm off ya yavrum 5 günde eridi gözümün önünde..hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın..

arkadaşım Allah acil şifalar versin , inşallah kısa sürede düzelir ve rahat bir gebelik geçirirsin. Olumlu düşün lütfennnnn....

günaydın kızlarr..oğlum cuma gününden beri çok hasta..bademcikleri iltihaplanmış çok ateş yapıyor burnu tıkalı öksürüyor kusuyor cumadan beri çok yorgunum hemde çok üzülüyorum..acile götürdük.. az öncede normal dr. götürdüm off ya yavrum 5 günde eridi gözümün önünde..hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın..

inşallah yavruşun kısa sürede düzelir, ıhlamur içirmeye çalış annesi , zencefilli, karanfilli, allah acil şifalar versin

gülücüğüm bacııımm çok geçmiş olsun bebişine..valla bu ara mevsimler değişip duruyo çocuklar havaya kanıp çıkıp oynuyolar dışarda..Rabbim tez zamanda iyileştirsin delikanlıyı..amiiinn..öptüm canım benim..a.s.

Selam kızlaarrr:)) bi kaç haftadır gelemiyorum hiç okul için yarışmaya bir proje hazırlıyordum ancak tamamlayabildim. Umarım iyisinizdir hepiniz, aramıza yeni katılanlar da olmuş hepiniz hoş geldiniz:)))
Benim adet günüm yarın, iki gündür feci şekilde baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum, allahım inşallah bu sefer de psikolojik değildir bu belirtiler. Rabbim bu ay ikinci meleğimi verir inşallah. Öpüyorum hepinizi kızlar ii akşamlar

canım inşallah müjdeli haberleri verebilirsin...

canım hiç sıkıntı stres yapmadan yat dinlen bebeğin seni bırakmıycak bu sefer annesi merak etme...allahın izniyle herşey yolunda gidecek inşallah...

ohohh masallah hamişlerimiz allah nazarlardan saklasın :nazar:bende bugun doktora gıttımcuma gunu catlama ignesi vurulmuştum ıkıtane catlamış yumurtam var progestan verdı 3nısanda kan tahlılı olcam neolur dua edın kızlar:Saruboceq:

ohhh yumurtalarıda çatlatmışsın aliyecim şimdi gelsin bebişler...

canım ya çok geçmiş olsun benimkide hastalanınca hemen eriyip biter ama iyleştiği zaman çabuk toparlar canım merak etme....... allahım acil şifalar versin meleğine...

Günaydın kızlaarrr..
cumadan beri giremiyorum nete..yeni hamiş haberleri varmı diye baktım hemen...ınşallah hayırlısıyla pozitif sonucu alırsınız canlarım..

bugün 2. aşılamam yapılacaktı ancak dün dr a yumurta kontrolüne gittim ve en büyük yumurtam 15 ti:(( yani beklenen boyuta gelmemiş..diğer 4 yumurta da 9,5 mm lerde falan:(( 5 yumurta var ama hepsi de nanay anlayacağınız..çarşamba öğleden sonra tekrar bakılacak ve duruma göre ya ertelenecek ya da yapılacak..hayırlısı diyorum...

cerotcum nasılsın,nerelerdesin bacııımm...canım bol bol incir ye suyunu iç,inşallah büyür yumoşların..merak etme sen..öptüm canım benim...a.s.

günaydınnn ben de aranıza yeni katıldım arkadaşlar 2. bebek için bekleyenlerdenim, ilk kızım da da 6 aya yakın beklemiştim, şimdi 10 ayımdayım dün kahverengi lekem geldi sanıırım bu ay da yok, neyse rabbimin gücüne gider hayırlı evlatlar versin inşallah sağlıklı , ben bu ay klomen ve ovitrelle kullandım sonrasında da estraderm bant baya umtluydum, hala daha da tam adetim gelmediğinden acaba mı diyorum, 29. günüm de yani dün kahverengi lekem geldi, 27 . günümdede akıntıyla gelmişti. bugün 30. günüm sizce umut var mı ,
denizcim canım aramıza hoşgeldin umarım fazla beklemeden bebişine kavuşursun...
kızlaaaarrr doktordan geldimmmm... dolu dolu 5 haftalık kesee.. daha bebeğimi görmeedim tabii.. ama şimdilik herşey yolunda gibi görünüyorr.. aşağıda gebelik takibim son adet tarihime göre olduğu için yanlış ama ben düzeltemiyorum .... 8 nisan da tekrar kontrolüm var inşallah o zaman bebişimi görürüm. darısı tüm isteyenlerin ve bekleyenlerin başınaa öptüm hepinizi.
ipekcim gözün aydın canım keseyi görmüşsün inşallah kalp atışlarınıda görürsün bitanem......

wanna canım ne güzel kalp atışlarını duymuşsun gözün aydın bitanem doktorun dediği gibi yat dinlen inşallah herşey yolunda gidicek rabbim yardımcın olsun
aliyecim canım rabbim gönlüne göre versin inşallah 3 nisan halaylar çekeceğimiz gün olur....

gülücük canım çok geçmiş olsun bu aralar bir salgındır gidiyor bende 2 3 gündür pek giremiyodum benim oğluşumuda su çiçeği tuttu onunla uğraşıyorum rabbim senin oğluşunuda benim oğluşumada acil şifalar verir inşallah...

gülücük canım çok geçmiş olsun bu aralar bir salgındır gidiyor bende 2 3 gündür pek giremiyodum benim oğluşumuda su çiçeği tuttu onunla uğraşıyorum rabbim senin oğluşunuda benim oğluşumada acil şifalar verir inşallah...[/QUOTE]

zelişcim geçmiş olsun yakışıklıma..ayy canlarım benim yaa..aslında aşısı var bende kızıma aşılatayım dedim ama unuttuk..tekrar geçmiş olsun bitanelerime,damatlarımaa..öptüm canım benim..a.s.

geçmiş olsun canım.aynı durum benim kızmdada mevcut bir şişe antibiyotik bitirdik mecburen ama şimdide çocuk öksürkten kırılıyor ve hiç birşey yemiyor gözlerinin önü çöktü yavrumun.bende çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım bizim bu gün 10 gün oldu ALLAH İKİMİZİN YAVRUSUNADA ACİL ŞİFA VERSİN CANIM.

gülücük canım çok geçmiş olsun bu aralar bir salgındır gidiyor bende 2 3 gündür pek giremiyodum benim oğluşumuda su çiçeği tuttu onunla uğraşıyorum rabbim senin oğluşunuda benim oğluşumada acil şifalar verir inşallah...

ebrucum canım benim çok sağol doktora götürdük iyiye gidiyo çok şükür...
zelişcim geçmiş olsun yakışıklıma..ayy canlarım benim yaa..aslında aşısı var bende kızıma aşılatayım dedim ama unuttuk..tekrar geçmiş olsun bitanelerime,damatlarımaa..öptüm canım benim..a.s.[/QUOTE]

ZELİŞCİM senin oğlunada çok geçmiş olsun

sakaleyn canım çok sağol.........

selam;
inaşllah hepiniz hemen hamile kalırsınız. benim 7 yaşıda bir kızım var geçen yıl ikinci bebeğin artık zamanı geldi diye düşündük tam sekiz ay sürdü beklememiz artık neredeyse doktora gidecektim ama şu an 16 haftalık hamileyim. zamanını bekliyordur,, hepinize bol şans

wanna zeliş nasılsınız geriye fazla bakamadım inşallah iyisinizdri kızlar.
BURYA YAZDIMMI İNAN HATIRLAYAMIYORUM AMA AMNİYO SONUCUM TEMİZ ÇIKTI .
AMA ŞİMDİDE YENİ BİR SORUN ÇIKTI KIZLAR AMNİYOTİK SIVIDA ŞERİT HALİNDE BİR ÇİZGİ VAR İKİ HAFTA SONRA TEKRAR AYRINTILI USGYE GİRİCEM TEKRAR BAKILACAK

canımcım sen gonlunu ferah tut ınan bısı cıkmaz gayet ıyı durumda bebıs Allah nazarlardan korusun onu sen yeterkı rahat ol tatlım:Saruboceq:

canım iyi dileklerin için çok sağol canım annecine acil şifalar diliyorum RABBİM yardımcısı olsun yüreğini ferah tut benim kayın validemde aynı rahatsızlıktan ameliyat oldu göğsü alındı aradan tam 10 sene geçti gayette iyi şimdi .......

canım cok sagol ıcım rahatladı yazdıklarını okuyunca moral oldu dusunmen bıle onemlı benım ıcın sevgıler

arkadaslar annanem bugun amelıyatını oldu bekledıgımızden durumu gayet daha ıyı, zaten sadece gogsundekı kıstı almıslar tamamını almamıslar cok sevındık cok sukur Allahıma , kımseyı hastalıkla ımtıhan etmesın rabbım cok zor ıyı dıleklerını ıleten arkadaslar hepınıze tesekkur ederım cok sagolun

Back
X