- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #4.861
sırnaşık şey
canım tekrar hoşgeldin aramıza.a.s..inşallah bebişin hemen gelir annesine.inşallah müjdeli haberlerini alırız aysucum..:Saruboceq:.
nazlıcım baak dedim yaa sende nazlıymışsın..sırnaşık şeyhayırlısı canım..bizimkilerde nazlılar baksana..tedaviyele nazlanarak geliyolarnaniknanik..Rabbim tez zamanda hepimizi sevindirsin..amiiinn..:Saruboceq:
kızlar merabalar.sonunda kesin karar aldık ikinci bebişimiz için haftaya başlıyoruz çalışmalarabenneyaptımkiilk defa korunmuycam inşallah hayırlısıysa hemen olur ilk bebişim yani oğlum hemen gelmişti beni bekletmeden inşallah ikincide öle olur.inşallah hepinize hayırlı sağlıklı sıhatli güzel evlatlar verir rabbim başkasının duası kabul olurmuşcanı gönülden birde kız evladım olmasını istiyorum hayırlısı..
canım tekrar hoşgeldin aramıza.a.s..inşallah bebişin hemen gelir annesine.inşallah müjdeli haberlerini alırız aysucum..:Saruboceq:.
yaa Zelişim oldumu oluyor gerçekten AllahtaN Hayırlısı canım..Hepsine sabır diliyorum..
Raebzeh canım:))))) ya ben hatta geç dünyaya gelmişim annem diyor hala yerini beğendin çıkmak istemedin diye 10 aya dönmüşte dünyaya gelmişim dombini birşey birde :) Annem az çekmemiş yaa kıyamam ona ben ama öyle diyor kocamanda öpüyor iyiki geldin diye çok şanslıyım ben yaa şükürler olsun:)
nazlıcım baak dedim yaa sende nazlıymışsın..sırnaşık şeyhayırlısı canım..bizimkilerde nazlılar baksana..tedaviyele nazlanarak geliyolarnaniknanik..Rabbim tez zamanda hepimizi sevindirsin..amiiinn..:Saruboceq: