E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #5.341
yaaww Allah sana ne deyim emiiii.balıııımm çok düşünüp yatıyon yahukötükedihüsoniye öyle düşünüyon bakiyim:mymeka:klava:tamam tamam hadi dediğin gibi olsun...adetinin günü geçene kadar bişey demiycem..geçerse o zaman yazarı oldu muyerimsenibenacele etme balımşurda 2 güncük kalmış ...hayırlısı bakalım...inşallah müjdeli haberler alırız senden..:Saruboceq::Saruboceq:öptüm canım benimmŞeniz
GÜNAYDIIINN KIZLAAARR..ÖPÜYOM HEPİNİZİ...ŞenizŞenizherkese hayırlıbol bereketli günler....:sm_cool:
canım hakkında hayırlısı olsun. Arkadaşlarında dediği gibi en çok hakedenlerden biri sensin. Yüce Rabbim herşeyin iyisini bilir. Umutları kaybetmeyip sabretmek gerekiyo demekki. Bu bizim için bi sınav mutlaka karşılığını alırız öyle yada böyle.
Üzme kendini lütfen... Allah bir an önce sana da tattırsın annelik duygusunu inşallah öptüm
Saoğlasınızz kızlarrr...Bundada bir hayır vardır diyelimm 29.ayda bakalım gelirmi bebiş..Gelmesede ne yapalım rabbimin bir bildiği vardır.Herşeyin hayırlısı o bilirrr.Sabretme devam ball..Dualara devamm..İşkence ilaçlarınıda içmeye devam en çokta o ilaçların eziyetine yanıyorumsenağlamaMahvetti lanet olası ilaçlar beni bittim 4 ayda ne kadar daha dayanacak bünyem vücud bilmiyorum..fisfisfis