kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

yaaww Allah sana ne deyim emiiii.balıııımm çok düşünüp yatıyon yahukötükedihüsoniye öyle düşünüyon bakiyim:mymeka::oklava:tamam tamam hadi dediğin gibi olsun...adetinin günü geçene kadar bişey demiycem..geçerse o zaman yazarı oldu muyerimsenibenacele etme balımşurda 2 güncük kalmış ...hayırlısı bakalım...inşallah müjdeli haberler alırız senden..:Saruboceq::Saruboceq:öptüm canım benimmŞeniz

GÜNAYDIIINN KIZLAAARR..ÖPÜYOM HEPİNİZİ...ŞenizŞenizherkese hayırlıbol bereketli günler....:sm_cool:

canım hakkında hayırlısı olsun. Arkadaşlarında dediği gibi en çok hakedenlerden biri sensin. Yüce Rabbim herşeyin iyisini bilir. Umutları kaybetmeyip sabretmek gerekiyo demekki. Bu bizim için bi sınav mutlaka karşılığını alırız öyle yada böyle.
Üzme kendini lütfen... Allah bir an önce sana da tattırsın annelik duygusunu inşallah öptüm

Saoğlasınızz kızlarrr...Bundada bir hayır vardır diyelimm 29.ayda bakalım gelirmi bebiş..Gelmesede ne yapalım rabbimin bir bildiği vardır.Herşeyin hayırlısı o bilirrr.Sabretme devam ball..Dualara devamm..İşkence ilaçlarınıda içmeye devam en çokta o ilaçların eziyetine yanıyorumsenağlamaMahvetti lanet olası ilaçlar beni bittim 4 ayda ne kadar daha dayanacak bünyem vücud bilmiyorum..fisfisfis

kızlar sağ kasığımda bi kaç gündür sancı oluyor kızımda da böyle olmuştu daha çok var 7 gün zaman geçmiyor yaa

benim de aynı ksığımda ağrı var adet olmama da 8 gün var, acaba kullandığım ilaçlardan mı , göğüslerim de bu defa uçarı acayip acıyo, bakalım hayırlsı, çikolata sen bu ay ilaç kullandınmı ,ben klomen kullandım şimdi de estraderm bant ile duphaston kullanıyorum

kızlar sağ kasığımda bi kaç gündür sancı oluyor kızımda da böyle olmuştu daha çok var 7 gün zaman geçmiyor yaa

inşallah hamileleik belirtisidir çikolatacıım..hayırlı haberler alırız inşallah 7 gün sonra..hakkında hayırlısı olsun canım benim..:Saruboceq:Şeniz

benim de aynı ksığımda ağrı var adet olmama da 8 gün var, acaba kullandığım ilaçlardan mı , göğüslerim de bu defa uçarı acayip acıyo, bakalım hayırlsı, çikolata sen bu ay ilaç kullandınmı ,ben klomen kullandım şimdi de estraderm bant ile duphaston kullanıyorum

Benimde 10 gün kala başladı ..Sanırım klomenden:delphin:

:çok üzgünüm::a015:Olmadı iştee biliyorumm.Yine niyet edipp rüyaya yattım rüyamda karışık şeyler gördümm.Olmadı kızlarr bu ayda olmadıı benimm hissediyorum evet olmadı Nerden biliyonuz demeyin biliyorum olmadı.:çok üzgünüm:Kaldı umutlar haziran ayına -tatlicadiarzu-

:teselli:ya bu kadar karamsar olma ,bir daha yat niyet edip,bende bir konu için niyet edip yatmıştım rüyayı kötü görmüştüm ama herşey iyi sonuçlandı,eğer inanıyorsan hacet namazı kıl,ben sık sık yaparım bu hacet namazını.ben faydasını gördüm bir çok kez.bu gün yine kılacağım mesela,

:çok üzgünüm::a015:Olmadı iştee biliyorumm.Yine niyet edipp rüyaya yattım rüyamda karışık şeyler gördümm.Olmadı kızlarr bu ayda olmadıı benimm hissediyorum evet olmadı Nerden biliyonuz demeyin biliyorum olmadı.:çok üzgünüm:Kaldı umutlar haziran ayına -tatlicadiarzu-

balıım dur üzme kendini hem sen bir rüyayla hareket etme vesveseyle yattığın için karışık rüyalar görmüş olursun ebrucumun dediği gibi şurda 2 gün kaldı bakalım ne olacak inşallah sevineciğin sevineceğimiz haberleri alırız....

çikolata seninle aynıydı değilmi adet günlerimiz,ya bendede var o sancı ama sol tarafımda,dediğin gibi günler geçmiyor yaa,oturup kalkalken yürürkende canım yanıyor benim,psikolojik olarak böyle oldum gibi geliyor bana,acaba gidip kan tahlili yaptırsak çıkarmıki?

deniz ben ilaç kullanmadım hiç geçen ay başladık çalışmaya bu 2. ayımız sabırla bekliyorum canım. sadece folic plus kullanıyorum. bol bol süt içiyorum ve folic asit içeren sebze meyve tüketiyorum. kivi kıvırcık vs. allahım hepimize nasip etsin inş. :Saruboceq:

balıım dur üzme kendini hem sen bir rüyayla hareket etme vesveseyle yattığın için karışık rüyalar görmüş olursun ebrucumun dediği gibi şurda 2 gün kaldı bakalım ne olacak inşallah sevineciğin sevineceğimiz haberleri alırız....

:teselli:ya bu kadar karamsar olma ,bir daha yat niyet edip,bende bir konu için niyet edip yatmıştım rüyayı kötü görmüştüm ama herşey iyi sonuçlandı,eğer inanıyorsan hacet namazı kıl,ben sık sık yaparım bu hacet namazını.ben faydasını gördüm bir çok kez.bu gün yine kılacağım mesela,

Doğru diyosunuz kızlarr rüyalara kaldıysak ermiş olurdum ozaman..Hacet namazıı canım tabikide inanırım .Ben kitaplardan araştırayım nasıl kılındığına dair:Saruboceq:

selkie canım biraz daha bekleyelim kızımda 5 gün kala idrarda 3 gün kala kanda baktırdım ve öğrendim canım. evet benim 23 nisan tarihim seninde öyleydi sanırım. belirtilere kulak asmamaya çalışıyorum ama elimde değil. sağ kasıkta ağrı var bulantı var sütü çok severim süt dün bana iğrenç koktu :bbo: birde dün sabah ofiste hıçkıra hıçkıra ağladım nedeni yok ama çok ağladım :sm_confused:

Doğru diyosunuz kızlarr rüyalara kaldıysak ermiş olurdum ozaman..Hacet namazıı canım tabikide inanırım .Ben kitaplardan araştırayım nasıl kılındığına dair:Saruboceq:

canım benim kıldığım namaz bu:

•Hacet namazı nasıl kılınır?

Hacet namazı, yatsı namazından sonra iki, dört ya da on iki rekât olarak kılınır. Hz. Peygamber'den gelen bir rivayete göre hacet namazının ilk rekâtında Fatiha’dan sonra üç defa Âyetel-Kürsî, diğer rekâtlarda Fatiha’dan sonra sırasıyla birer defa İhlas, Felak ve Nas sureleri okunur.

Hacet namazı bitince selam verildikten sonra şu dua okunur;

"Allahümme innî es’elüke tevfîka ehli’l-hüdâ ve amele ehli'l-yakîni ve munâsehete ehli't-tevbeti ve azme ehli-s-sabri ve cidde ehli'l-haşyeti ve talebi ehli'r-rağbeti ve teabbüde ehli'l-vera'i ve irfâne ehli'l-ilmi hattâ ehâfek. Allahümme innî es'elüke mehâfeten tahcizünî an masiyetike hatta a'mele bi ta'atike amelen estehikku bihi rıdâke ve hattâ unâsihake bi't-tevbeti havfen minke ve hattâ uhlise leke'n-nasîhate hubben leke ve hattâ etevekkele aleyke fi'l-umûri ve husni zannin bike. Subhâne hâliki'n-nûr."

Bu duanın anlamı şu şekildedir:

"Allah'ım, Senden hidayet ehlinin başarısını, yakin ehlinin amellerini, tövbe ehlinin öğütleşmesini, sabır ehlinin azmini, huşu ehlinin ciddiyetini, rağbet ehlinin talebini, vera ehlinin ibadetini, ilim ehlinin irfanını isterim ki, Senden gereği gibi korkayım. Allah'ım, Senden öyle bir korku isterim ki, o beni Sana isyandan menetsin; ta ki, Sana itaat ile öyle amel edeyim ki, onunla Senin rızana ereyim; Senden korkarak tövbeyle sana döneyim; sırf Senin sevgini kazanmak için halis nasihat edeyim; her işte Sana güvenip Sana dayanayım; Sana güzel zan besleyeyim. Nurun yaratıcısı Allah'ı tesbih ederim."

Hacet duasını okuduktan sonra Allah'tan ihtiyacımızın giderilmesi yolunda dilekte bulunmalıyız. Duaları okurken, çektiğimiz acının tesiriyle tamamen Allah’a yönelmeli, çok samimi bir şekilde yalvarmalı, hâlimizi düşünerek gözyaşı dökmeliyiz.

Hacet namazının ne zaman, nasıl kılınacağı ve ne okunacağı hususunda kendi halet-i ruhiyenize göre davranabilirsiniz. Bazı sıkıntılar ve istekler anlıktır. Mesela, bir haksızlığa uğradınız, bir eşyanız kayboldu, merak ettiğiniz bir kimseden haber alamadınız, acil yatırmanız gereken bir borcunuz var… Bu durumlarda hemen abdest alıp hacet namazı kılıp dua edebilirsiniz.

selkie canım biraz daha bekleyelim kızımda 5 gün kala idrarda 3 gün kala kanda baktırdım ve öğrendim canım. evet benim 23 nisan tarihim seninde öyleydi sanırım. belirtilere kulak asmamaya çalışıyorum ama elimde değil. sağ kasıkta ağrı var bulantı var sütü çok severim süt dün bana iğrenç koktu :bbo: birde dün sabah ofiste hıçkıra hıçkıra ağladım nedeni yok ama çok ağladım :sm_confused:

bende kokulardan etkilenmeye başladım,fena halde araba tutmaya başladı,oğlumu kreşe bırakmaya giderken arabayı ben kullandığım halde 5 dakikalık yolda midem bulanıyor.bencede bekleyelim,şimdi dah kesin sonuç çıkmaya bilir testlerdede!bu arada ne güzel bir adın varmış,benim asıl adımda ebru!:1hug:

memnun oldum ebrucum teşekkürler o senin güzelliğindir kaydirigubbakcemile5
bide geçen gün deterjan reyonuna girdim kaçtım reyondan çıkmasam istifra edecektim nasıl kötü koktu fisfisfis allahım hayırlısını versin ama sabah yataktan kalkınca bile ilk aklıma bu geliyor engelleyemiyorum kendimi
normalde de sabırsız bi tipimdir zaten

Back
X