kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Arkadaşlar, benim 2004 doğumlu bir oğlum var. 3 ay uğraştım olmadı, sonra incir kürü, keçiboynuzu kürü, eşime ACE Plus Selenyum + Çinko + Largine vererek bu ay hamile kaldım. Bir önceki bebeğimi düşürdüğüm için bu sefer çok korkuyorum. 13 Nisanda test yaptım hamile olduğumu öğrendim. Yani arkadaşlar olmadığı süreçte üzüntümü tahmin edemezsiniz. Allah isteyen herkese bebişlerini versin. Dularımız bebiş istiyenlerle.

:lepi:O taraf işteeee..
:lepi:Demek çalışmalar varr orda faliyett devam ediyorrr.
Ayy canım inşallahhh bebedirrr
:sm_cool:

balıım benim inşallah canım...amiinn..ama öncelik senin inşallaaahh..öptüm balıımm benim ŞenizŞeniz

kıyamam,çok çok geçmiş olsun bebişe,çok üzülüyorum ben çocuklar hasta olunca.

çok saol canım benim..sanırım senin adında ebru memnun oldum adaşım..Allah razı olsun canım benim..öptüm ebrucumŞeniz

Arkadaşlar, benim 2004 doğumlu bir oğlum var. 3 ay uğraştım olmadı, sonra incir kürü, keçiboynuzu kürü, eşime ACE Plus Selenyum + Çinko + Largine vererek bu ay hamile kaldım. Bir önceki bebeğimi düşürdüğüm için bu sefer çok korkuyorum. 13 Nisanda test yaptım hamile olduğumu öğrendim. Yani arkadaşlar olmadığı süreçte üzüntümü tahmin edemezsiniz. Allah isteyen herkese bebişlerini versin. Dularımız bebiş istiyenlerle.

canım tebrikler ..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...ne güzel bak demek ki sabır sınavını başarıyla geçmişsin Rabbim hediyeni vermiş..tekrar tebrik ederim canım..öptümŞeniz

öncelikle aramıza hoşgeldin yenisin sanırım...benimde oğlum 2004 mart doğumlu,yaşıtlar,inşallah 2. bebeğinide sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

balıım benim inşallah canım...amiinn..ama öncelik senin inşallaaahh..öptüm balıımm benim ŞenizŞeniz

çok saol canım benim..sanırım senin adında ebru memnun oldum adaşım..Allah razı olsun canım benim..öptüm ebrucumŞeniz

canım tebrikler ..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...ne güzel bak demek ki sabır sınavını başarıyla geçmişsin Rabbim hediyeni vermiş..tekrar tebrik ederim canım..öptümŞeniz

evet canım adaşız seninle,bende memnun oldum çok,öptüm canım!kaydirigubbakcemile5

canım hayırlı olsun inşallah rabbim tamamına erdirir benimki asla bişe içmiyor vitamin verdi dr ama bıraktım artık ben umudumuda kaybettim artık tek çocuga kendimi alıştırmaya çalışıyorum

merhaba canlarım bugÜnler o kadar yoĞunumkı bılgısayar baŞına oturamıyorum bır tÜrlÜ...ebrucum kızına Çok geÇmıŞ olsun canım...bakıyorumda adet gÜnÜn bu ay sabırsızlıkla bekleyen ne Çok arkadaŞ var ınŞallah kırmızılarınız gelmez kızlar...hepınızı Çoook ÖpÜyorum...yokluĞumu arattırmayın haaa...

merhaba canlarım bugÜnler o kadar yoĞunumkİ bİlgİsayar baŞına oturamıyorum bİr tÜrlÜ...ebrucum kızına Çok geÇmİŞ olsun canım...bakıyorumda adet gÜnÜn bu ay sabırsızlıkla bekleyen ne Çok arkadaŞ var İnŞallah kırmızılarınız gelmez kızlar...hepİnİzİ Çoook ÖpÜyorum...yokluĞumu arattırmayın haaa...

hoşgeldin zeynoomma.s.:nazar:..için rahat olsun burda sohbetler koyu.:içelim:amaişte sizlerin yeri boş valla arıyoruz sizleri.:çok üzgünüm:ama olsun sizler bebişleriniz sağlıklı rahat olunda gerisini biz tamamlarız..:1hug:çok saol zeynep ablacım,Allah razı olsun..:1hug: evet dediğin gibi bu ay çoğumuz umutluyuz,tabi öncelik balııımın inşallah..kendine ve yeğenimize iyi bak olur mukaydirigubbakcemile3için rahat olsunkaydirigubbakcemile5öptüm canım ablam..Şeniz

merhaba canlarım bugÜnler o kadar yoĞunumkİ bİlgİsayar baŞına oturamıyorum bİr tÜrlÜ...ebrucum kızına Çok geÇmİŞ olsun canım...bakıyorumda adet gÜnÜn bu ay sabırsızlıkla bekleyen ne Çok arkadaŞ var İnŞallah kırmızılarınız gelmez kızlar...hepİnİzİ Çoook ÖpÜyorum...yokluĞumu arattırmayın haaa...

Zeynomm delüm benimm canım topiğin boş kalmıyor merak etme:jeyyar:Ama ben eski günleri çok özlüyorummsenağlamaNe güzel konuşurduk hergün :çok üzgünüm:Bebiş doğunca daha sık gelcen bakk..şimdi dinleniyon diye bişi demiyom:1rolleyes:Çokk sefiyomm senii mucuk mucukk :)Şeniz

canım inşaallah sağlıcakla kucağınada alırsın...inşallah bizlerde daha fazla beklemeyizz..bide sana kısırlık ,açıklanamayan kısırlık gibi teşhisler konmamışş..3 ay normal bi süree..ne yazıkki mesela bana açıklanamayan kısırlık dendisenağlama ...yani vitaminler le olcak iş değil benimki..allahın taktirine kalmışş

selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,benim 2,5 yaşında bir kızım var,kasım ayı gibi hamile kalmak istiyorum,ve suan yasmin hapı kullanıyorum 5 ay oldu kullanalı,henuz dr.gitmedim.acaba ne zaman bırakmak gerekiyor?ve de 2. bebek düşünen arkadaşların cocukları kaç yasında? ben aslında yapıp yapmamama konusunda kararda veremiyorum:(

selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,benim 2,5 yaşında bir kızım var,kasım ayı gibi hamile kalmak istiyorum,ve suan yasmin hapı kullanıyorum 5 ay oldu kullanalı,henuz dr.gitmedim.acaba ne zaman bırakmak gerekiyor?ve de 2. bebek düşünen arkadaşların cocukları kaç yasında? ben aslında yapıp yapmamama konusunda kararda veremiyorum:(

aramıza hoşgeldin canım.a.s..benim kızımda 2,5 yaşında..benim tedaviyle olduğu için erken düşündüm..inşallah hemen hamile kalırsın canım..:Saruboceq:şöyle söyleyim çocuğu en küçük olan benim burda diğer arkadaşlarınkiler abi abla oldular..kaydirigubbakcemile3inşallah sende istediğin vakit tekrar anneliği yaşarsın baharcım..:Saruboceq:tekrar hoşgeldin..a.s.

Ya Rab!

Şanını bilenlerin kıymeti için Gönül ehlinin himmeti için
Muhabbet badesinden içenlerin kerameti için
Cebrail in emanetteki sıdkı için Azrail in itaatteki hakkı için
Başımızın tacı kur ân için O kur ân a can-ı dilden iman için
Ehl-i aşkın avareliği için Ehl-i gamın biçareliği için
Bizi kendimizle baş başa bırakma . Sensizlik ateşiyle sinelerimizi yakma.
Bizi yanlış pazarlarda dolaştırma. Kapının eşiğinden başlarımızı ayırma.

ılâhi! ..

ımine muhtacız.
Has kullarının ihlâslarına uzağız.
Gerçek âşıklarının hallerine açız.
Hak dostlarının şevklerine ırağız.
Bize âhlakını , bize sevgini, bize hâyanı, bize veranı,
bize takvanı ve bize rızanı lütfeyle
Ey kalpleri eviren çeviren!
Çevir kalplerimizi.
Düzelt hallerimizi.
Sil baştan kur temellerimizi.
Kaldıramayacaklarımızla imtihan etme bizi Ve sensizlik buhranıyla .. helak eyleme hiçbirimizi.
bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine,
Bizlere hayırlı evlatlar ver,öncelikle anneliği hiç tatmamış olanlara
daha sonrada yavrularımıza kardeş isteyen biz kullarına hayırlı,sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et...
Amin..:Saruboceq::Saruboceq:

cumanız hayırlı duanız bereketli olsun Allah(c.c) kabuletsin...:Saruboceq::Saruboceq:.
__________________--------------------------------------------------------------------------------

.

hoşgeldin canım aramıza,benimde 5 yaşında oğlum var,yasmin hapını ne zaman bırakman gerekir bilmiyorum,senin bünyene bağlı bişey bu ,bazıları hemen hamile kalıyor,bazılarınınsa hemen olmuyor,tamamen senin vücüdüna bağlı bişey,,
2. çocuk olmalı bence,ilerde yalnız kalmaması açısından,kardeşi olması çok farklı bişey,çocuğunuzu yalnız bırakmayın ilerde,aslında senin içinde tam zamanı ben geçiktirdim biraz,geçiktikcede buna karar vermek daha zorlaşıyor,rahata alışıyorsun,şimdiki aklım olsa birinciden sonra hemen ikinciyide yapardım,ikisi beraber büyür giderdi,şimdide çoktan rahatlamıştım,ikisininde zor dönemleri bitmiş olacaktı,bence istiyorsan yap fazla geçiktirme!

cuma8km7.jpg

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar rabbim bu büyük günün hatırına açtığınız elleri boş çevirmez inşallah

Ya Rab!

Şanını bilenlerin kıymeti için Gönül ehlinin himmeti için
Muhabbet badesinden içenlerin kerameti için
Cebrail in emanetteki sıdkı için Azrail in itaatteki hakkı için
Başımızın tacı kur ân için O kur ân a can-ı dilden iman için
Ehl-i aşkın avareliği için Ehl-i gamın biçareliği için
Bizi kendimizle baş başa bırakma . Sensizlik ateşiyle sinelerimizi yakma.
Bizi yanlış pazarlarda dolaştırma. Kapının eşiğinden başlarımızı ayırma.

İlâhi! ..

İmine muhtacız.
Has kullarının ihlâslarına uzağız.
Gerçek âşıklarının hallerine açız.
Hak dostlarının şevklerine ırağız.
Bize âhlakını , bize sevgini, bize hâyanı, bize veranı,
bize takvanı ve bize rızanı lütfeyle
Ey kalpleri eviren çeviren!
Çevir kalplerimizi.
Düzelt hallerimizi.
Sil baştan kur temellerimizi.
Kaldıramayacaklarımızla imtihan etme bizi Ve sensizlik buhranıyla .. helak eyleme hiçbirimizi.
bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine,
Bizlere hayırlı evlatlar ver,öncelikle anneliği hiç tatmamış olanlara
daha sonrada yavrularımıza kardeş isteyen biz kullarına hayırlı,sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et...
Amin..:Saruboceq::Saruboceq:

cumanız hayırlı duanız bereketli olsun Allah(c.c) kabuletsin...:Saruboceq::Saruboceq:.
__________________--------------------------------------------------------------------------------

.

canım duan çok güzel bizede kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnn demek düşüyor

kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4
45160999ap6.png

Ooooooo kimleri görüyorumm.Benim kırmızı kart treni yola çıkmış bile kızlarrr yarınn yanımda olurr ...:jeyyar:]Gell canım benimm çok özledim seni zaten bir ay ayrı kalmakk zorduu sensizz..:jeyyar:Kırmızıı kartlarr etrafa saçılıyorrr delikafadulden..Ama bakın ilk vagona benim herşeye rağmenn yüzüm gülüyorr:1rolleyes:Ooooo bizim klomende bacadan çuff çufluyooo hadii git işine nannn toz duman ol bulut ol
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

Back
X