- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #5.401
benim cimcime nezle olmuş..yavrum uyuyamıyo..şimdi hem ayağımda onu sallıyom hemi de size yazıyooomm..öptüm canlarıııımm..Şeniz
kıyamam,çok çok geçmiş olsun bebişe,çok üzülüyorum ben çocuklar hasta olunca.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim cimcime nezle olmuş..yavrum uyuyamıyo..şimdi hem ayağımda onu sallıyom hemi de size yazıyooomm..öptüm canlarıııımm..Şeniz
:lepi:O taraf işteeee..
:lepi:Demek çalışmalar varr orda faliyett devam ediyorrr.
Ayy canım inşallahhh bebedirrr:sm_cool:
kıyamam,çok çok geçmiş olsun bebişe,çok üzülüyorum ben çocuklar hasta olunca.
Arkadaşlar, benim 2004 doğumlu bir oğlum var. 3 ay uğraştım olmadı, sonra incir kürü, keçiboynuzu kürü, eşime ACE Plus Selenyum + Çinko + Largine vererek bu ay hamile kaldım. Bir önceki bebeğimi düşürdüğüm için bu sefer çok korkuyorum. 13 Nisanda test yaptım hamile olduğumu öğrendim. Yani arkadaşlar olmadığı süreçte üzüntümü tahmin edemezsiniz. Allah isteyen herkese bebişlerini versin. Dularımız bebiş istiyenlerle.
Arkadaşlar, benim 2004 doğumlu bir oğlum var. 3 ay uğraştım olmadı, sonra incir kürü, keçiboynuzu kürü, eşime ACE Plus Selenyum + Çinko + Largine vererek bu ay hamile kaldım. Bir önceki bebeğimi düşürdüğüm için bu sefer çok korkuyorum. 13 Nisanda test yaptım hamile olduğumu öğrendim. Yani arkadaşlar olmadığı süreçte üzüntümü tahmin edemezsiniz. Allah isteyen herkese bebişlerini versin. Dularımız bebiş istiyenlerle.
balıım benim inşallah canım...amiinn..ama öncelik senin inşallaaahh..öptüm balıımm benim ŞenizŞeniz
çok saol canım benim..sanırım senin adında ebru memnun oldum adaşım..Allah razı olsun canım benim..öptüm ebrucumŞeniz
canım tebrikler ..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...ne güzel bak demek ki sabır sınavını başarıyla geçmişsin Rabbim hediyeni vermiş..tekrar tebrik ederim canım..öptümŞeniz
merhaba canlarım bugÜnler o kadar yoĞunumkİ bİlgİsayar baŞına oturamıyorum bİr tÜrlÜ...ebrucum kızına Çok geÇmİŞ olsun canım...bakıyorumda adet gÜnÜn bu ay sabırsızlıkla bekleyen ne Çok arkadaŞ var İnŞallah kırmızılarınız gelmez kızlar...hepİnİzİ Çoook ÖpÜyorum...yokluĞumu arattırmayın haaa...
merhaba canlarım bugÜnler o kadar yoĞunumkİ bİlgİsayar baŞına oturamıyorum bİr tÜrlÜ...ebrucum kızına Çok geÇmİŞ olsun canım...bakıyorumda adet gÜnÜn bu ay sabırsızlıkla bekleyen ne Çok arkadaŞ var İnŞallah kırmızılarınız gelmez kızlar...hepİnİzİ Çoook ÖpÜyorum...yokluĞumu arattırmayın haaa...
selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,benim 2,5 yaşında bir kızım var,kasım ayı gibi hamile kalmak istiyorum,ve suan yasmin hapı kullanıyorum 5 ay oldu kullanalı,henuz dr.gitmedim.acaba ne zaman bırakmak gerekiyor?ve de 2. bebek düşünen arkadaşların cocukları kaç yasında? ben aslında yapıp yapmamama konusunda kararda veremiyorum![]()
selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,benim 2,5 yaşında bir kızım var,kasım ayı gibi hamile kalmak istiyorum,ve suan yasmin hapı kullanıyorum 5 ay oldu kullanalı,henuz dr.gitmedim.acaba ne zaman bırakmak gerekiyor?ve de 2. bebek düşünen arkadaşların cocukları kaç yasında? ben aslında yapıp yapmamama konusunda kararda veremiyorum![]()
Ya Rab!
Şanını bilenlerin kıymeti için Gönül ehlinin himmeti için
Muhabbet badesinden içenlerin kerameti için
Cebrail in emanetteki sıdkı için Azrail in itaatteki hakkı için
Başımızın tacı kur ân için O kur ân a can-ı dilden iman için
Ehl-i aşkın avareliği için Ehl-i gamın biçareliği için
Bizi kendimizle baş başa bırakma . Sensizlik ateşiyle sinelerimizi yakma.
Bizi yanlış pazarlarda dolaştırma. Kapının eşiğinden başlarımızı ayırma.
İlâhi! ..
İmine muhtacız.
Has kullarının ihlâslarına uzağız.
Gerçek âşıklarının hallerine açız.
Hak dostlarının şevklerine ırağız.
Bize âhlakını , bize sevgini, bize hâyanı, bize veranı,
bize takvanı ve bize rızanı lütfeyle
Ey kalpleri eviren çeviren!
Çevir kalplerimizi.
Düzelt hallerimizi.
Sil baştan kur temellerimizi.
Kaldıramayacaklarımızla imtihan etme bizi Ve sensizlik buhranıyla .. helak eyleme hiçbirimizi.
bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine,
Bizlere hayırlı evlatlar ver,öncelikle anneliği hiç tatmamış olanlara
daha sonrada yavrularımıza kardeş isteyen biz kullarına hayırlı,sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et...
Amin..:Saruboceq::Saruboceq:
cumanız hayırlı duanız bereketli olsun Allah(c.c) kabuletsin...:Saruboceq::Saruboceq:.
__________________--------------------------------------------------------------------------------
.