- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #5.501
canlarım benim ne olur böyle yapmayın sizi o kadar iyi anlıyorumki...ben her ay yaptığım testlerin haddini hesabını hatırlamıyorum..hep bir ümitle yaptım hep hüsranla karşılaştım tam 19 ay uğraştım...biliyorum balım seninki daha çok ama inan bende çok yıkıldım bunu iyi biliyosun...hele geçen yaz o kadar çok depresyona girmiştimki günlerce ağladığımı biliyorum....ama neymiş herşey nasip kısmetmiş üzülsekte yıkılsakta sevinsekte faydası yok yaramazların geleceği bir zamanları var onlarda bunu bekliyolar...en iyi ilaç takmamak benim ilacım buydu umarım sizinkide bu olur...
uzme tatlı canını sımdı aynılarını balsurat ıcın soyledım bosver gıtsın relax bıraz tatlım unutmayın HIC BIR SEY BIZDEN DAHA ONEMLI DEGIL tamammı sende benım gıbı keske kımseye soylemeseydın bebk ıstedıgını sımdı ugrasmazdın kaynana ıle......... soranlara esım ıstemıyo bende dusunmuyorum dıyorum kımse agzını acamıyo bılmıyolar benım ıcım kan aglıyo ama olsun kımseyle ugrasamam neden nıye ufff sende bosver takmıyomus gıbı davran aman olursa olur olmassa da muhım degıl de bak o zaman bısey soyleyemıyorlar canım uzme kendını Allah evladını bagıslasın hıc olmayanları dusunup tesellı bulalım hıc olmayanlarda tesellı ıcın eslerı var saglıkları var umutları var bunlarla avunsunlar .....sevgıler canım.....yerimseniben
senağlamasenağlamasenağlamabende bıktım artıkk ..bıktım tedavi görmektende..Bebek beklemektende sıkıldımm.İstemiyorum artıkk...Bu her ayki beklentilerle hayatt çekilmez hale geliyorr....Eşim tlf aradı oldunmu diyee evettttt oldum dedim bağırdımm kapat tlf dedimm ağladım bi güzelll senağlama
hepinize teşekkür ederim balsurat aynı şeyleri yaşıyoz dile kolay 2yıl oldu benim canım bide ben beraber oturuyom herşeyimi biliyo saklamak elde degil unutmak istiyorum ama kendim aklımdan çıkaramıyorum nasıl bi yol izlicemide bilemiyorum öyle tabi allahım hiç olmayana nasip etsin bi kızım var benim agladıgımı görünce dayanamıyo benim senden başka kimsem yok anne üzülme neolur diyo yavruma saglıklı uzun ömürler versin bide kilo aldım gören ilk önce hamilemisin deyip bırakıyo al işte sen unutuyum diye ugraş millet bırakmıyo