• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam kızlar şimdi doktordan geldim malesef 2 gündür vajinamda kaşıntı vardı dayanılmıycak derecede doktora gittim malesef mantar çıktı bende doktor 2 tane antibiyotik verdi fakat doktora korunmadığımı söyledim o zaman içemezsin dedi ben ne yapıcamı şaşırdım kaşıntıya dayanamıyorum hamilede değilimdir 19 aydır olmadı bu ayda kesin olmamıştır benim zaten artık ümitlerim tükendi napsam ilaçları içsemmi yoksa beklesemmi üfff bide bu çıktı başıma neyse RABBİM beterinden korusun ama iki derede bi arada kaldım .....:çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun benimde arada bi kaşınır hani mantarmı degilmi bilemem ama bi dr arkadaş limon kolanyası sür biraz yakar ama dayan dedi ve sonra vazelin kullan dedi gerçektendede 4senedir eskisi gibi beni bunaltmıyo kaşınmaya başlayınca vazelini sürüyom geçiyo kolanyayı abrtma ama dene sana zararı yok aile hekimiydi bunu diyen çok geçmiş olsun

kızlar size bişe sorcam benim bugün 2.günümdü ama hiç olmadım daha dogrusu çok az geldi oda kan degil sanki pembe boya gibi yarın daböyle devam ederse drmu arasammı acaba yoksa abartmayımmı niye olmuyorum dünde pek fazla oldum denmez ama bilemiyorum onunda dengesi bozuldu benimgi bi insanın vücudu nasıl normal olabilirki bende dengesiz oldum

canım çok geçmiş olsun benimde arada bi kaşınır hani mantarmı degilmi bilemem ama bi dr arkadaş limon kolanyası sür biraz yakar ama dayan dedi ve sonra vazelin kullan dedi gerçektendede 4senedir eskisi gibi beni bunaltmıyo kaşınmaya başlayınca vazelini sürüyom geçiyo kolanyayı abrtma ama dene sana zararı yok aile hekimiydi bunu diyen çok geçmiş olsun

çok sağol canım ama kolonya sürmeye cesaret edemem fakat yarın bir eczaneye gidip krem falan almayı düşünüyorum canım sende belkide hamişsindir seni ümitlendirmek istemem ama belki üstüne görüyosundur hiç test yaptınmı evde....

Kızlar ben tatile gidince geçen aydan çatlamayan yumurtalarım büyümüş 5 cm lik kist olmuş.doktor gün aşırı ilişki dedi ama benden bu ay ümit yok.Çatlatma iğnesi bile vurulmadı kasığında çok ağrın olursa hemen beni ara patlayabilir dedi.Kısmet diyorum artık.1 HAFTADIR YOKTUM.umarım hepinizde iyisinizdir geriye dönüp okuyamadımda.Kendinize iyi bakın.

selam kızlar şimdi doktordan geldim malesef 2 gündür vajinamda kaşıntı vardı dayanılmıycak derecede doktora gittim malesef mantar çıktı bende doktor 2 tane antibiyotik verdi fakat doktora korunmadığımı söyledim o zaman içemezsin dedi ben ne yapıcamı şaşırdım kaşıntıya dayanamıyorum hamilede değilimdir 19 aydır olmadı bu ayda kesin olmamıştır benim zaten artık ümitlerim tükendi napsam ilaçları içsemmi yoksa beklesemmi üfff bide bu çıktı başıma neyse RABBİM beterinden korusun ama iki derede bi arada kaldım .....:çok üzgünüm:

canım arkadaşımda mantar olmuştu...alternatif tıp falan denedi ama olmadıı kaşıntıya dayanamadı..moralini bozmak gibi olmasınn.....bence yarın kan testi yaptır ..hamiş olmadığına emin olursan antibiyotikleri kullan...hamişsen kii inşallah öyledirsinn dr.. hamişlerin kullana bileceği daha hafif kremler verir..tedavi biraz uzun sürer ama..tedavini erteleme..ayolll daha bebişler yapcazz oralar lazım bizee

canım daha dur bu senin ilk ayın deilmiydi ah keşke bu kadar çabuk hamile kalabilse herkes ama nerdeeee...o yüzden sabret biraz canım sakın hap felanda kullanma...

hemen olmaması üzmüyo beni böylesi daha hayırlı demekki ama eşimin bebek fikrinden uzaklaşması uzuyor,zaten zor ikna ettim,

bazı erkekler malesef böyle oluyo değiştiremiyceğine göre böyle kabullen salla gitsin ...odunluğuyla yaşamaya devam etsin belki ilerde kafasına dank eder...

benim odun gece 12 de geldi eve,ceketini çıkarırken masadaki çicekleri gördü(komşum hatırlayıp bana bir buket çicek almış)onları görünce aklına geldi beyefendinin de kutladı,

günaydın kızlar bu sabah test yapmak istemedim nasılsa perşembeye az kaldı biraz daha beklicem cuma sabah yapcam

züleyhacım canımbence hamilesin:lepi:bi de kan tahlil yaptır yaww merakta bırakma bizidelikafaduldenhem için rahatlar..inşallah diğer yapacağın tahlilde de pozitif sonuç alırsın canım..şimdiden tebrikler..a.s.:nazar::teytey:

züleyhacım canımbence hamilesin:lepi:bi de kan tahlil yaptır yaww merakta bırakma bizidelikafaduldenhem için rahatlar..inşallah diğer yapacağın tahlilde de pozitif sonuç alırsın canım..şimdiden tebrikler..a.s.:nazar::teytey:

kan testinden korkuyorum şırınga ve iğneye karşı fobim var cnm. ama merakımda giderek artıyor ofisteki kıslarda yaptır diyor bakalım ne olacak. :sm_confused:

kan testinden korkuyorum şırınga ve iğneye karşı fobim var cnm. ama merakımda giderek artıyor ofisteki kıslarda yaptır diyor bakalım ne olacak. :sm_confused:

güzelim küçüçük bir iğne,eminim bir iğnenin çanını yaktığından fazla yakan şeyler yaşamışsındır,ben mesela suni sançıyla doğum yaptım,böbrek taşı düşürdüm,bunlar iğneden daha çok açıtıyor.

ya çatlıçaz meraktan ,inşallah perşembe günü yapaçağın test pozitif çıkar.

canım benim bebişler ikiz demek,maşallah maşallah,çok sevindim.

:nazar::nazar:

kızlar bugün kandil bol bol dua edelim,şu güzel günde RABBİM ellerimizi boş çevirmez eminim,

canım çok sağol evet çok şükür ikiz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallallllllll

canım, gözün aydın. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.a.s.

canım,bende adetime 4 gün kala yaptığım testte yaklaşık bir saat sonra belli belirsiz ikinci çizgiyi görmüştüm. bence de hamilesin. İnşallah bebeğin seninledir.

zelişcim çok geçmiş olsun. ne illet şeydir mantar bilirim. hamile olmadığına gerçekten eminsen kullan canım ilaçlarını ama yine de içine sinmiycekse kullanma bekle. bu arada da hani özel vajinal sabunlar oluyor ya, onladan kullan ve mantara iyi gelen kremler var onlarıda deneyebilirsin. en azından dışarıdan tedavi olur, hala çok kötüyse önümüzdeki ayda ilacını kullanır bir ay ara verirsin için rahat eder. geçmiş olsun canım.

amin canım hepimizin rabbim tamamına erdiirsin darısı darısı bütün bebiş isteyenlerin başına

zeynepcim çok teşekkür ederim aminnnn canım rabbim sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi hepimize nasip etsin

canım çok sağol evet çok şükür ikiz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallallllllll

Heja canım çok sevindim rabbim aynı anda çifte mutluluk yaşatıcak bak ne güzel:ecrin_bebek: sağlıcakla kucağına al inşallah, allahım bizlere de en kısa zamanda nasip etsin.
Sınav zamanı olduğu için pek gelemiyorum ama dualarım hep sizlerle kızlar, öpüyorum hepiniziyerimseniben

zeliş canım çok çok geçmiş olsun..bitanem dr una sor ve eğer uygun görürse fitil kullan..fitilin bebeğe zararı yok diye biliyorum..bir de krem..ama asla antibiyotik alma canım..ya da kanda belli olmuştur artık dersen kanda betahcg baktır ve emin olunca antibiyotiğini iç..5 gün falan içilse diğer yumurtlama dönemine de sıfırlanırsın canım..hem mantar da döllemeye engel olabiliyor diye duymuştum canım ben..ve eşine de bulaştırma riskin var..en güzeli bence kan testi gibi..Allah şifa versin canımm...

ya kızlar alakasız bişey ama paylaşmak istedim sadece,benim bugün evlilik yıl dönümüm,ve eşim herseneki gibi unuttu,aslında benimle ilgili herşeyi unutur,doğum günümüde unuttu,ama ben hiç unutmam onunla ilgili her özel günde ona hediyesini alırım birde mum ışığında bir yemek hazırlarım evde,bu gün hazırlamadım ilk defa,hatta unutmuş gibi davrandım yinede o beni hatırlar belki diye hediyesini aldım dolapta duruyor,ama hatırlamazsa ona hediyesini vermicem,6 senedir bir kez hatırlamadı,artık şey düşünmeye başladım,hani böyle özel günleri hatırlamak karşındaki insana verdiğin değeride gösterirya biraz,karşındaki insana değerli olduğunu hissettirirsin yaa,hediyesinde değil olay hatırlamasında bana bir telefon açsa ''canım doğum günün kutlu olsun dese,yada evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun falan dese yetecek en azından hatırlandığımı değer verildiğimi bilicem,ama o unuttukca ben önemsenmediğimi düşünmeye başladım.fazlamı abartıyorum bu durumu,geçen sene çep telefonuna kaydetmiştim ajandaya unutmaması için,alarmınıda ayarlamıştım buna ragmen unuttu,bir insan neden unutur böyle şeyleri,önemsemediği içinmi?Odun olduğu içinmi?

canım eşinle 6 seneyi devirmişsiniz Maaşallah..yani eğer tek sorununuz buysa problem etme derim..erkekler bizler gibi değiller..benim eşimde inan bana bu konularda odundur yani..asla sürpriz yapmayı falan da beceremez ama iyi yönlerini düşünüyorum işte..bunun için asıp kesilmiyor da en fazla oturup ağlanıyor yani:)) canım bence sen de ona hediyeni ve ilgini kes biraz özel günlerde anlasın yani..tepki verirsen düzelir diye düşünüyorum..
sevgiler canımm..

Kızlar merhaba... bende size katılabilirmiyim... 36 yaşındayım. biraz geç kaldım ama 2.kez anne olmayı çok istiyorum ama hiç doktora falan gitmedim. bu yaştan sonra tedavisiz olurmu acaba? allahım isteyen herkese nasip etsin.

Kızlar merhaba... bende size katılabilirmiyim... 36 yaşındayım. biraz geç kaldım ama 2.kez anne olmayı çok istiyorum ama hiç doktora falan gitmedim. bu yaştan sonra tedavisiz olurmu acaba? allahım isteyen herkese nasip etsin.

tabiki alırız canım..aramıza hoşgeldina.s.peki ne zamandır istiyosunuz?canım bi sorunun yoksa tabikide olur yaşla alakası yok benceyasakkelimeinşallah topiğimiz sana uğurlu gelir..tekrar aramıza hoşgeldin canımŞeniza.s.

Back
X