kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

iyi akşamlar kızlar dogum kontrol hapı kullanıym dediştim ya alamadım daha dogrusu eczaneye gittim ama almaya gönlüm el vermedi bugün akşama kadar hstneydim kızım 2gündür kendine gelemiodu ateşler içinde yandı şimdi ilaçlarını içtide baygın bişekililde yatıyo evlat hasta olunca dabi zor oluyo bütün hastalara rabbim tez zamanda şifalar versin nazar degdi galiba 23 nisanda şiirini çok güzel okumuştu ya benim nazarımda degiyor belki benden oldu belkide çevreden yarına bişeyi kalmaz inşallah

çok iyi yapmışsın almamakla,benim oğlumda hasta,dün başladı su çiceği çıkarıyor.salgın varmış kreşte,doktora götürdüm ilaç yazdı,çok geçmiş olsun canım senin kızınada,perişan oluyorlar hasta olunca

xnazox...................................24 Nisan
umutlu22................................26 Nisan
crazybaby..............................28 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
Hatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
mawili...................................17 Mayıs
Batuhanım.............................18 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)

selkie
szdiker
çikolata86
esterya
vildangel
gülücük
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip

HAMıŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM...

Son düzenleme:
iyigecler kızlar benım sacım dokuldugu için bıoblas sampuan kullanıyorum doktora sordum recete ıle satılıyorsa kullanma dedı marketlerde bıle satılıyor dedım kutusunu getır bakayım dedı mayısın 15ınde gıtcem tekrar kontrole ogune kadar yıkancam tabı zararlımıkı kullanmasammıkı ama saclarım cok dokuluyor sackıran var

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

haaa,anladım şimdi,hadi inşallah önümüzdeki ay güzel haber alırız senden,bende adet görmedim

arkadaşlar sizinle sabah sıkıntımı paylaştım,bana destek oldunuz,şimdide mutluluğumu paylaşayım, 2tane güzel haberim var

1:si;ablamla konuştum 1 saat önce almanyada başlarının çaresine bakmaya karar aldı,çünkü kızın vizeişlemleri falan zaman alıcak dedim,sen dedim getirene kadar bebek büyür zamanı geçer dedim,ve buraya getirmekten vaz geçtihihoyyyt
2:cisi,ben 2 hafta önce çengel köy maxi de bir form doldurmuştum çekiliş yapılacak,kazanana bodrum dedeman hotel de 3 gece 4 gün 4 kişilik tatil hediye edilecekti,ve bugün bana telefon geldi,kazanmışım hediyeyi ,hayatımda ilk defa başıma böyle bişey geliyor,pazar günü kokteyl varmış oraya gidip ödülümü teslim alıcam.çok mutluyumhihoyyyt

günüm kötü başladı ama iyi devam etti,hihoyyyt

kızlar üzüntüüde mutluluğumuda sizinle paylaşıyorum iyiki varsınız!a.s.

yaaaaa bende form doldurmuştum çengelköy maxi siti de bana niye çıkmadı..senağlamakayınpeder ameliyat olacağı zaman istanbuldaydımm..bendeee istiyorummm...ama sen kazandınn ..o zaman benim içinde eğlennnnn dinlennnnn...ayyy hiç olmazsa yabancıya gitmemişş..çengelköylü hemşerime gitmişşşşhihoyyythihoyyyt

iyi akşamlar kızlar dogum kontrol hapı kullanıym dediştim ya alamadım daha dogrusu eczaneye gittim ama almaya gönlüm el vermedi bugün akşama kadar hstneydim kızım 2gündür kendine gelemiodu ateşler içinde yandı şimdi ilaçlarını içtide baygın bişekililde yatıyo evlat hasta olunca dabi zor oluyo bütün hastalara rabbim tez zamanda şifalar versin nazar degdi galiba 23 nisanda şiirini çok güzel okumuştu ya benim nazarımda degiyor belki benden oldu belkide çevreden yarına bişeyi kalmaz inşallah

çokkkkk geçmiş olsunnn...niye iyi bakmıyosun bebişeee:oklava::oklava: küçük bide nazar boncuğu takkk..doğum kontrol hapınıda almadığın iyi olmuşş..a.s.

Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
selkie
szdiker
çikolata86
esterya
vildangel
secemce
gülücük
kaymaklım
dilşahım
BTRKLC
gülay30
aysu1
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
sencerderen
asu1984
sevil35
lolo
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce
ipekirem
erturkfts

HAMİŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM...
beni de eklersen sevinirim 16 nisan:ecrin_bebek:

merhaba kızlar bugun doktora gıttım bebişim oluşmuş kalbi atıyor :ecrin_bebek:allahıma sükür hersey yolunda gıdıyor kaydirigubbakcemile5 6hafta 2gunluk cok şükür rabbime tır tır tıtredım heyecandan oluyordum cok korktum boş gebelik olur dıye mıgde bulantılarım başladı cok mutluyum bugun:CüvCüv:

çok sevindim darısı başımıza

arkadaşlar bugün doktora gittim,sol yumurtalığımda kist vardı,1,5 senedir onun için tedavi görüyordum,sonunda bu ay çatlamış,bütün kasık ağrılarım falan ondan kaynaklanıyormuş,ve bu ay ki yumurtam çatlamamış sağ yumurtalığımda kistleşmiş,o nedenle adet görememişim,doktorum bana progestan verdi,onu çatlatmak için ,3-4 ay fazla umutlu olma,hamile kalamaya bilirsin dedi,yumurtalarım tembelleşmiş,eğer 3-4 ay sonra hamile kalamazsam tedavi görmem gerekecekmiş,:1no2::çok üzgünüm:
geçmiş olsun inaşllah çabuk düzelir canım

merhabe kızlar zelişçim benimde çok feci kaşıntım olmuştu ve hiç kanamam olmamaıştı sen en sonki hamileliğindede böyle olmuştun çok iyi hatırlıyorum inşallah bu sefer her şey çok güzel olur tatlım...

selki canım inşallah kistlerin giderde bir an önce meleğine kavuşursun...

aliyecim gözün aydın canım hislerini çok iyi anlıyorum...

veee gelelim bana bugün dr a gittim 3 lü testimiz vardı dr amcamız cinsiyetinide söyledi...% 100 kız dedi çok mutluyum..yanılamamıştır dimi kızlar...ama en önemlisi eli ayağı düzgün olsun erkekte olsa üzülmezdim çünkü meleğimi çok bekledim...
kız çocuklarını bende çok severim gözün aydın hayırlısıyla doğurursun inşallah yukarıda yanlış yazmışım: 16 mayıs:teytey:

yaaaaa bende form doldurmuştum çengelköy maxi siti de bana niye çıkmadı..senağlamakayınpeder ameliyat olacağı zaman istanbuldaydımm..bendeee istiyorummm...ama sen kazandınn ..o zaman benim içinde eğlennnnn dinlennnnn...ayyy hiç olmazsa yabancıya gitmemişş..çengelköylü hemşerime gitmişşşşhihoyyythihoyyyt

ya belkide karşılaştık orda seninle kim bilir,ben her cumartesi genelde ordayım,oğluma buz pateni yaptırıyorum orda,bir dahada inşallah sana çıkar!

zeyn77....................................1 Mayıs
zühal....................................16 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs

selkie
szdiker
çikolata86
esterya
vildangel
gülücük
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip

HAMıŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM...

Back
X