kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ya belkide karşılaştık orda seninle kim bilir,ben her cumartesi genelde ordayım,oğluma buz pateni yaptırıyorum orda,bir dahada inşallah sana çıkar!

ben ancak tatillerde çengelde oluyorumm...ama orda doğdumm büyüdüm...annemler ve tüm akrabalarda orda..rasathanede...yaza karşılaşırız belkiii...iyi dileklerin için de teşekkürlerr...artık nerde bi formmm pelin ordakaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 ...

merhabe kızlar zelişçim benimde çok feci kaşıntım olmuştu ve hiç kanamam olmamaıştı sen en sonki hamileliğindede böyle olmuştun çok iyi hatırlıyorum inşallah bu sefer her şey çok güzel olur tatlım...

selki canım inşallah kistlerin giderde bir an önce meleğine kavuşursun...

aliyecim gözün aydın canım hislerini çok iyi anlıyorum...

veee gelelim bana bugün dr a gittim 3 lü testimiz vardı dr amcamız cinsiyetinide söyledi...% 100 kız dedi çok mutluyum..yanılamamıştır dimi kızlar...ama en önemlisi eli ayağı düzgün olsun erkekte olsa üzülmezdim çünkü meleğimi çok bekledim...

:nazar:minik bi kızzz , yaaa çok güzelll..hihoyyythihoyyyt.inşallah sağlıcakla kucağınada alırsınnn canımmm...test sonucu ne zaman çıkıyomuşş...bidee yanılmamıştır dimi diye sordunya ...ben oğluşumu 8,5 ay kız sandımm..dr %90 kız dedii..kendini saklıyomuş ...8,5 ay sonra 3 boyutlu ultrasonda gördük oğlan olduğunu...ben şokkkkkafamçokkarıştı..herşeyi pembe almıştıkk..perdeler bile pembee...ama sana %100 demiş...gerçi artık ultrasonlarda gelişti...ben 9 sene önceden bahsediyorummm

:nazar:minik bi kızzz , yaaa çok güzelll..hihoyyythihoyyyt.inşallah sağlıcakla kucağınada alırsınnn canımmm...test sonucu ne zaman çıkıyomuşş...bidee yanılmamıştır dimi diye sordunya ...ben oğluşumu 8,5 ay kız sandımm..dr %90 kız dedii..kendini saklıyomuş ...8,5 ay sonra 3 boyutlu ultrasonda gördük oğlan olduğunu...ben şokkkkkafamçokkarıştı..herşeyi pembe almıştıkk..perdeler bile pembee...ama sana %100 demiş...gerçi artık ultrasonlarda gelişti...ben 9 sene önceden bahsediyorummm

nasıl yanılmış onca ay ya! halbuki erkek çocuklarında pek yanılma olmuyor. benim oğlumda 12.haftada oğlan demişti öylede oldu.

naptın peki pembeleri?

ay deme yaa korkutma beni...bende endişe duyduğum için şimdilik hiç bişey almıyorum ilerleyen haftalarda belki başka bir dr a gider tekrar baktırırım oda aynısını derse inanırım...ama benim drum en başından beri kız dedi en sonda :%100 dedi...gerçi başka bi dr 3 hafta önce erkeğe benzetmişti...bende bu yüzden şüphe duyumuyo deilim yani...

ben ancak tatillerde çengelde oluyorumm...ama orda doğdumm büyüdüm...annemler ve tüm akrabalarda orda..rasathanede...yaza karşılaşırız belkiii...iyi dileklerin için de teşekkürlerr...artık nerde bi formmm pelin ordakaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 ...

valla geldiğinde görüşebiliriz istersen,ben aslında ümraniye tantavideyim,nato yoluna çok yakın evim.orayı bilirsin belki,yaz şenlikleri falan oluyor orda,a.s

böyle bir durumda bizim bir akrabamızın başına geldi geçen sene,8 ay boyunça erkek geleçek sandılar,kız çıktı geldi,olabiliyor böyle yanlışlıklar,

Günaydın bendende tüm tatlılara Zeynepcim hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda ama yanılmıyordur sen ne hissediyorsan odur birtanesi genelde anneler yanılmıyor:)))Umarım bu haftamızda çok çok çok güzel haberler almak nasip olur a.s. a.s. a.s.

Herkese günaydınlar, iyi haftalar. zeynepçim gözün aydın çok sevindim senin adına. a.s. beni 26 mayıs a eklersen sevinirim. bu ay umutluydum biraz ama olmadı yine...

xnazox...................................24 Nisan
umutlu22................................26 Nisan
crazybaby..............................28 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
zeyn77....................................1 Mayıs
diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
Hatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
zühal....................................16 Mayıs
mawili...................................17 Mayıs
Batuhanım.............................18 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)

selkie
szdiker
çikolata86
esterya
vildangel
gülücük
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip

HAMİŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM...

Günaydın bendende tüm tatlılara Zeynepcim hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda ama yanılmıyordur sen ne hissediyorsan odur birtanesi genelde anneler yanılmıyor:)))Umarım bu haftamızda çok çok çok güzel haberler almak nasip olur a.s. a.s. a.s.

haklısın nazlıcım ilk sağlıkları geliyor sonrası için hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden...allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

kızlar bendende herkese günaydın rabbim güzel bir hafta geçirmemizi nasip eder inşallah......

günaydın canım inşallah bu hafta senin haftan olur hayatım...

Herkese günaydınlar, iyi haftalar. zeynepçim gözün aydın çok sevindim senin adına. a.s. beni 26 mayıs a eklersen sevinirim. bu ay umutluydum biraz ama olmadı yine...

saol denizcim... ekledim listeye hakkında hayırlısı olsun...

alkisalkisalkisHerkezz günaydınnlarrr hayırlı günler diliyorum ..Bu sabah ben uyku komasına girdim yeni kalktım sırnaşık şey

haklısın nazlıcım ilk sağlıkları geliyor sonrası için hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden...allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

günaydın canım inşallah bu hafta senin haftan olur hayatım...

zeynepcim iyi dileklerin çok sağol tatlım inşallah dediğin gibi bu hafta benim haftam olur çok öptüm tatlı hamişim benim.Şeniz

saol denizcim... ekledim listeye hakkında hayırlısı olsun...

alkisalkisalkisHerkezz günaydınnlarrr hayırlı günler diliyorum ..Bu sabah ben uyku komasına girdim yeni kalktım sırnaşık şey
seni uykucu seni kız benimde bugün erken kalkacam tuttu hiç uyuyamıyorumgeceleri sabhta erken kalkıyom mejburen....

seni uykucu seni kız benimde bugün erken kalkacam tuttu hiç uyuyamıyorumgeceleri sabhta erken kalkıyom mejburen....

Benimde cep tlf kapalıydı.Eşim trazbona gitmişti bugun ordan aramış kapalıyım oda ev telefonu çaldırmış sesi duyunca kalktım.Yoksa uyucaktım daha :roflol:

günaydın kızlar dün başladım klomene ...sanki ilk gibi heyecanlandım
allahım inşallah tez zamanda versin uğraşmaktan çok yoruldum
hepimizede versin tabiki :))))

herkese merhaba,,,,,
uzun zamandır okusamda yazamıyorum inanılmaz bir yoğunluk var bugünlerde arahatladık fırsat buldum bir iyi haftalar dileyeyim dedim....
zeynepcim canım gözünaydın kızımız geliyo desene. benimde geçen hafta 4 lü testim belli oldu temizçıktı allahıma bin şükür veeeee bzie kesin kesin erkek geliyo adınıda koyduk BATU . 2 oğlan annesi olcam. dr. sezeryande 4 e kadar müsaade ediyorus dedi. 3 de kızı bulrusunuz artık dedi:))) eşim şimdiden niyeti bozdu::::::::::)))) ama 2 sene ara vermeniz gerek diyede ekledi: ))))
bakalım hayırlısı:)
bende eşime dedim 2. cideki performansına bağlı yaparım üçü. oturur karşıdan bakarsan unut bana ne kadar yardımcı olursan 3. cüyü garanti edersinnn.... bu arada yeni gelen herkes hoşgelmiş. allah hepimize kolaylık sabır güç versin..... bu forum uğurludur tekden tekden hepiniz tadacaksınız tekrar emin olun azmin elinden bebişler kaçamıyor:)

Back
X