- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #5.781
darısı başına diyelim o zaman canım...hihoyyyt
canım ne güzel rabbim gönlüne göre verdi inşallah sağ salim kucağına almayıda nasip eder aminnnnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
darısı başına diyelim o zaman canım...hihoyyyt
ya belkide karşılaştık orda seninle kim bilir,ben her cumartesi genelde ordayım,oğluma buz pateni yaptırıyorum orda,bir dahada inşallah sana çıkar!
merhabe kızlar zelişçim benimde çok feci kaşıntım olmuştu ve hiç kanamam olmamaıştı sen en sonki hamileliğindede böyle olmuştun çok iyi hatırlıyorum inşallah bu sefer her şey çok güzel olur tatlım...
selki canım inşallah kistlerin giderde bir an önce meleğine kavuşursun...
aliyecim gözün aydın canım hislerini çok iyi anlıyorum...
veee gelelim bana bugün dr a gittim 3 lü testimiz vardı dr amcamız cinsiyetinide söyledi...% 100 kız dedi çok mutluyum..yanılamamıştır dimi kızlar...ama en önemlisi eli ayağı düzgün olsun erkekte olsa üzülmezdim çünkü meleğimi çok bekledim...
minik bi kızzz , yaaa çok güzelll..hihoyyythihoyyyt.inşallah sağlıcakla kucağınada alırsınnn canımmm...test sonucu ne zaman çıkıyomuşş...bidee yanılmamıştır dimi diye sordunya ...ben oğluşumu 8,5 ay kız sandımm..dr %90 kız dedii..kendini saklıyomuş ...8,5 ay sonra 3 boyutlu ultrasonda gördük oğlan olduğunu...ben şokkkkkafamçokkarıştı..herşeyi pembe almıştıkk..perdeler bile pembee...ama sana %100 demiş...gerçi artık ultrasonlarda gelişti...ben 9 sene önceden bahsediyorummm
minik bi kızzz , yaaa çok güzelll..hihoyyythihoyyyt.inşallah sağlıcakla kucağınada alırsınnn canımmm...test sonucu ne zaman çıkıyomuşş...bidee yanılmamıştır dimi diye sordunya ...ben oğluşumu 8,5 ay kız sandımm..dr %90 kız dedii..kendini saklıyomuş ...8,5 ay sonra 3 boyutlu ultrasonda gördük oğlan olduğunu...ben şokkkkkafamçokkarıştı..herşeyi pembe almıştıkk..perdeler bile pembee...ama sana %100 demiş...gerçi artık ultrasonlarda gelişti...ben 9 sene önceden bahsediyorummm
ben ancak tatillerde çengelde oluyorumm...ama orda doğdumm büyüdüm...annemler ve tüm akrabalarda orda..rasathanede...yaza karşılaşırız belkiii...iyi dileklerin için de teşekkürlerr...artık nerde bi formmm pelin orda...
Günaydın bendende tüm tatlılara Zeynepcim hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda ama yanılmıyordur sen ne hissediyorsan odur birtanesi genelde anneler yanılmıyor:)))Umarım bu haftamızda çok çok çok güzel haberler almak nasip olur a.s. a.s. a.s.
kızlar bendende herkese günaydın rabbim güzel bir hafta geçirmemizi nasip eder inşallah......
Herkese günaydınlar, iyi haftalar. zeynepçim gözün aydın çok sevindim senin adına. a.s. beni 26 mayıs a eklersen sevinirim. bu ay umutluydum biraz ama olmadı yine...
haklısın nazlıcım ilk sağlıkları geliyor sonrası için hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden...allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...
günaydın canım inşallah bu hafta senin haftan olur hayatım...
zeynepcim iyi dileklerin çok sağol tatlım inşallah dediğin gibi bu hafta benim haftam olur çok öptüm tatlı hamişim benim.Şeniz
saol denizcim... ekledim listeye hakkında hayırlısı olsun...
seni uykucu seni kız benimde bugün erken kalkacam tuttu hiç uyuyamıyorumgeceleri sabhta erken kalkıyom mejburen....alkisalkisalkisHerkezz günaydınnlarrr hayırlı günler diliyorum ..Bu sabah ben uyku komasına girdim yeni kalktım sırnaşık şey
seni uykucu seni kız benimde bugün erken kalkacam tuttu hiç uyuyamıyorumgeceleri sabhta erken kalkıyom mejburen....