kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

iyi şimdi nenimki uyudu okuld akoştoruyolar yoruluyo saba 8de aykata olur aman anneler günü geliyo ögretmene hediye alcaz yok okuma bayramı için ayrı bi hediye zaten sınıf için ayda bi fotokopi parasıda topluyom ay kendimi dilenci zannetmeye başladım utanıyom artık para istemeye sneneye olmam ben ya sınıf annesi sanki kendime istiyom bazıları para istivem diye selam bile varmiyo
hadi hepinize iyi akşamlar bende bnamazımı kılıyım yatıyım sabah beni uyutmaz bu eniyisi uyumak
rosses inşallah seninde hamileligin varsa hayırlısıynan dogurmayıda nsip etsin rabbim

sagol canım inş allah hepimize nasip etsin :Saruboceq:arkadaşlar ben çikyom hepimize hayırlı bebeşler:Saruboceq: :teytey:

kızlaaarr çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlamahiç beklemediğim anada geldi adetim..bugün birden adet oldum..çok fazla geldi kanamam..ben iltihap falan zannettim..wc ye bi gittim umutlarım yıkıldı..inanın çok üzgünüm:a015::a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamayazarken bile ağlıyacam o kadar üzgün ve de yorgunum kiisenağlamasenağlamaneyse canlarıımm benden ümit yok..sizlerden inşallah güzel haberler alırım inşalah..hepinizi öpüyorum...Şeniz

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canımm üzülmeee..herşeyde bi hayır vardırr..bak demekki adetlerin düzenli olacak..düzenli adet düzenli yumurta çalışması demek..bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur..seni çokkkk öpüyorumm

birsey sorucaktim bu kirpik karismasi nasil oluyor bilen varmi

kirpiklerin üstüste geliyo..doğal olarak yukarı doğru kıvrılma oluyoya işte karışınca bu kıvrılma pek olmuyoo..karışık karışık gözüküyoo..valla bu anlattığımdan ben bile pek anlamadımmkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3 ama pek inanma canımm...benim baharda devamlı karışık olur..görenler kesin hamilesin der..ama o aylarda adetlerim acayip düzenli gelirrkaydirigubbakcemile3 ..ayol bendemi bi gariplik var acabaa-tatlicadiarzu-:uhm:

merhaba kizlar
benim ikinic tup denemde malesef yine negatifsenağlama

rabbim hepimizin yuzunu guldursun ins tekrardan anne olabiliriz

bu arada ZEYNEPCIM NASILSIN HAMILELIK NASIL GIDIYOR UMARIM HERSEY YOLUNDARIR

SAGLIKLA ALIRSIN KIZINI KUCAGINA (nickinden gordum kiz oldugunu)kaydirigubbakcemile3 canim kendine ve bebegine iyi bak hersey gonlumuzce olsun optum

raebzeh canım senin gunun geçmişmiydi?

yok canım benim aksine daha adetime 2 gün vardı..1 mayıstı adet günüm..şaşırdım vallafisfisfisŞeniz
canım benim üzme kendini allah bizlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verecek,ümidimizi kesmeyelim biz yeter ki Allah'tan:Saruboceq:.benim doktorumda bir süreiçin hamile kalamayacağımı söyledi kist olduğu için ,bu ay ilaçla adet gördüm,bakalım önümüzdeki ay ne olacak,hamile kalacağımı hiç sanmıyorum ama en azından adetlerim düzelse,:çok üzgünüm:

selkie canım benim çok saol arkadaşım benim..yaa aslında bende kistten korkmuyo değilim yani..çünkü yaklaşık 3 haftadır belim kasıklarımın ağrısından duramadım,son bi haftadır göğüslerim acıyodu kaşınıyodu..çok ümitlenmiştim olmayınca üzüldüm:çok üzgünüm:şükür bugün iyiyim..Şeniz
canım üzülme neolur belki birdahaki ay olur umutlarını kaybetme sen demiyomusun herkeze üzülmeyin diye umutlarınızı kaybetmeyin diye kafanı dagıtmak için kayınvalidengile git onların telaşesinden kafandakilerde çıkar gider inşallah bu bir sınav sende biliyosun sabırla azimle inşallah umutlarımız boşa gitmicek hakkımızda hayırlısını versin yüce rabbim

senemce canım benim çok saol..Şenizevet ben herkese öyle diyordum,doğru söylüyosun..ben daha yolun başındayıma.szaten dün annemlerde kaldım..eşim hastanede kayınbabamın yanında kaldı..orda annemin evinde temizlik yaptım kafam dağıldı..çok şükür iyiyim bugün..amiiinn canım benim..Şeniz
ebrum canım arkadaşım çok üzüldüm:çok üzgünüm: ama olsun bitanem inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın hemen kendini koyverme canım çok öptüm canım rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah..:teselli:

çok saol zelişim..inşallah senden güzel haberler alırım da şöyle keyfim yerine gelirsositosositocanım benim bende çok şaşırdım niye böyle erken oldum..korktum birden görünce...neyse hayırlısı..inşallah sizlerden güzel haberler alırım..amiiiiinnn...Şeniz
canımm üzülmeee..herşeyde bi hayır vardırr..bak demekki adetlerin düzenli olacak..düzenli adet düzenli yumurta çalışması demek..bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur..seni çokkkk öpüyorumm

çok saol canım benim..geçen sefer adetim 2 ay gecikti..bu ay da 2 gün erken geldifisfisfisanlamadım gitti..inşallah canım yaaayerimsenibençok ümitlenmiştim bu ay.ama umutlarım suya düştü..hayırlısı bakalım..Şeniz

zeynep ablacıımm,yen, tarihim 29 mayıs yazarsan sevinirim..ayool bir ayın içinde iki kere adet olmuş oldum..kafamçokkarıştı1 nisanda adet oldum,şimdide 29 nisanda..neyse hayırlısı olsun..öptüm canlarııımm..iyiki varsınız:1hug:a.s.

Herkese günaydın. Kızlar ben hala adet olmadım. Benim normalde 40-45 günü buluyor adet olmam. Acayip bir ağrı var kasıklarımda. Doktora gitmeliyim ama adet olmayı bekliyorum.

günaydın arkadaşlar bet test sonucunu aldım 1,00 aynı böyle çikmış senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaartık ben hiç bir bilirtilere inanmam hele bu kirpik olayna kapılmayın bu ay menden umit kesildi -tatlicadiarzu-ahah

yok canım benim aksine daha adetime 2 gün vardı..1 mayıstı adet günüm..şaşırdım vallafisfisfisŞeniz

selkie canım benim çok saol arkadaşım benim..yaa aslında bende kistten korkmuyo değilim yani..çünkü yaklaşık 3 haftadır belim kasıklarımın ağrısından duramadım,son bi haftadır göğüslerim acıyodu kaşınıyodu..çok ümitlenmiştim olmayınca üzüldüm:çok üzgünüm:şükür bugün iyiyim..Şeniz

senemce canım benim çok saol..Şenizevet ben herkese öyle diyordum,doğru söylüyosun..ben daha yolun başındayıma.szaten dün annemlerde kaldım..eşim hastanede kayınbabamın yanında kaldı..orda annemin evinde temizlik yaptım kafam dağıldı..çok şükür iyiyim bugün..amiiinn canım benim..Şeniz

çok saol zelişim..inşallah senden güzel haberler alırım da şöyle keyfim yerine gelirsositosositocanım benim bende çok şaşırdım niye böyle erken oldum..korktum birden görünce...neyse hayırlısı..inşallah sizlerden güzel haberler alırım..amiiiiinnn...Şeniz

çok saol canım benim..geçen sefer adetim 2 ay gecikti..bu ay da 2 gün erken geldifisfisfisanlamadım gitti..inşallah canım yaaayerimsenibençok ümitlenmiştim bu ay.ama umutlarım suya düştü..hayırlısı bakalım..Şeniz

zeynep ablacıımm,yen, tarihim 29 mayıs yazarsan sevinirim..ayool bir ayın içinde iki kere adet olmuş oldum..kafamçokkarıştı1 nisanda adet oldum,şimdide 29 nisanda..neyse hayırlısı olsun..öptüm canlarııımm..iyiki varsınız:1hug:a.s.

anım benim inşallah kist yoktur sende ama yinede doktora bir git itersen.belirtileri aynı gebelik belirtileri gibiydi,bende kendimi hamile sanıp ümitlenmiştim,insan hayal kırıklığı yaşıyor sonrada,yumurta çatlamadığı için oluşan bir kist bendeki,
adet görüsen vüüdün belki onu atar demişti doktorum bakalım adetim bitine yine gidiem,ne çıkaak merak ediyorum.,bu kistten önede sol yumurtalığımda bir kist vardı çok şükür o geçen ay çatlamış,o farklı yapıda biraz daha tehlikeli bir kistti,erken teşhisle tedavi oldum onun için 1,5 sene tedavi gördüm onunla ilgili,ama bu basit kistmiş yumurtalar tembelliğini sürdürdüğü süree tekrar oluşabiliyormuş.

günaydın arkadaşlar bet test sonucunu aldım 1,00 aynı böyle çikmış senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaartık ben hiç bir bilirtilere inanmam hele bu kirpik olayna kapılmayın bu ay menden umit kesildi -tatlicadiarzu-ahah

üzülme cnm :teselli: tabiki her belirtiyi hamilelik belirtisi gibi algılıyoruz biz hamile kalmayı çok istediğimiz için
hayırlısı buymuş
önümüzdeki maçlara bakalım biz olurmu cnm:1hug:

kızlar günaydın bugün son klomenimi içecem bende kaydirigubbakcemile2

EBRUUU canım yaaa çok üzüldümmm :( ben bursadn giriyorum nete babam açtırmış netii...yaaa olmadı demek olsun herşeyde bir hayır vardr.pes etmek yok ....yola dvam edıcezzz canım dua ederek:Saruboceq:

kızlaaarr çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlamahiç beklemediğim anada geldi adetim..bugün birden adet oldum..çok fazla geldi kanamam..ben iltihap falan zannettim..wc ye bi gittim umutlarım yıkıldı..inanın çok üzgünüm:a015::a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamayazarken bile ağlıyacam o kadar üzgün ve de yorgunum kiisenağlamasenağlamaneyse canlarıımm benden ümit yok..sizlerden inşallah güzel haberler alırım inşalah..hepinizi öpüyorum...Şeniz

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ebruşum canım lütfen üzülme yaa...yani seni öyle iyi anlıyorum ki, adet beklersin 40 günde gelir, bebek beklersin 25 günde regl gelir:(( bitanem lütfen hayırlısı buymuş de kendi kendine..elbet olacak yani, gelecek bu sıpalar..ağlayarak elimize ne geçiyor dimi canım..moralini yüksek tut ve sabırla bekle ok.

Ağlamayın ama nolursunuzzz lütfen olacak göreceksiniz Rabbim sadece hayırlısını versin bunu isteyin lütfen.Kıyamam gözyaşlarınıza Allahım güldürecek yüzünüzü göreceksiniz :teselli: :Saruboceq:

kızlar ya, dün eşim doğum günümü unuttu.senağlamasenağlama bütün gün aramayan kalmadı ama eşim doğum günün kutlu olsun bile demedi. akşamda geldiğinde ne oldu, neye kapris yapıyorsun demez mi?senağlama

ama sabah oğlum verdi cevabını. oğluşu uyandırmaya girince oğlum, yazıklar olsun baba, annemin doğum gününü nasıl unutursun dedi. eşimde saçmalama annenin doğum günü bugün unutmadım dedi. adam günleri karıştırmış. hemen yanıma geldi, binlerce kez özür diledi ama geçmiş olsun. ben bugün sanıyordum dedi. özrün kabahatinden büyük, ben senin 2 aylık sevgilin değilim, 12 yıllık karınım dedim.

işe gitmeden koca bir buket çiçek alıp getirmiş. ama vazoya bile koymadım, bugün özel bir gün değil, bu çiçekler vazoya koymaya değmez dedim. akşama yemeğe gidelim diyor, bende dün köşedeki kokoreççiye götürsen mutlu olurdum, ama bu akşam çırağan sarayını kapatsan fark etmez dedim.

habire özüre dileyip durdu, unutmuşum yoksa hamile karımı üzermiyim ben dedi. hatta az önce yine affet diye mesaj atmış. yok öyle, azcık burnu sürtsün bakalım.kötükedihüso

salı günüde ense ölçümümüz yapıldı. 1mm çıktı. yarında kan sonuçlarının çıkmasını bekliyoruz. yine yüreğim ağzımda bekliyorum, Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.

bu arada kırmızıları gören arkadaşlar üzülmek yok, yola devam. Rabbim'e sığınıp bol bol dua ediyoruz.

hatta yarın cuma, daha önce de yapmıştık. aynı saatte toplu namaz kılıp dua edelim. Rabbim bekleyenlere bir an önce sağlıcakla versin, verdiklerine sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

xnazox...................................24 Nisan
umutlu22................................26 Nisan
crazybaby..............................28 Nisan
zeliş82 ...................................1 Mayıs
zeyn77....................................1 Mayıs
diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
Hatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
zühal....................................16 Mayıs
mawili...................................17 Mayıs
Batuhanım.............................18 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
selkie....................................26 Mayıs
raebzeh.................................29 Mayıs
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)

rosses
szdiker
çikolata86
esterya
vildangel
gülücük
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip

HAMıŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM
...

ebrucum üzülme canım herşeyde bir hayır vardır diycem ama anlıyorum seni elinde deil...hakkınde herşeyin hayırlısı olsun...
roses canım aynı şeyler senin içinde geçerli sakın kendinizi bırakmayın...

kaymaklım canım ben okudum bi yerde tedavinin sonuç vermediğini çok üzüldüm...allahım sanada tez zamanda gönlündekini nasip eder inşallah...

Back
X