- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #5.941
birsey sorucaktim bu kirpik karismasi nasil oluyor bilen varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi şimdi nenimki uyudu okuld akoştoruyolar yoruluyo saba 8de aykata olur aman anneler günü geliyo ögretmene hediye alcaz yok okuma bayramı için ayrı bi hediye zaten sınıf için ayda bi fotokopi parasıda topluyom ay kendimi dilenci zannetmeye başladım utanıyom artık para istemeye sneneye olmam ben ya sınıf annesi sanki kendime istiyom bazıları para istivem diye selam bile varmiyo
hadi hepinize iyi akşamlar bende bnamazımı kılıyım yatıyım sabah beni uyutmaz bu eniyisi uyumak
rosses inşallah seninde hamileligin varsa hayırlısıynan dogurmayıda nsip etsin rabbim
kızlaaarr çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlamahiç beklemediğim anada geldi adetim..bugün birden adet oldum..çok fazla geldi kanamam..ben iltihap falan zannettim..wc ye bi gittim umutlarım yıkıldı..inanın çok üzgünüm:a015::a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamayazarken bile ağlıyacam o kadar üzgün ve de yorgunum kiisenağlamasenağlamaneyse canlarıımm benden ümit yok..sizlerden inşallah güzel haberler alırım inşalah..hepinizi öpüyorum...Şeniz
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
birsey sorucaktim bu kirpik karismasi nasil oluyor bilen varmi
raebzeh canım senin gunun geçmişmiydi?
canım benim üzme kendini allah bizlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verecek,ümidimizi kesmeyelim biz yeter ki Allah'tan:Saruboceq:.benim doktorumda bir süreiçin hamile kalamayacağımı söyledi kist olduğu için ,bu ay ilaçla adet gördüm,bakalım önümüzdeki ay ne olacak,hamile kalacağımı hiç sanmıyorum ama en azından adetlerim düzelse,:çok üzgünüm:
canım üzülme neolur belki birdahaki ay olur umutlarını kaybetme sen demiyomusun herkeze üzülmeyin diye umutlarınızı kaybetmeyin diye kafanı dagıtmak için kayınvalidengile git onların telaşesinden kafandakilerde çıkar gider inşallah bu bir sınav sende biliyosun sabırla azimle inşallah umutlarımız boşa gitmicek hakkımızda hayırlısını versin yüce rabbim
ebrum canım arkadaşım çok üzüldüm:çok üzgünüm: ama olsun bitanem inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın hemen kendini koyverme canım çok öptüm canım rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah..:teselli:
canımm üzülmeee..herşeyde bi hayır vardırr..bak demekki adetlerin düzenli olacak..düzenli adet düzenli yumurta çalışması demek..bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur..seni çokkkk öpüyorumm
yok canım benim aksine daha adetime 2 gün vardı..1 mayıstı adet günüm..şaşırdım vallafisfisfisŞeniz
selkie canım benim çok saol arkadaşım benim..yaa aslında bende kistten korkmuyo değilim yani..çünkü yaklaşık 3 haftadır belim kasıklarımın ağrısından duramadım,son bi haftadır göğüslerim acıyodu kaşınıyodu..çok ümitlenmiştim olmayınca üzüldüm:çok üzgünüm:şükür bugün iyiyim..Şeniz
senemce canım benim çok saol..Şenizevet ben herkese öyle diyordum,doğru söylüyosun..ben daha yolun başındayıma.szaten dün annemlerde kaldım..eşim hastanede kayınbabamın yanında kaldı..orda annemin evinde temizlik yaptım kafam dağıldı..çok şükür iyiyim bugün..amiiinn canım benim..Şeniz
çok saol zelişim..inşallah senden güzel haberler alırım da şöyle keyfim yerine gelirsositosositocanım benim bende çok şaşırdım niye böyle erken oldum..korktum birden görünce...neyse hayırlısı..inşallah sizlerden güzel haberler alırım..amiiiiinnn...Şeniz
çok saol canım benim..geçen sefer adetim 2 ay gecikti..bu ay da 2 gün erken geldifisfisfisanlamadım gitti..inşallah canım yaaayerimsenibençok ümitlenmiştim bu ay.ama umutlarım suya düştü..hayırlısı bakalım..Şeniz
zeynep ablacıımm,yen, tarihim 29 mayıs yazarsan sevinirim..ayool bir ayın içinde iki kere adet olmuş oldum..kafamçokkarıştı1 nisanda adet oldum,şimdide 29 nisanda..neyse hayırlısı olsun..öptüm canlarııımm..iyiki varsınız:1hug:a.s.
günaydın arkadaşlar bet test sonucunu aldım 1,00 aynı böyle çikmış senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaartık ben hiç bir bilirtilere inanmam hele bu kirpik olayna kapılmayın bu ay menden umit kesildi -tatlicadiarzu-ahah
günaydın arkadaşlar bet test sonucunu aldım 1,00 aynı böyle çikmış senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaartık ben hiç bir bilirtilere inanmam hele bu kirpik olayna kapılmayın bu ay menden umit kesildi -tatlicadiarzu-ahah
kızlaaarr çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlamahiç beklemediğim anada geldi adetim..bugün birden adet oldum..çok fazla geldi kanamam..ben iltihap falan zannettim..wc ye bi gittim umutlarım yıkıldı..inanın çok üzgünüm:a015::a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamayazarken bile ağlıyacam o kadar üzgün ve de yorgunum kiisenağlamasenağlamaneyse canlarıımm benden ümit yok..sizlerden inşallah güzel haberler alırım inşalah..hepinizi öpüyorum...Şeniz
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama