kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

pelincim sanada iyi çalışmalar valla benimki hayatta birkere yaptımı tamam olursa olur ben yorgunum zaten der çıkar zaten o ilaçlarıda havuç suyunuda niye içmiyomuş beyefendi sen dedinya temmuzda tüp yaptıracagız ben oyüzden içmiyom diyo e yazık degilmi parana normal yoldan olsa nevar dedim olur inşallah diyo ay bu adamın rahatlıgı beni sıkıyo hadi verdin paraları ya tutmazsa tekrar verecekmi yok ya ben gitmicem onada söyledim annene söyle benim için bu iş bitti dedim hiç sesini çıkartamadı

canım allah sanada sabır versin..benim kocanın hiç sesi çıkmaz garibimin..hadi diyorum..adamcağız tamam diyo geliyo yanıma..kocayada üzülüyorum aradaa...kaydirigubbakcemile3kötükedihüso

merhaba kizlar benimde günüm yarin ama bazen gecikiyor dayanamayip sabah test yaptim birsey cikmadi heralde buayida pas gectik saglik olsun napalim yilmak yok yola devamkaydirigubbakcemile4

amin canım inşallah hepimiz iyi haberler alıcaz. pazartesi senin haberini alıp sana cevap yazdıktan sonra ne kadar ağladım anlatamam. Rabbim'e her el açtığımda inan herkes için dua ediyorum her zaman. Rabbim kimseyi kaldıramayacağı güçlüklerle sınamasın canım.

İnşallah senden de hayırlı haberler gelicek. gülücez bu günlerimize. biz bu bebekler için çok dua ettik, çok göz yaşı döktük. dualarla geldi hepsi, dualarla da kucağımıza alıcaz inşallah.

doğum günü dileklerin içinde çok teşekkür ederim.a.s.

Bende sana dualarına çok ama çok teşekkür ederim canım çok haklısın dualarla ulaştık bu sonuçlara inşallah dualarımla iyi haberlerede ulaşırız.Allahım bin kez razı olsun canım ..Herkeze dua ediyorum buradaki arkadaşlarıma tüm hamile arkadaşlara nolur diyorum Rabbim içinde bizide koru banada bağışla yavrumu..iNŞALLAH CANIM inşallah Allahım duyar sesimizi :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bu arada yarın eşimin doğum günü ve benim adet tarihimde yarın bende yarın sabah test yapıcam inşallah pozitif çıkar eşime çok büyük bir doğum günü hediyesi olur ama benim ümidim yok adet sancıları vuruyor bana belkide yarına kalmaz heran gelir benim kırmızılar.....

Zelişimmm canım benim inşallah AllAHIM yaa ne büyük bayram yaparız nolurr sen göster bizi o günleri ..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah güzel bir haber verirsin eşine,belkide verilebilecek en güzel hediye olurdu.

Bende sana dualarına çok ama çok teşekkür ederim canım çok haklısın dualarla ulaştık bu sonuçlara inşallah dualarımla iyi haberlerede ulaşırız.Allahım bin kez razı olsun canım ..Herkeze dua ediyorum buradaki arkadaşlarıma tüm hamile arkadaşlara nolur diyorum Rabbim içinde bizide koru banada bağışla yavrumu..iNŞALLAH CANIM inşallah Allahım duyar sesimizi :Saruboceq::Saruboceq:

Zelişimmm canım benim inşallah AllAHIM yaa ne büyük bayram yaparız nolurr sen göster bizi o günleri ..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canlarım inşallah yarın güzel haber verebilirim sizlere sabah testi yapar yapmaz yazıcam size inşallah rabbim hakkımda hayırlı olanı verir..

çok teşekkür ederim canım. geçte olsa hatırlaması beni tatmin etmiyor.:(( bide bana sende benimkini unutursun olur demez mi.:kızgın: çiçekleri vazoya bile koymadım. akşama geldiğinde görsün değer vermediğimi.

sende onunkini unutunca ödeşmiş olacaksınız yani,iyi yapmışsın,burnu azıcık sürtsünde seneye unutmasın.

canım, çok sağol. sende sıkma canını. daha küçücüksün, tazeciksin. sen rahat ol bebişin gelicek inşallah.

amin canım ya. valla burda ikili test konularını okuyorum hemen hemen herkeste risk çıkmış. birde ben dün 35 oldum iyice korkuyorum valla.:((

canım, çok teşekkür ederim. benim ki maçta seyretmez ama bir şekilde çıkmış aklından işte.:((

.....

canım şimdi bıraktım elimden yasini. hepimiz için, senin içinde yalvardım Rabbim'e. inşallah bir kaç hafta sonra güleriz bu günlere.

.....

kızlar biraz önce lavabodaydım..pembe akıntım devam ediyodu...lavobayken biraz kan ve kanlı bi parça düştü korkudan elim ayağım titredii...gögüslerimde bugün şişti..ağrım yok ama karnımın alt tarafına bastırınca hafif bi acı varr...yaaa şimdi çok korkuyorumm..aklıma kötü kötü şeyler geliyoo..yaa düşük falanmı yapıyom acaba...ama ağrım yokk..düşük yapan arkadaşlar belirtileriniz nasıldıı..acaba düşükmü yapıyorumm..adete daha 17 gün varr...

kızlar biraz önce lavabodaydım..pembe akıntım devam ediyodu...lavobayken biraz kan ve kanlı bi parça düştü korkudan elim ayağım titredii...gögüslerimde bugün şişti..ağrım yok ama karnımın alt tarafına bastırınca hafif bi acı varr...yaaa şimdi çok korkuyorumm..aklıma kötü kötü şeyler geliyoo..yaa düşük falanmı yapıyom acaba...ama ağrım yokk..düşük yapan arkadaşlar belirtileriniz nasıldıı..acaba düşükmü yapıyorumm..adete daha 17 gün varr...

canım ben 4 ay önce düşük yaptım ama ben sancıyla düşürdüm bebeğimi ama kişiden kişiye değişir bence sen yarın bir doktora görün hem hafta sonuda girmeden araya inşallah düşük yapmıyosundur canım....

yaa kızlar biraz önce küçük bi parça daha düştü..kocam stres yapıyon ondan oluyo diyoo ..yaa insan strese girince kanlı parçamı düşürürr delircemm..yaa inşallah doktorum yarın hastanededirr offffff

canım ben düşük yapmışdım benim karnım çok agırmişt sonra baktım donumda bembeysi bir kan vardı sonra parçalar düşmeye başladı 3 gün sürdü 5 haftalık gebeydim malesef düşdü canım bence doktora git

canım ben düşük yapmışdım benim karnım çok agırmişt sonra baktım donumda bembeysi bir kan vardı sonra parçalar düşmeye başladı 3 gün sürdü 5 haftalık gebeydim malesef düşdü canım bence doktora git

sağol canım..düşüğün için çok üzüldüm..benden hae lavaboya gittiğimde parçalar geliyo..parça gelmeye akşam başladı..yarın hemen dr gitcemm..ama bu geceyi nasıl geçircem bilmiyorumm..:1no2::1shok:

canım ben 4 ay önce düşük yaptım ama ben sancıyla düşürdüm bebeğimi ama kişiden kişiye değişir bence sen yarın bir doktora görün hem hafta sonuda girmeden araya inşallah düşük yapmıyosundur canım....

canım çok geçmiş olsun..yarın hemen gidecemm ama çok korkuyorumm:1shok:

ya kızlar ne oldu biliyomusunuz eşime demiştimki akşam gelirken test al yarın sabah yaparım diye eşim işten geç çıkıyo gece 11 de ,işten geldi elinle test ile açarım bakarımki kit yok test kutusu boş çıktı bendeki şansa bak dedim sonrada düşündümki herşeyde bir hayır var bakalım sabah erken gider belki kan testi yaptırırım yada 1 gün daha bekler evde test yaparım...

yaa kızlar biraz önce küçük bi parça daha düştü..kocam stres yapıyon ondan oluyo diyoo ..yaa insan strese girince kanlı parçamı düşürürr delircemm..yaa inşallah doktorum yarın hastanededirr offffff

canım çok geçmiş olsun. İnşallah düşündüğün şey değildir. ben düşük yaptığımda adet kanaması gibi olmuştu. çok fazla sancım sızım veya parça düşmesi olmamıştı. Rabbim hayırlısını eylesin.

Back
X