kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kız Allah sana ne deyim :roflol::roflol:oğlanın eline para ver o markete gidip gelene kadar bitirin işi:roflol::roflol:bizde kızı şekerle kandırıyoz:roflol::roflol::utangac:canım çok sevindim bak sen ne güzel yumurtluyomuşsun seni kaliteli tavuk seniiiiiyerimseniben:roflol:canım bu güzel bi haber,demek ki size düşen vazife önemli günleri değerlendirmek,işiniz kolaymış yaaww....:lepi:öptüm canım benim.Şeniz

bu arada ben de dr umdan randevu aldım yarına..bakalım neler olmuş vücudumda..hepimizin hakkında hayırlısı olsun..aramıza yeni katılan arkadaşım,rosses cim kusura bakma canım..kaç gündür moralim bozuktusana hoşgeldin demeyi unuttum..aramıza hoşgeldin bitanem...inşallah topiğimiz uğurlu gelir sana..öptüm canım benim...Şeniz

kız denemedim mi sanıyonn...topunu bisikletini al çık diyomm..gitmiyoobenneyaptımki..hadi bilgisayarda istediğin kadar oyna diyomm..herzaman bilgisayar kavgası yapan çocuk yok diyoo:1no2:mayol bi şeyler hissettide kardeşmi istemiyo nee..gerçi kardeşin nasıl yapıldığınıda bilmiyoo:delphin:seninde doktordan güzel haberlerini bekliyozzz..yaşasın doktorlarralkisalkisalkisadetlerin düzene girdiyse yumurtlamanda düzelir bencee..o zaman daa gelsin bebişlerrrrr:emir_bebek::emir_bebek:

kız denemedim mi sanıyonn...topunu bisikletini al çık diyomm..gitmiyoobenneyaptımki..hadi bilgisayarda istediğin kadar oyna diyomm..herzaman bilgisayar kavgası yapan çocuk yok diyoo:1no2:mayol bi şeyler hissettide kardeşmi istemiyo nee..gerçi kardeşin nasıl yapıldığınıda bilmiyoo:delphin:seninde doktordan güzel haberlerini bekliyozzz..yaşasın doktorlarralkisalkisalkisadetlerin düzene girdiyse yumurtlamanda düzelir bencee..o zaman daa gelsin bebişlerrrrr:emir_bebek::emir_bebek:

ne biçim oğlun var kızım.:roflol: malum günlerde oğlan evdeyse biz bizim uykumuz geldi, azcık yatcaz deyip gidiyorduk. yavrumda peki deyip tv seyrediyodu yada pc oynuyordu. yok anam sen öğretememişsin bunları. yakın olsa bana yolla diycem ama değil ki.:roflol:

az önce ikili test sonucumu öğrendim. Allah'ıma şükürler olsun, hamd olsun iyi çıkmış sonucum.:nazar: sonucu aldığımdan beri salya sümük ağlıyorum.senağlama

kaç gündür hop oturup hop kalkıyordum. bir aşamayı daha atlattık. darısı sağlıcakla diğer aşamaların başına, sonra da sağlıcakla kucağımıza almaya inşallah.

desteğiniz için hepiniz çok sağolun kızlar.Şeniz
canım gözün aydın bak demedikmi sana biz canım çok sevindim rabbim dualarını dualarımızı kabul etti...
kızlarrrr çok mutluyumm azıcıkta üzgünn...mutluyum çünkü bende ovulasyon hastalığı varmış..kaydirigubbakcemile3yanii çok iyi kalitede yumurta ürettiğim zaman çatlama olduğunda benden kan geliyomuş..yada kahverengi lekelenme olurmuşş..orta kalitede ürettiğim zaman yine hamiş kalma ihtimalim varmış..ama çatlamadan oluşan kanı ve parçaları adetle birlikte atıyomuşumm...dr bu hem hastalık ama hiç yan etkisi yok hemde çok iyi dedi..ovulasyon kiti kullanmama gerek yokmuş..yumurtalıklarım çatladım hazırım diye tepki veriyomuşş...ovulasyon günlerinde kan yada leke olursa eşinle sık sık ilişkiye gir dediihihoyyythihoyyythihoyyytotomatik olarak çatlama saati bile belliymiş yaniihihoyyythihoyyytüzgünümm çünkü bende 5-6 aydır ovulasyon günlerimde kahverengi lekelenmem olduğu zaman korkuyodum ve kocayla bişey yapmıyodukk:roflol::roflol:kafamçokkarıştı..bu ay yine kaçırdım aslında ..dr eve gidince hemen birlikte olun ama zayıf ihtimal dedi...yaa buğün tatilllll oğlum evdee..etraftada hiç çocuk yokk...ama olsunnnn önümüzdeki ayyyyyykaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4Şeniz:asigim::asigim:
canım rabbim ne kadar büyük bak senin için ne kadar büyük güzellik yaptı inşallah önümüzdeki ay sende hamiş kalıcaksın hem benim yaramazda aynı benim oğlan daha küçük anlamıyoki biz ona uyuyoz valla ne zaman yatarsa bizde o zaman ...:asigim:
kız Allah sana ne deyim :roflol::roflol:oğlanın eline para ver o markete gidip gelene kadar bitirin işi:roflol::roflol:bizde kızı şekerle kandırıyoz:roflol::roflol::utangac:canım çok sevindim bak sen ne güzel yumurtluyomuşsun seni kaliteli tavuk seniiiiiyerimseniben:roflol:canım bu güzel bi haber,demek ki size düşen vazife önemli günleri değerlendirmek,işiniz kolaymış yaaww....:lepi:öptüm canım benim.Şeniz

canım inşallah herşey yolundadır umarım önümüzdeki ay güzel haberler verirsin bizlere tedaviye devam dimi ebrucum durmak yok yola devam ye gelicek bu bebekler ya gelicek sloganımız bu....
bu arada ben de dr umdan randevu aldım yarına..bakalım neler olmuş vücudumda..hepimizin hakkında hayırlısı olsun..aramıza yeni katılan arkadaşım,rosses cim kusura bakma canım..kaç gündür moralim bozuktusana hoşgeldin demeyi unuttum..aramıza hoşgeldin bitanem...inşallah topiğimiz uğurlu gelir sana..öptüm canım benim...Şeniz

kız ne güzel bir hastalıkmış bu böyle,aman kaçırma artık böyle zamanları!bol bol çalış!demek öyleymiş ,kaydirigubbakcemile5 akıllı yumurtalara sahipmişsin...:))))) artık kısa zamanda verirsin bize güzel haberleri!

canımmm yumurtalar akıllı ama sahibi pek akıllı değillaelaelaelaelaeya 6 aydır kahverengi akıntı geliyo ben kocayı uzaklaştırıyorumm bide hormonlarım kafayı yedi diye deliriyorumm:tomato:ya insan bi dr ye sorar bide 2 ay önce genel bi kontrole gitmiştimm söylememiştimmmmdelikafadulden

ne biçim oğlun var kızım.:roflol: malum günlerde oğlan evdeyse biz bizim uykumuz geldi, azcık yatcaz deyip gidiyorduk. yavrumda peki deyip tv seyrediyodu yada pc oynuyordu. yok anam sen öğretememişsin bunları. yakın olsa bana yolla diycem ama değil ki.:roflol:

sizin fikirde güzelmiş wannacım oooooyerimsenibenbizde kızıma şeker veriyoz topitop tv de de yumurcağı açıyoz sonra gelsin bebişleeerrr:utangac::roflol::roflol::roflol::roflol:bazen o da inat tv izlemem diye tutturuyo..ama sırf o günler için evde şeker bulunduruyom mecbur:asigim:ona hayır diyemiyo..yaawww kızımın dişleri şekerden çürümeden gelseydi şu bebiş:roflol::roflol::roflol:pelin cim bacııımm sizinki anlamış olayı..dikkatli olun o zaman:roflol::roflol:sengözlerimebaksanabalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol:

zelişim valla aslında ben bu ay tedaviyi bırakayım dedim eşime ama iyi bi fırça yedim:mymeka::mymeka:eşimden ..yok gidecez diye tutturdu:oklava:bende:dilcikar:kabul ettim..hayırlısı bakalım..öptüm canlarııımm.Şeniz..

az önce ikili test sonucumu öğrendim. Allah'ıma şükürler olsun, hamd olsun iyi çıkmış sonucum.:nazar: sonucu aldığımdan beri salya sümük ağlıyorum.senağlama

kaç gündür hop oturup hop kalkıyordum. bir aşamayı daha atlattık. darısı sağlıcakla diğer aşamaların başına, sonra da sağlıcakla kucağımıza almaya inşallah.

desteğiniz için hepiniz çok sağolun kızlar.Şeniz

hadi gözün aydın canım saglıcakla kucagına almayı danasip eder inşallah yüce rabbimhihoyyyt

kızlarrrr çok mutluyumm azıcıkta üzgünn...mutluyum çünkü bende ovulasyon hastalığı varmış..kaydirigubbakcemile3yanii çok iyi kalitede yumurta ürettiğim zaman çatlama olduğunda benden kan geliyomuş..yada kahverengi lekelenme olurmuşş..orta kalitede ürettiğim zaman yine hamiş kalma ihtimalim varmış..ama çatlamadan oluşan kanı ve parçaları adetle birlikte atıyomuşumm...dr bu hem hastalık ama hiç yan etkisi yok hemde çok iyi dedi..ovulasyon kiti kullanmama gerek yokmuş..yumurtalıklarım çatladım hazırım diye tepki veriyomuşş...ovulasyon günlerinde kan yada leke olursa eşinle sık sık ilişkiye gir dediihihoyyythihoyyythihoyyytotomatik olarak çatlama saati bile belliymiş yaniihihoyyythihoyyytüzgünümm çünkü bende 5-6 aydır ovulasyon günlerimde kahverengi lekelenmem olduğu zaman korkuyodum ve kocayla bişey yapmıyodukk:roflol::roflol:kafamçokkarıştı..bu ay yine kaçırdım aslında ..dr eve gidince hemen birlikte olun ama zayıf ihtimal dedi...yaa buğün tatilllll oğlum evdee..etraftada hiç çocuk yokk...ama olsunnnn önümüzdeki ayyyyyykaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4Şeniz:asigim::asigim:

allah iyiligini versin senin adına çok sevindim nasıl olsa senelersdir bekliyon 1 aydaha bekle ne olacak akalım inşallah kalırsın hamile önümüzdeki aya bende umut yok nasılsa sizin başınıza deyim

bizimki canavar..:1ninca: babasıyla yanyana bile oturduğumuzda kavga çıkartıyoo..çekilin bakayım deyip hoppp ortamıza atlıyookötükedihüsomizacı kıskancc anasına çekmişşkaydirigubbakcemile3yani bizim vuslat akşama kaldı:çok üzgünüm: akşamda geç oluyo artık önümüzdeki ay inşallahh..kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

sizin fikirde güzelmiş wannacım oooooyerimsenibenbizde kızıma şeker veriyoz topitop tv de de yumurcağı açıyoz sonra gelsin bebişleeerrr:utangac::roflol::roflol::roflol::roflol:bazen o da inat tv izlemem diye tutturuyo..ama sırf o günler için evde şeker bulunduruyom mecbur:asigim:ona hayır diyemiyo..yaawww kızımın dişleri şekerden çürümeden gelseydi şu bebiş:roflol::roflol::roflol:pelin cim bacııımm sizinki anlamış olayı..dikkatli olun o zaman:roflol::roflol:sengözlerimebaksanabalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol:

zelişim valla aslında ben bu ay tedaviyi bırakayım dedim eşime ama iyi bi fırça yedim:mymeka::mymeka:eşimden ..yok gidecez diye tutturdu:oklava:bende:dilcikar:kabul ettim..hayırlısı bakalım..öptüm canlarııımm.Şeniz..

ohhhh valla ne güzelll..nerdeee bizdee:roflol::roflol::roflol: bide tedaviye niye ara veriyonnn.:oklava: haklı eşinn:jeyyar:

canım gözün aydın bak demedikmi sana biz canım çok sevindim rabbim dualarını dualarımızı kabul etti...

canım rabbim ne kadar büyük bak senin için ne kadar büyük güzellik yaptı inşallah önümüzdeki ay sende hamiş kalıcaksın hem benim yaramazda aynı benim oğlan daha küçük anlamıyoki biz ona uyuyoz valla ne zaman yatarsa bizde o zaman ...:asigim:

canım çokk sağoll...benim anlamam biraz geç oldu ama bunada şükürr ..benim oğlanda ne zaman uyursa bizde o zaman:asigim::utangac:

allah iyiligini versin senin adına çok sevindim nasıl olsa senelersdir bekliyon 1 aydaha bekle ne olacak akalım inşallah kalırsın hamile önümüzdeki aya bende umut yok nasılsa sizin başınıza deyim

çokkk teşekkürler ..önümüzdeki ay kesin olacak diye bişey yok ama hiç olmazsa önemli günlerimi boş geçirmicemm..sende boş durmaa çalışşş:oklava:ne olur ne olmaz

kızlar doktorum kilo ver dedii:1shok: ben aşılamadan sonra biraz kilo aldımm..10 kilookafamçokkarıştı..amaa 1.70 boyum var ..şimdi 70 kiloyumm..ya ben kendime öle çok kilolu gelmiyorumm..şişman değilde biraz heybetli gözüküyorum bencee:dilcikar:yaa çokmu bu kilooo:1shok:

deimya arkadaşım benim kocada iş yok biz dursuna ısmarladık şaş kaza olursa olacak yoksa tık yok bizde haftada 1 kere koca nın canı isticejte falanda filan o yumurtlama zamanıymış hiç umurunda olmaz anlıcan sizin yazdıklarınızı okuyunca ben küsmeyimde kızmayımda kim kızsın haklı degilmiyim

diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
Hatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
zühal....................................16 Mayıs
mawili...................................17 Mayıs
Batuhanım.............................18 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
selkie....................................26 Mayıs
raebzeh.................................29 Mayıs
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)

umutlu22
xnazox
crazybaby
zeliş82
zeyn77
rosses
szdiker
çikolata86
esterya
vildangel
gülücük
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip

HAMıŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM...

wannacım gözün aydın olsun canım..inşallah üçlüyüde böyle atlatacaksın...

pelincim çok değişik ve ilginç bir hastalığın varmış...ama en azından artık ne zaman yumurtladığını biliyosun buda süper bişey sakın bu günleri kaçırmayasın...

zelişçim akşam oturuyodum pc yi açmaya halim yoktu ama aklıma birden senin test yapacağın geldi koşa koşa açtım ama şok oldum...o nasıl şeymiş öyle...demek piyasada böyle testlerde var hay allahım...neyse herşeyde bir hayır var diyelim...inşallah yarın öğrenirsin canım...

secemce canım bence sen yeni gecelikler al kendine ...belki kocacığının fikri değişir...))))))))

ohhhh valla ne güzelll..nerdeee bizdee:roflol::roflol::roflol: bide tedaviye niye ara veriyonnn.:oklava: haklı eşinn:jeyyar:

ne biliyim bacım bu ay ara veriyim dedim:utangac:işte..ama adam dinlemiyo,kızıyo:mymeka:bende kuzu kuzu gidecem ooooffff ooofff:çok üzgünüm:..hee yaaaa biz işleri böyle yoluna koyduk ..hayırlısı bakalım...Şeniz

ah canım benim bende senin gibi düşünüyom ama o babasıyla tvnın başından kalkmıyo kayınvalidemlerle beraber oturuyoz ben ne yapsam boş dedimya biz dursuna spariş verdik
şimdide benden resti gördü ya ilişkiye girince sen biraz yat diyo bende inat ettim hemen kalkıyom bakalım neolacak zaten drada gitmeyi düşünmüyom burda sizler yazdıkca özenmiyor degilim ama elimden gelen bişe yok
buarada listede bayagı uzamış

Back
X