- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #6.041
kız Allah sana ne deyim :roflol::roflolğlanın eline para ver o markete gidip gelene kadar bitirin işi:roflol::roflol:bizde kızı şekerle kandırıyoz:roflol::roflol:
canım çok sevindim bak sen ne güzel yumurtluyomuşsun seni kaliteli tavuk seniiiiiyerimseniben:roflol:canım bu güzel bi haber,demek ki size düşen vazife önemli günleri değerlendirmek,işiniz kolaymış yaaww....:lepi:öptüm canım benim.Şeniz
bu arada ben de dr umdan randevu aldım yarına..bakalım neler olmuş vücudumda..hepimizin hakkında hayırlısı olsun..aramıza yeni katılan arkadaşım,rosses cim kusura bakma canım..kaç gündür moralim bozuktusana hoşgeldin demeyi unuttum..aramıza hoşgeldin bitanem...inşallah topiğimiz uğurlu gelir sana..öptüm canım benim...Şeniz
kız denemedim mi sanıyonn...topunu bisikletini al çık diyomm..gitmiyoobenneyaptımki..hadi bilgisayarda istediğin kadar oyna diyomm..herzaman bilgisayar kavgası yapan çocuk yok diyoo:1no2:mayol bi şeyler hissettide kardeşmi istemiyo nee..gerçi kardeşin nasıl yapıldığınıda bilmiyoo