kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

iyi akşamlar arkadaşlar ben gecen salı günü doktora gititim melegimi gördüm kalp atışını dinledim dktr 6 hafta 2 günlük demişti ama biraz küçük dedi hamile arkadaşlara soruyom sizin nekadarlık idi bu haftalarda 5.5mm imiş melegim ama ben hiç beslenemiyom kızlar doktor hap falan verdi oda hep uyutuyo gececek bugünler biliyorum...

Herkese günaydınlar, hayırlı günler. ınşallah herkes iyidir. Kızlar ben dün adet oldum. Yani muhtemel yeni adet tarihim 17 Haziran (tabii yine 50 günde bir adet olmazsam).

hoşgeldin aramıza canım...inşallah daha fazla beklemeden bebeğine kavuşursun ne kadar zamandır bebişin olmuyo canım..

slm.ben de burdayım ya benide listeye yazarmısınız.29 mayısta regl olmayı bekliyorum.
hepimize hayırlı bebekler ..delikafadulden
3 yıldır bebek bekliyoruz.önceleri fsh yüksek denmişti.iki kez tüp bebek denedik ama yumutalar yeterli sayıda ve olgunlukta olmadığından devam edilmedi.:nazar:

canansen aramıza hoşgeldin canım..inşallah topiğimiz sana uğur getirir..şimdi eklerim seni..öptüm canım..

zühal....................................16 Mayıs
gülücük.................................17 Mayıs
Batuhanım.............................18 Mayıs
çikolata86..............................19 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
selkie....................................26 Mayıs
raebzeh.................................29 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
zeyn77..................................1 Haziran
zeliş......................................1 Haziran
rosses...................................3 Haziran
pelin003.................................6 Haziran
mawili...................................10 Haziran
elmas...................................13 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran

ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
umutlu22
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMıŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM
[/COLOR][/B]

herkeze merabalar bu hafta hıc gelemedım kusura bakmayın oncelıkle yenı gelenler hosgeldınız Insallah sız bıze bız sıze ugur getırırız de cabukca alırız bebıslerı kucagımıza ...... yenı hamıs lerımızde hayırlı olsun Allah onların sayısını cogaltsın ınsallah .......arkadaslar ben bu ay tedavıye basladım klomenle bu gun son gunum haftaya persembe gıdıcem bakalım yumos nasıl olmus belkı asılama ya gıderız bakalım ALLAH yardımcımız olsun nolur bana dua edın pek fazla nete de gıremıyorum dr eger sters yapıyosan hıc baslamayalım tedavıye bosuna dedı bende dusunmemeye calısıyorum bebek le ılgılı hıc bısey gormek duymak ıstemıyorum ama ınanın sızlerı ozledım ve cok merak ettım neler oldu dıye ıste durumlar bende boyle bıdaha ne zaman gelırım bılmıyorum o zamana kadar kendınıze ıyı bakın Allaha emanet olun hepınız hamıs olun emııııı

canım, inşallah iki canlı dönersin.a.s.

merhaba kızlar ben bu ay çok umutlanmıştım genelde 1hafta önce migrenim tutar karnıma agrılar girerdi ve felaket üşürdüm ama bu ay hiç birisi olmayınca dedimki tamam oldu diye ama olmadı geldiler benimkiler bidahaki aya kaldık malesef
ve kayınbabam çok fena oldu gene o anı gördüm bende çok korktum yarın yatıracaz galiba eger vazgeçmese mevlam bütün hastalara hayırlı şifalar versin

canım, üzülmek yok. yola devam. kayınpederine acil şifalar, hem belki bu karmaşada kafana takmaya fırsat bulamazken gelir meleğin.a.s.

naberr kızlarrrr hepinizi öpüyrum kocamannŞenizBen dün adet oldumsırnaşık şey:roflol:İlaçsız çalısmasız ilk dinlenme ayımdıısırnaşık şeyilk defa stressız adeti bekledim:lepi:perşembe klomene başlıyorum tekrar delikafadulden

naberr kızlarrrr hepinizi öpüyrum kocamannŞenizBen dün adet oldumsırnaşık şey:roflol:İlaçsız çalısmasız ilk dinlenme ayımdıısırnaşık şeyilk defa stressız adeti bekledim:lepi:perşembe klomene başlıyorum tekrar delikafadulden

hayirlisi olsun canim insallah mevlam bu ay güldürür yüzünü :CüvCüv:vede bizlerin

merhaba arkadaşlar gebelik belirtileri varmı benim 1 haftadır bacaklarım kasıklarım agıryo sarımtı bir kakıntım olyo acaba yumurtlama zamanında olyomu :delphin:

canlarım nasılsınız artık pek sık uğrayamıyorum...malum yaz geldi hiç evde oturasım gelmiyo...ama ara ara girip sizi takip ediyorum...inşallah yakında hepinizden güzel haberler gelir öpüyorum sizi...

Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)

zühal
gülücük
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
umutlu22
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMİŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

ebrucum emeğine sağlık canım...sanırım artık ben bu liste işini yavaş yavaş devretsem fena olmıycak...özellikle doğumdan sonra pek giremiyebilirim...sen yaparsan sevinirim canım...

ebrucum emeğine sağlık canım...sanırım artık ben bu liste işini yavaş yavaş devretsem fena olmıycak...özellikle doğumdan sonra pek giremiyebilirim...sen yaparsan sevinirim canım...

canım ablam beniiimm.Şeniz.sen yeter ki rahat ol.doğur hayırlısıyla bebişini..kaydirigubbakcemile3kızlarla hallderiz liste işini..sen kafana takma gez eğlen,hamişliğin tadını çıkar canım beniiiimm....a.söptüm zeynoomm..kendine ve bebişine iyi bakŞeniz

umutlu22................................17 Haziran

zühal
gülücük
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
umutlu22
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMıŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
xnazanx

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

Back
X