- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #6.461
anlaşılan bu gün hepiniz tatildesiniz
huuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz
huuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol çanım,lazerle 15 saniyede hallediyorlar aslında ama 20 yaşından öne yapmıyorlarmış,geçmişolsun benim kızımda gözlük takıyor hemde bir gözü 3 numara inşallah ileri de lazer yaptırırım tabi olursa
hoşgeldin aramıza canım...inşallah daha fazla beklemeden bebeğine kavuşursun ne kadar zamandır bebişin olmuyo canım..
herkeze merabalar bu hafta hıc gelemedım kusura bakmayın oncelıkle yenı gelenler hosgeldınız Insallah sız bıze bız sıze ugur getırırız de cabukca alırız bebıslerı kucagımıza ...... yenı hamıs lerımızde hayırlı olsun Allah onların sayısını cogaltsın ınsallah .......arkadaslar ben bu ay tedavıye basladım klomenle bu gun son gunum haftaya persembe gıdıcem bakalım yumos nasıl olmus belkı asılama ya gıderız bakalım ALLAH yardımcımız olsun nolur bana dua edın pek fazla nete de gıremıyorum dr eger sters yapıyosan hıc baslamayalım tedavıye bosuna dedı bende dusunmemeye calısıyorum bebek le ılgılı hıc bısey gormek duymak ıstemıyorum ama ınanın sızlerı ozledım ve cok merak ettım neler oldu dıye ıste durumlar bende boyle bıdaha ne zaman gelırım bılmıyorum o zamana kadar kendınıze ıyı bakın Allaha emanet olun hepınız hamıs olun emııııı
merhaba kızlar ben bu ay çok umutlanmıştım genelde 1hafta önce migrenim tutar karnıma agrılar girerdi ve felaket üşürdüm ama bu ay hiç birisi olmayınca dedimki tamam oldu diye ama olmadı geldiler benimkiler bidahaki aya kaldık malesef
ve kayınbabam çok fena oldu gene o anı gördüm bende çok korktum yarın yatıracaz galiba eger vazgeçmese mevlam bütün hastalara hayırlı şifalar versin
naberr kızlarrrr hepinizi öpüyrum kocamannŞenizBen dün adet oldumsırnaşık şey:roflol:İlaçsız çalısmasız ilk dinlenme ayımdıısırnaşık şeyilk defa stressız adeti bekledim:lepierşembe klomene başlıyorum tekrar delikafadulden
ebrucum emeğine sağlık canım...sanırım artık ben bu liste işini yavaş yavaş devretsem fena olmıycak...özellikle doğumdan sonra pek giremiyebilirim...sen yaparsan sevinirim canım...