mevlütü kaynanamın evinde yaptıramamm..teklif bile etmediki..bana sadece istanbuldan talimat gönderiyo..eşim pelinin annesinin evinde mevlüt yapabiliriz demiş..oda iyi yapın daha iyi olur demişş
klava:
klava:bide benim istanbulda dairem var..kaynanam bu daire yeni kiraya verilmez dedi..kendi dairesini kiraya verdi..bizimkinede bi güzel yerleştii..anlıcan kendi dairemde bile mevlüt okutamıyorummkötükedihüso..seninkide benim kaynana kadar varmışşkaydirigubbakcemile3 ayol bebeğe su+nişasta verilmiyeceğini çocuk büyüten kadın bilmezmi...allah sanada kolaylık versin bacımm..
oh ne güzel hem kurulmuş senin eve,hem talimat veriyo,kötükedihüso şu kaynanaları ne yapmalı kaynar kazana atıp altınada bolca odun atmalıkötükedihüsokötükedihüso

delphin:sırnaşık şey
,bende kaynana olucam ilerde ama ben geline karışmam yaa,ne yaparsa yapsınlar,
insan işte eşinin hatırına bişey diyemiyo,aslında biraz oğlullarını düşünseler yapmazlar böyle,ben yeri geliyo vuruyorum eşimin yüzüne yaptıklarını karşımda eziliyor,,,ben olsam oğluma laf söylenmesin diye iyi geçinmeye çalışırdım...
benimkide kasıtlı yaptı zaten gibi geliyo çocuğu bırakmamayayım bir daha diye,bir kerede evlilik yıl dönümümüzdü bizdeydiler yine ,eşim hadi yemeğe gidelim başbaşa annem bebeğe bakar dedi,bende eminmisin sen bi sor dedim,ben biliyorum ya alacağım cevabı o yüzden eşimi yolladım,kaynanam iyi dedi sizin canınız can bizimki patlıcan,nasıl geçecek boğazından bensiz yemek demiş,eşim:1shok
aslında kendi evimde okutacağım mevlüdü evim varken niye annemde okutayım ki diceksin sonuçta hala orası senin evin...! biraz yüzsüzlük yapmak lazım böylelerine,inadına yapmak lazım ne teklifmi beklicem kendi evimde yapmak için. diceksin..
ama işte eşler kalıyor arada...
benim kayınpederde çok cinstir altı senelik evliyim her geldiğinde oğlunu över durur neymiş ben kadir gecesinde doğmuşum onun oğluyla evlendiğim için...oda karışır herşeye,,,,
allah kolaylık versin kaynana derdi çeken herkese kız zor valla!
boşuna dememişler bir evin gelini varsa evin kedisi bile gelir gelini tırmalar diye,o hesap işte...
şu sipreyli sünneti bizim bir akraba yaptırdı geçenlerde,oğlu 5 yaşında benim oğlanla 2 hafta sürmüş tam olarak iyileşmesi,,,ama çocuk biraz fazla nazlı bir çocuk!