kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

yumurtlama günümü takip ediyorum canım,yumurtlama olduğu gün ısı 4-5 drece birden artarmış,ve hamilelik gerçekleşirse ısı yüksek devam ediyormuş düşmüyormuş,onu yakalamaya çalışıyorum canım...
anladım canım bu ay bende deneyeyim bakalım nasıl olacakkk adet olmam inşallah :Saruboceq:
elmascım benimde bugün yumurtlama günüm ve aynı şeyleri bende yaşıyorum.sizde sorun ne acaba?
canım benim yumurtlama zamanımı biliyorum ama bendeki bu ağrı çok farklıydı sol tarafımda ağrıdan öte içim acıyordu yarın bende dpktora gidiyorum bakalım
Elmas bence test yap. ne kaybedersin ki. hem eşin de heveslenmiş almış getirmiş. yine de sen bilirsin tabi. kaç gün var adetine. gün saymak da ne zormuş. benim de 8 günüm kaldı. test aldım netten. gelsin hemen başlıcam yapmaya. üf aklımı hamilelikle bozdum ya.

canım günüme daha çok var 13 haziran yumurtalıklarım düzenli çatlamışlarsa 10 haziran

]kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı takibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9
03.06.2009=35.8

Günaydın kızlar, klomenim dün bitti. bakalım haziran ne olacak. yüzümde sivilceler fışkırdı ve müthiş sinirliyim. sürekli başım ağrıyor tansiyonum yükselmiş gibi. ne biçim bi ilaçmış bu. bu ay olmazsa daha da kullanmam. hepinize sevgiler....

ay aynı durumdayız desene,bende aynı sebeble istemiyorum valla,ama eşim onların burda olmalarını istiyo,oysa onlardan sadece zarar gördüm ben,geçen sene oğlum genizeti ameliyatı oldu,o esnada sünnette yaptıracaktık biz eşim 2 aylığına yurtdışına gitmişti,ben yalnızdım istanbulda,eşim oğlanı sünnet ettireceğimizi söylemiş benim yanıma gelmeye kalktılar hemen,sonra biz vazgeçtik sünnetten,onlarda vazgeçtiler sünnet olmayınca gelmekten,ben yalnızdım oğlumla ameliyatta eğer annem olmasaydı,benim zor zamanımda yanımda hiç olmadılar,aslında hiç bir şekilde faydalarını görmedim,oğullarının yaptıkları hatalardan beni sorumlu tuttular,oğulları onları aramasa suçlusu ben oldum,bende artık onları hiç bir şekilde hayatıma istemiyorum açıkcası ama seneye yapıcaz biz sünnet düğününü,akrabalar hepsi bursada düğün bursada olsun diye tutturdular,açıkcaası bu benimde işime gelir benim evde kalabalık olmamış olur,aslında ben düğün bile istemiyorum ,sadece mevlüt istiyorum..,ama herşeye karışıyorlar eşimde herşeyi onlarla yapar onlara danışır beni sinir eder,neymiş annesi çok hastaymış daha ne kadar yaşıcakmış(biraz şekeri var o kadar eşimin yanında çok nazlanır o kadar) ben idare edecekmişim,tatile gitmeye kalksak onları çağırıyor,sonra geldikleri zaman kayınvalidem hemen bütün akrabalarını oturmaya çağırır benim evime,doğum yaptım hastaneden çıktığım gün 20 kişi misafir çağırmıştı eve geldim doldurmuş akrabalarını,eve girdim hemen hizmet misafirlere o halimle,hiç yatmadım ben doğumdan sonra,ne yeni gelinliğimi bildim ne hamilelğimi bildim ne lohusalığımı bildim onun ailesi yüzünden,oğlumun sünnetinide burnumdan getirecekler biliyorum...

selkie ne kadar çokk ortak noktamız var ayoll:1shok:benim düğün dediğim aslında burda otelde yemekli mevlüt..bende ramazandan sonra yapmayı düşünüyodumm..ama kafam çok karışık..istanbuldan gelecek o kadar milleti nereye sığdırcamı şaşırdımm..bide kaynanam gelen enaz 1 hafta kalır hamamlara falan gider..hazırlığını ona göre yap biz gelmeden bütün işlerini hallet demezmii...delikafadulden..4-5 ayddır bunun stresiyle yaşıyodumm...sonra annem hiç strese girme..burda mevlüttünü yaparız,afyondada sadece arkadaşlarınıza yemek verirsiniz dedi..çengelköydeki evleri bilirsin yüksek duvarlı ve bahçelidir..annemin bahçede okutacam mevlütü..kocanın tarafınıda oraya çağırcamm..yaa bunu bana kaynanamın teklif etmesi gerekmezmiydii..hadi beni sevmiyo torununu oğlunudamı düşünmüyo.benim oğluşum 3,5 yaşına gelene kadar kaynanam parmağının ucuyla bile dokunmadı yavruma..ben bezli çocuğa dokunmam dedii..ama diğerlerinin çocuklara gayet güzel bakıyodu seviyoduukötükedihüso..offff offf daha neler neler:delphin:ya oğluşum azıcık acıyla kurtulsun başkada bişey istemiyorumm aslındaa:Saruboceq::Saruboceq:

PELİNCİĞİM hiç stres yapma arkadaşım. Sünnet eskisi gibi zor değil artık. Ben 2 yıl önce yaptırdım oğlumu, çok rahat oldu maşallah. İnşallah siz de hayırlısıyla atlatırsınız.

yaa canımm cokk sağoll..inşaallah bizde kolaylıkla atlatırızz..elimde değil ama bi tanecik:emir_bebek: acı çekecek olması fikrine bile dayanamıyorumm...ayyy oğlan annesi olmak çok zor yaaa:1shok:

bende benim oğlanı15 haziranda sünnet ettirmeyi düşünüyorumm...ama kimseye haber vermicem..aslında kendi anne babamın yanımda olmasını istiyorum..ama onları çağırırsam kayınvalideleride çağırmak zorunda kalırımm..zaten oğluşum sünnet olacak diye stresliyim bide kaynanayı çekemem..zaten düğünde geleceklerr...inşaallah çocuklarımız azıcık acı çekerek kurtulurlar..yaww ben oğluşumdan daha çok korkuyorummbenneyaptımkimafoldumben

pelin senin oğlan kaç yaşındaydı? sanki 8-9 arası diye hatırlıyorum. öyleyse biraz daha bekleyin baltayla keserdiniz ayol.sırnaşık şey:roflol:

şaka canım şaka, biz oğlanı 2 yaşına gelmede kestirmiştik. 5 yaşında da düğün yaptık. anne olarak zor ama atlatıyorlar merak etme.

selkie ne kadar çokk ortak noktamız var ayoll:1shok:benim düğün dediğim aslında burda otelde yemekli mevlüt..bende ramazandan sonra yapmayı düşünüyodumm..ama kafam çok karışık..istanbuldan gelecek o kadar milleti nereye sığdırcamı şaşırdımm..bide kaynanam gelen enaz 1 hafta kalır hamamlara falan gider..hazırlığını ona göre yap biz gelmeden bütün işlerini hallet demezmii...delikafadulden..4-5 ayddır bunun stresiyle yaşıyodumm...sonra annem hiç strese girme..burda mevlüttünü yaparız,afyondada sadece arkadaşlarınıza yemek verirsiniz dedi..çengelköydeki evleri bilirsin yüksek duvarlı ve bahçelidir..annemin bahçede okutacam mevlütü..kocanın tarafınıda oraya çağırcamm..yaa bunu bana kaynanamın teklif etmesi gerekmezmiydii..hadi beni sevmiyo torununu oğlunudamı düşünmüyo.benim oğluşum 3,5 yaşına gelene kadar kaynanam parmağının ucuyla bile dokunmadı yavruma..ben bezli çocuğa dokunmam dedii..ama diğerlerinin çocuklara gayet güzel bakıyodu seviyoduukötükedihüso..offff offf daha neler neler:delphin:ya oğluşum azıcık acıyla kurtulsun başkada bişey istemiyorumm aslındaa:Saruboceq::Saruboceq:

valla hiç başına toplama bence,istanbulda yap,gayet güzel olur,gerçi kayınvaliden gilde yapsan iyi olur,annenin evi kirlenmemiş olur kayın validenin utanması lazım ona düşer aslında bu daha çok,sanki evine toplucan onların sülaleyide kıymet bilecek kaynanan,bilmez valla,hiç uğraşma,allah için benimki çok hevesli orda yapmaya,işte orda olacak olursa benim hazırlık yapmam için 1 ay önceden oraya gitmem gerek,bende istemiyorum,onlarla o kadar kalamam ben,zaten benim pek akrabam yok bizim taraftan toplasan 20 kişi ancak gelir,valla benimkide kızının çocuklarına gayet güzel bakıyodu,benimkini ben uyurken ona sadece yarım saat bıraktım,çocuk o sırada uyanmış,çocuğa ne içirmeye kalksa iyi dersin ,normal ılık suyun içine mama diye nişasta koymuş,onu içirmeye kalkmış,sonra çocuk onu içmemiş,eve geldim biberonun içinde su dibine çökmuş beyaz bişey var,dedim bu ne?kaynanam mama diye cevap verdi ,iyide bu maması değil dedim,kocaman kutu aptamil vardı masanın üstünde hazır süt gibi olanlar varya,onu uyanırsa içir demiştim ona,oda nişasta içirmeye kalkmış,bir dahada asla bırakmadım o ilk ve son oldu!lafa gelince çok seviyorlar,ama hiç arayıp sordukları yok şöyle zaman...şeytan diyo git hastanede kestir kimseye haber vermeden haftasınada evde arkadaşlarla yap mevlüdü bitsin,valla sırf onlar yüzünden oğluma düğün yapmaya bile hevesim yok...ama işte oğlan ilerde bana niye düğün falan yapmadınız derse özenirse ne derim diye düşünüyorum ben....

canım bende üzülüyorum ama mecbur yaptıracağız,lazer iyimiş galiba hem acı duymuyomuş hem çabuk iyileşiyormuş,ben onu araştırıcam şimdi...

Son düzenleme:
pelin senin oğlan kaç yaşındaydı? sanki 8-9 arası diye hatırlıyorum. öyleyse biraz daha bekleyin baltayla keserdiniz ayol.sırnaşık şey:roflol:

şaka canım şaka, biz oğlanı 2 yaşına gelmede kestirmiştik. 5 yaşında da düğün yaptık. anne olarak zor ama atlatıyorlar merak etme.

yaaaaaa 9 yaşında oğluşum:emir_bebek:amaaa bana hala bebek gibi geliyoo..:ecrin_bebek:sorma hakikatten babası yüzünden yaptıramadımm..7 yaşına kadar küçük daha dedi..7 yaşında ayak parmağının tendom bağları kesildi(cama basmıştı)ameliyat oldu..bu yıl çok kan kaybetti seneye yaptıralım dedik..8 yaşında koca temmuz,ağustosda yurt dışındaydı..yine kaldı sünnet..kocaya bu senede yaptırmazsak askerde kendi yaptırır artık dedimm:roflol::roflol:tamam dedii...sonra beni aldı bi stresss:delphin:off offf oğluşum çabucak olsada hemen iyileşse..şimdiden çocuğa baktıkca gözlerim doluyo..

valla hiç başına toplama bence,istanbulda yap,gayet güzel olur,gerçi kayınvaliden gilde yapsan iyi olur,annenin evi kirlenmemiş olur kayın validenin utanması lazım ona düşer aslında bu daha çok,sanki evine toplucan onların sülaleyide kıymet bilecek kaynanan,bilmez valla,hiç uğraşma,allah için benimki çok hevesli orda yapmaya,işte orda olacak olursa benim hazırlık yapmam için 1 ay önceden oraya gitmem gerek,bende istemiyorum,onlarla o kadar kalamam ben,zaten benim pek akrabam yok bizim taraftan toplasan 20 kişi ancak gelir,valla benimkide kızının çocuklarına gayet güzel bakıyodu,benimkini ben uyurken ona sadece yarım saat bıraktım,çocuk o sırada uyanmış,çocuğa ne içirmeye kalksa iyi dersin ,normal ılık suyun içine mama diye nişasta koymuş,onu içirmeye kalkmış,sonra çocuk onu içmemiş,eve geldim biberonun içinde su dibine çökmuş beyaz bişey var,dedim bu ne?kaynanam mama diye cevap verdi ,iyide bu maması değil dedim,kocaman kutu aptamil vardı masanın üstünde hazır süt gibi olanlar varya,onu uyanırsa içir demiştim ona,oda nişasta içirmeye kalkmış,bir dahada asla bırakmadım o ilk ve son oldu!lafa gelince çok seviyorlar,ama hiç arayıp sordukları yok şöyle zaman...şeytan diyo git hastanede kestir kimseye haber vermeden haftasınada evde arkadaşlarla yap mevlüdü bitsin,valla sırf onlar yüzünden oğluma düğün yapmaya bile hevesim yok...ama işte oğlan ilerde bana niye düğün falan yapmadınız derse özenirse ne derim diye düşünüyorum ben....

canım bende üzülüyorum ama mecbur yaptıracağız,lazer iyimiş galiba hem acı duymuyomuş hem çabuk iyileşiyormuş,ben onu araştırıcam şimdi...

selkie bende narkozla sünnet yapıyolarmış onu duydum..5 dk lık narkoz veriyolarmış..arkadaşım öyle yaptırmış..çocuk daha az acı çekiyo iyileşme dönemi hızlı oluyo dedi..yada ucuna fıs fıs gibi bi şey sıkıyolarmış ..orayı donduruyolarmı uyuşturuyolarmı tam bilmiyorum ama iğne yapmadan kesiyolarmış..hiç acı çekmiyomuşş...yaa bizde burda araştırmaya başlıcaz pazartesi günü.lazeri duymamıştımm..onuda bi araştırayımma.s..

mevlütü kaynanamın evinde yaptıramamm..teklif bile etmediki..bana sadece istanbuldan talimat gönderiyo..eşim pelinin annesinin evinde mevlüt yapabiliriz demiş..oda iyi yapın daha iyi olur demişş:oklava::oklava:bide benim istanbulda dairem var..kaynanam bu daire yeni kiraya verilmez dedi..kendi dairesini kiraya verdi..bizimkinede bi güzel yerleştii..anlıcan kendi dairemde bile mevlüt okutamıyorummkötükedihüso..seninkide benim kaynana kadar varmışşkaydirigubbakcemile3 ayol bebeğe su+nişasta verilmiyeceğini çocuk büyüten kadın bilmezmi...allah sanada kolaylık versin bacımm..

sagol canim insallah birdahaki aya adimizi hamilelerin oldugu yerde görürüz hemde söyle yildizli yildizli:dance::dance::dance:

amiiiinn...inşallah canım benim..siz yeter ki müjdeleri verin..ben size bol bol yıldızlar atarım:nazar::dance:opuyorumnanaktan

kızlar benide eklermisiniz yeni tarihim 14 haziran

ekledim canım benim..inşallah listemiz sana uğur getirir...amiiinn..:Saruboceq:

çikolata86..............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
bilgesu5................................25 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
pelin003.................................6 Haziran
Ebru_dengiz...........................6 Haziran
figen_figen..............................9 Haziran
mawili...................................10 Haziran
pelin003................................11 Haziran
elmas...................................13 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran
secemce................................14 Haziran
yağmur20...............................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz

zeliş82
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMıŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

Son düzenleme:
selkie bende narkozla sünnet yapıyolarmış onu duydum..5 dk lık narkoz veriyolarmış..arkadaşım öyle yaptırmış..çocuk daha az acı çekiyo iyileşme dönemi hızlı oluyo dedi..yada ucuna fıs fıs gibi bi şey sıkıyolarmış ..orayı donduruyolarmı uyuşturuyolarmı tam bilmiyorum ama iğne yapmadan kesiyolarmış..hiç acı çekmiyomuşş...yaa bizde burda araştırmaya başlıcaz pazartesi günü.lazeri duymamıştımm..onuda bi araştırayımma.s..

arkadaşlar herhalde aranızda oğluşunu en erken sünnet yaptıranlardan biri benim ben oğlumu 9 aylıkken sünnet yaptırmıştım pipisinde iltihaplanma oldu acilen yaptırmıştık bazen diyorumki iyikide erken yaptırmışım aklı kesince daha zor oluur geliyo bana....

merhaba arkadaşlar nasılsınız kaynatmışsınız bende yarın mevlüt yapacaktım kuran okuyacak bayanın acil işi çıkınca kaldım geri olsun hamiş falan kalırsam hepsini birler okuturum

arkadaşlar bişey soracağım sizdede oldumu bilmiyorum benim göğsümden süt geliyor nedendir acaba

canım benim bildiğim kadarıyla göğüsten süt gelmesi prolaktin hormonunun yüksekliğinden kaynaklanıyo ve hamile kalmayıda engelliyo benimde göğüslerimden sıktığımda süt geliyodu doktora gittim ve prolaktin hormonumu ölçtürdüm yüksek çıkmıştı doktorum ilaç vermişti daha sonra değerm düşmüştü bence sende doktora görün bu hormonun yüksekliği hamileliği engelliyo....

mevlütü kaynanamın evinde yaptıramamm..teklif bile etmediki..bana sadece istanbuldan talimat gönderiyo..eşim pelinin annesinin evinde mevlüt yapabiliriz demiş..oda iyi yapın daha iyi olur demişş:oklava::oklava:bide benim istanbulda dairem var..kaynanam bu daire yeni kiraya verilmez dedi..kendi dairesini kiraya verdi..bizimkinede bi güzel yerleştii..anlıcan kendi dairemde bile mevlüt okutamıyorummkötükedihüso..seninkide benim kaynana kadar varmışşkaydirigubbakcemile3 ayol bebeğe su+nişasta verilmiyeceğini çocuk büyüten kadın bilmezmi...allah sanada kolaylık versin bacımm..

oh ne güzel hem kurulmuş senin eve,hem talimat veriyo,kötükedihüso şu kaynanaları ne yapmalı kaynar kazana atıp altınada bolca odun atmalıkötükedihüsokötükedihüso:kaydirigubbakcemile:delphin:sırnaşık şey
,bende kaynana olucam ilerde ama ben geline karışmam yaa,ne yaparsa yapsınlar,
insan işte eşinin hatırına bişey diyemiyo,aslında biraz oğlullarını düşünseler yapmazlar böyle,ben yeri geliyo vuruyorum eşimin yüzüne yaptıklarını karşımda eziliyor,,,ben olsam oğluma laf söylenmesin diye iyi geçinmeye çalışırdım...

benimkide kasıtlı yaptı zaten gibi geliyo çocuğu bırakmamayayım bir daha diye,bir kerede evlilik yıl dönümümüzdü bizdeydiler yine ,eşim hadi yemeğe gidelim başbaşa annem bebeğe bakar dedi,bende eminmisin sen bi sor dedim,ben biliyorum ya alacağım cevabı o yüzden eşimi yolladım,kaynanam iyi dedi sizin canınız can bizimki patlıcan,nasıl geçecek boğazından bensiz yemek demiş,eşim:1shok

aslında kendi evimde okutacağım mevlüdü evim varken niye annemde okutayım ki diceksin sonuçta hala orası senin evin...! biraz yüzsüzlük yapmak lazım böylelerine,inadına yapmak lazım ne teklifmi beklicem kendi evimde yapmak için. diceksin..
ama işte eşler kalıyor arada...

benim kayınpederde çok cinstir altı senelik evliyim her geldiğinde oğlunu över durur neymiş ben kadir gecesinde doğmuşum onun oğluyla evlendiğim için...oda karışır herşeye,,,,

allah kolaylık versin kaynana derdi çeken herkese kız zor valla!

boşuna dememişler bir evin gelini varsa evin kedisi bile gelir gelini tırmalar diye,o hesap işte...

şu sipreyli sünneti bizim bir akraba yaptırdı geçenlerde,oğlu 5 yaşında benim oğlanla 2 hafta sürmüş tam olarak iyileşmesi,,,ama çocuk biraz fazla nazlı bir çocuk!

arkadaşlar herhalde aranızda oğluşunu en erken sünnet yaptıranlardan biri benim ben oğlumu 9 aylıkken sünnet yaptırmıştım pipisinde iltihaplanma oldu acilen yaptırmıştık bazen diyorumki iyikide erken yaptırmışım aklı kesince daha zor oluur geliyo bana....
aslında en iyisini sen yaptırmışsın ,allah verirde 2. de erkek olursa bende 2. yi hemen yaptırmak istiyorum,benim abşamların oğlanlarda erken olmuştu daha kolay oluyor o zaman...hem aradan bir an önce çıkmiş oluyor....

çikolata86..............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
bilgesu5................................25 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
pelin003.................................6 Haziran
Ebru_dengiz...........................6 Haziran
figen_figen..............................9 Haziran
mawili...................................10 Haziran
pelin003................................11 Haziran
elmas...................................13 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran
secemce................................14 Haziran
yağmur20...............................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz

zeliş82
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMıŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

Back
X