kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canim, rahim filmi cok korkulacak birsey degil. en azindan aklinda kalmaz.

gurbetkusuu cnm arkadasim rahim flmi gercekten korkulacak bi sey deil ben iki ay önce cektirmistim bende ikinci bebek icin ugrasandanim hic olmasa aklinda hkalmaz benim tüpümün biri kapali cikti ve drum bana tüp bebek önerdi bizde tüpbebek yaptiracaz ins ALLAH ISTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN

secemce canım çok korkulacak bişe degil bu yani ben çektirdim hemde 2 kere yani drun öle dememesi lazımdı ben druma çektirdim dedim o ozamandı şimdi kapanabilir dedi tekrar çekti ilk gittigimde hemde ya dru degiştir yada ısrarcı ol

ARKADAŞLAR TEŞEKKÜRLER BİLGİLERİNİZ İÇİN

YAPILMASI GEREKTİĞİNİ SÖLÜYORSUNUZ AMA BEN GERÇEKTEN ÇOOOOKKKK KORKUYORUM. DR.UMA 2 KERE SORDUM SENDE YUMURTLAMA BOZUKLUĞU VAR GEREK YOK DEDİ. BU C.TESİ TEKRAR ÇAĞIRMIŞTI ARA KANAMALAR VE LEKELENMELER İÇİN SANIRIM ARAMI 3.KERE DONDURACAK . OZAMAN BİR DAHA KONUŞACAMM. ASLINDA İSTEMEDİĞİMDEN GEREK YOK SANA DEYİNCE ÇOK MUTLU OLUYORUM. ÖNCE EŞİMİN DEĞERLERİNİ DÜZELTİP ONDAN SONRA OLURUM EĞER İLLE DE OLACAKSAM.

ALLAHIM NE OLUR GEREK KALMADAN OLSUN BEBEĞİM. LÜTFEN GEREK KALMASIN RAHİM FİLMİNE, SAĞLIKLI HAYIRLI EVLADIMA BİR KARDEŞ NASİP ET TÜM İSTEYENLERLE BİRLİKTE YARABBİM:Saruboceq:

Üst idrar yolu enfeksiyonları
Tedavi edilmeyen alt idrar yolu enfeksiyonları mesaneden daha yukarılara doğru ilerleyebilir. Böbreklerin de olaya katılması ile tablo pyelonefrit adını alır. Bu durum acil tıbbi müdahale gerektiren ciddi bir hastalıktır.Şikayetler çok daha şiddetlidir ve kasık ağrısının yanısıra yan ağrıları görülür. Sistit belirtilerine ek olarak ateş, titreme, bulantı ve kusma ortaya çıkar. Müdahale edilmez ise durum kronikleşebilir ve böbrek hasarı hatta böbrek yetmezliği ile sonlanabilir.

al sana yazısınıda buldum arkadaşım sakın ihmal etme

Teşekkür ederim canım. Ben 4 ay önce sistit olmuştum 10 tane iğne yedim o zamandan beri çok dikkat ediyorum ama inşallah tekrar olmamışımdır. o zamanki ağrıya benzemiyor. oturduğm yerden kalkarken sanki yumrtalılarımın olduğu yer kasılıyor gibi hissediyorum. benim korkum çift rahimli olmamdan dolayı ameliyat demeleri. yarın gitmeyi düşünüyorum doktora.

günaydın kızlar...esrakomuzun çok cici bir kızı olmuş..meleğimiz annesinin kucağında yerini aldı çok şükür...allah hepimize nasip etsin bugünleri..

Son düzenleme:
hoş geldin elmas nasıl geçti tatilin annenle iyice hasret gidermişsindir hı benim bu yaz film gibi geçti valla annemlerlede ne oldugunu anlamadım rabbim hayırlısını versin yarrabbim herkezin hakkında

elmascim hosgeldin caim tatil nasil gecti kizin nasil yeni gelen arkadaslarda hosgeldiniz ins burasi ugurlu gelir :ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:Saruboceq:UMUTLA BEKLEYENLER LıSTESı:Saruboceq:

zeyn77......................................3 Ağustos
deniz39......................................5 Ağustos
Umutotti....................................7 Ağustos
pelin003.....................................8 Ağustos
mawili........................................8 Ağustos
everest.....................................10 Ağustos
gülücük......................................11 Ağustos
raebzeh.......................................12 Ağustos
umutlu22..................................15 Ağustos
tulu81........................................15 Ağustos
black_eyes_71.............................15 Ağustos
gulay.30.......................................29 Ağustos
zeynebimsilam..............................18 Ağustos
...elmas.........................................28 Ağustos

:uhm:buyrunnnnnnnnn-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyima.s.
batuhanım
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
cerot
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
btrklc
sencerderen
enteresan
derinlik
nasip

alkisalkisalkis:nazar:GÜZEL HAMıŞLERıMıZ:nazar:alkisalkisalkis
Aselim:nazar:alkisalkisalkis
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep
handefe
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

Son düzenleme:
merhaba akdaslarim listenize benide eklermisiniz? benimde en sonki adet tarihim 18 temmuzdu agustosun kacinda olucam bilmiyorum bazen gunune gore erken bazende geç oluyorum o yuzden tam kestiremiyorum.. bir kizim var 2 yasinda ve ikinci için ugrasmaya baslayali 10 ay oldu nasip kismet bekliyoruz hayirlisiyla...:ecrin_bebek:zemuszemusopuyorumnanaktan

hoşbulduk :) sen de hoşgeldin Elmascım
hoşbulduk canım zemuszemus
hoş geldin elmas nasıl geçti tatilin annenle iyice hasret gidermişsindir hı benim bu yaz film gibi geçti valla annemlerlede ne oldugunu anlamadım rabbim hayırlısını versin yarrabbim herkezin hakkında
hoşbulduk canım benim güzeldi pek hareketli geçti benimkide flim gibiydi açıkçası anlamadım günler nasıl geçti kızım rahatsızlandı onunla uğraştım koşuşturmaca ne oldu bitti pek anlamadım açıkçası pek gelmek istemedim ama eşimide yalnız bırakamadım geldik bakalım seneye bu zamanlar memleketimin yüzünü görürürüm artık
seninki nasıldı canım her izinde sevinçler üzüntüler oluyor ben hepsine alıştım artık 25 yaşındayım herşeyi gördüm ne yapacaksın hayırlısı dediğin gibi
elmascim hosgeldin caim tatil nasil gecti kizin nasil yeni gelen arkadaslarda hosgeldiniz ins burasi ugurlu gelir :ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hoşbulduk canım iyiyim kızımda izin boyunca hep hastaydı hastaneye falan yattı şimdi iyi çok şükür sen nasılsın iyimisin opuyorumnanaktan

ebrucum listeye yeniden yazılacam da yarın falan olurum çünkü kandil günü hastalandım igne olmam gerekiyodu kandan baktılar yokmuş o bakımdan hele yarın bi oluyum veririm sana boşuna listeye girmeye gerek yok herkez hamile kalır ben gene kalamam artık öle bi umudum kalmadı bizimki kendine kestane balı getirtmiş nerden aklına geldiyse kendi kendine yiyo niye aldın dedim bütün hastalıklara iyi geliyomuş dedi romatizması var hemde onun içinde iyiymiş tabi erkeklige toz kondurup demiyo bana bende sesimi çıkarmıyom yesin bakalım benden paso oldugunu anladı anlasında aklı başına gelsin o bence benim hadi dra gidelim dememi bekliyo ama nafile boşuna bekler

UMUTLA BEKLEYENLER LıSTESı

zeyn77......................................3 Ağustos
deniz39......................................5 Ağustos
pelin003.....................................8 Ağustos
mawili........................................8 Ağustos
everest.....................................10 Ağustos
gülücük......................................11 Ağustos
raebzeh.......................................12 Ağustos
umutlu22..................................15 Ağustos
tulu81........................................15 Ağustos
black_eyes_71.............................15 Ağustos

selam kızlar, ben de 13 yıl aradan sonra ikinci bebiş isteyenlerdenim, aslında hiç niyetim yoktu ikinciye ama işte bazı şartlardan dolayı niyet değişti, bu ay ikinci denemem son adeti 16 temmuz, 21 ya da 23 gün arası adet oluyordum, buna göre düne kadar yani 7 ağustos adet tarihimdi, ama henüz yok, sizce bebişim geliyor mu dersiniz, bu listeye beni de ekler misiniz, allahım inşallah olmuştur, allahım bütün isteyenlerle beraber bana da bir bebiş yarabbim,

selam kızlaaaarrrr.ŞenizŞeniz...nasılsınız canlarııımm..listeye yeni gelen arkadaşları ekledim..aramıza hoşgeldiniz canlarııımmm..secemce canım inşallah bu adet gecikmen bebektendir canım benim.:Saruboceq::Saruboceq:.elmascım hoşgeldin canım..öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..

Back
X