- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #7.961
canim, rahim filmi cok korkulacak birsey degil. en azindan aklinda kalmaz.
gurbetkusuu cnm arkadasim rahim flmi gercekten korkulacak bi sey deil ben iki ay önce cektirmistim bende ikinci bebek icin ugrasandanim hic olmasa aklinda hkalmaz benim tüpümün biri kapali cikti ve drum bana tüp bebek önerdi bizde tüpbebek yaptiracaz ins ALLAH ISTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN
secemce canım çok korkulacak bişe degil bu yani ben çektirdim hemde 2 kere yani drun öle dememesi lazımdı ben druma çektirdim dedim o ozamandı şimdi kapanabilir dedi tekrar çekti ilk gittigimde hemde ya dru degiştir yada ısrarcı ol
ARKADAŞLAR TEŞEKKÜRLER BİLGİLERİNİZ İÇİN
YAPILMASI GEREKTİĞİNİ SÖLÜYORSUNUZ AMA BEN GERÇEKTEN ÇOOOOKKKK KORKUYORUM. DR.UMA 2 KERE SORDUM SENDE YUMURTLAMA BOZUKLUĞU VAR GEREK YOK DEDİ. BU C.TESİ TEKRAR ÇAĞIRMIŞTI ARA KANAMALAR VE LEKELENMELER İÇİN SANIRIM ARAMI 3.KERE DONDURACAK . OZAMAN BİR DAHA KONUŞACAMM. ASLINDA İSTEMEDİĞİMDEN GEREK YOK SANA DEYİNCE ÇOK MUTLU OLUYORUM. ÖNCE EŞİMİN DEĞERLERİNİ DÜZELTİP ONDAN SONRA OLURUM EĞER İLLE DE OLACAKSAM.
ALLAHIM NE OLUR GEREK KALMADAN OLSUN BEBEĞİM. LÜTFEN GEREK KALMASIN RAHİM FİLMİNE, SAĞLIKLI HAYIRLI EVLADIMA BİR KARDEŞ NASİP ET TÜM İSTEYENLERLE BİRLİKTE YARABBİM:Saruboceq: