kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

hadi gozun aydin canim.

ikili testteki bir kan degerine gore 50 ve ustuyse kiz, altindaysa erkek diyorlar. benim 25 ti, ama Rabbim izin verirse kizimiz geliyor. her zaman tutmuyor yani.kaydirigubbakcemile3

Allah sağlıklısını versin önçeliklede benim gönlümden kız geçiyor...dr de dedi zaten kesin tahmin olmaz ama diye,16 haftada ançak belli oluyormuş...:asigim:kalp atıına görede belli oluyormuş,140 tan az atıyorsa erkek,daha yüksekse kız olabiliyormuş,benimkinin kalp atışı 160 tı...

hayırlı akşamlar arkadaşlar ben de dersim ile ilgili bir seminere katıldım pazartesiden beri ordaydım uğrayamadım.inşallah hepiniz iyisinizdir.

selam kızlar nasılsınız yarımsaat once memleketen geldık buz gıbıydı afyon donduk burası yanıyor nasılsınız

hihoyyythihoyyytselam kizlar aliye hosgeldin canim kizlar bende sali günü türkiyeye geliyorum cok mutluyum iki senedir gidemiyordum kizimla güzel bir tatil yapicaz insallahzemuszemuszemuszemuszemuszemus:lepi::lepi:şakkıdışakkıdıhihoyyyt

bir oglum varyedi yasinda hic problemsiz hamile kaldim hic sorun yasamadim hamileligimde.sonrasinda üc düsük yaptim.ücüncü düsükten sonra sebebi arastirildi progesteron yetersizligi varmis.bir asilama iki tüp bebek denedik iki sene icinde simdide hamile kalamiyorum su andada korunmuyorum.tekrar hamile kalirsam acaba hapmi yoksa ignemi daha etkili olur sizce hangisini denemeliyim.yardimci olursaniz sevinirim

hihoyyythihoyyytselam kizlar aliye hosgeldin canim kizlar bende sali günü türkiyeye geliyorum cok mutluyum iki senedir gidemiyordum kizimla güzel bir tatil yapicaz insallahzemuszemuszemuszemuszemuszemus:lepi::lepi:şakkıdışakkıdıhihoyyyt

canım insallah guzel tatıl gecırırsın opuyorumnanaktan

günaydın kızlaaaarr.opuyorumnanaktanŞeniz..nasılsınız bakalııımm.kaydirigubbakcemile5..aliyeciimm hoşgeldin bacııımm..a.s.:1hug: delikanlın nasıl? kaç aylık oldunuz?..öptüm canlarıııımmmmm.Şenizopuyorumnanaktan..

ooo kızz bacım hoş bulduk nasılsın benım yaramaz cok hareketlı masallah hıç durmadan kıpırdıyor valla 22+5gunluk olduk 5bucuk 6 aylık oluyor galıba allahım sanada nasıp etsın insallah oglan olsun senınkıde :Saruboceq:

ooo kızz bacım hoş bulduk nasılsın benım yaramaz cok hareketlı masallah hıç durmadan kıpırdıyor valla 22+5gunluk olduk 5bucuk 6 aylık oluyor galıba allahım sanada nasıp etsın insallah oglan olsun senınkıde :Saruboceq:

amiiiinnn..hayırlısı olsun bacıımm.. sağlıklı olsun yeterki ...:Saruboceq:maşallaaahhh büyümüş delikanlı:nazar::nazar:benim adet geçti yine aliyecim ya:sinifsinif:rahmimin sol tarafı da kasılıyo ara ara..şaşırdım kaldım eşime dr a gidelim dedim adam oruçtan sonra gidelim diyo..:olmaz:benim de canım sıkkın..düşünüyom öyleCADIARZU3 gün gecikti adetim..

amiiiinnn..hayırlısı olsun bacıımm.. sağlıklı olsun yeterki ...:Saruboceq:maşallaaahhh büyümüş delikanlı:nazar::nazar:benim adet geçti yine aliyecim ya:sinifsinif:rahmimin sol tarafı da kasılıyo ara ara..şaşırdım kaldım eşime dr a gidelim dedim adam oruçtan sonra gidelim diyo..:olmaz:benim de canım sıkkın..düşünüyom öyleCADIARZU3 gün gecikti adetim..

ahh canım insallah rabbım buyuk busefer olur takma bakalım kafana hayırlısı olsun cımcımen nasıl buyudumu senın cadııkaydirigubbakcemile2

kızlar nasılsınız..kaç gündür kimse yok nerdeydiniz?hoşgeldin aliyeciğim..

raebzeh canım hep geçikme oluyormuydu böyle?neendir acaba?bence sen bekletmeden git dr ye?ramazan daha başlamadı bile,çok zaman geçer üstünden...

selam kızlarr

ikinci bebek için bir senelik bir uğraştan sonra bugün doktora gittik herşeyim tertemiz çıktı hiçbir sorun yok. çok şükür perşembe günü tekrar gidicem o gün adetimin 12. günü oluyor ve o gün yumurta çatlaması oluşuyormu diye bakıcak doktor şuanda herşey yolunda dediizemuszemus

kızlar nasılsınız..kaç gündür kimse yok nerdeydiniz?hoşgeldin aliyeciğim..

raebzeh canım hep geçikme oluyormuydu böyle?neendir acaba?bence sen bekletmeden git dr ye?ramazan daha başlamadı bile,çok zaman geçer üstünden...

evet canım yaa gecikme hep oluyomafoldumbenpco var bende...eskiden 1-2 ay geciktiği oluyodu..çok şükür son zamanlarda sadece gün olarak gecikiyo:sinifsinif:kızımda bile komşuların zoruyla yapmıştım testi..şöyle bir hafta bekleyecem gelmezse yapacam testi.mafoldumben..dr a da gitmeyi istiyorum ama eşim işte son zamanlarda dr konusunu ihmal ediyo..götürmek istemiyomafoldumbenkendi bilir..ben onun için çabalıyom..deliyim işte..zaten çocuk konusunu rafa kaldırdım..iyice kendi yalvarana kadar:umursamaz:canım sıkkın:gitme:öptüm canlarııımm beniiimm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selkie hoşbulduk sende tatılı yaptın geldın yenımı geldın nasıl gıdıyor hamılelık

canım iyi gidiyor benim çok şükür sadece rahim ağzında yara varmış kanamalarım var ondan kaynaklanıyormuş,ilaç kullanıyorum şu anda onun için,birde progestona devam oda çok fena uyku yapıyor,senin nasıl gidiyor?

evet canım yaa gecikme hep oluyomafoldumbenpco var bende...eskiden 1-2 ay geciktiği oluyodu..çok şükür son zamanlarda sadece gün olarak gecikiyo:sinifsinif:kızımda bile komşuların zoruyla yapmıştım testi..şöyle bir hafta bekleyecem gelmezse yapacam testi.mafoldumben..dr a da gitmeyi istiyorum ama eşim işte son zamanlarda dr konusunu ihmal ediyo..götürmek istemiyomafoldumbenkendi bilir..ben onun için çabalıyom..deliyim işte..zaten çocuk konusunu rafa kaldırdım..iyice kendi yalvarana kadar:umursamaz:canım sıkkın:gitme:öptüm canlarııımm beniiimm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım sıkma canını,bencede zamana bırak kendini biraz,eşininde üstüne gitme,belki oda yorulmuştur,biraz zaman verin kendinize,her ay o psikolojiyi yaşamak çok yorucu,Allah yazdıysa zamanı geldiğinde gelir,Allah herşeyin hayırlısını versin!opuyorumnanaktan

Back
X