kinci misiniz?

mrymfyza

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
563
273
18
29
ben hiç kinci değilim. eşimle kavga etsek yada birseye sinirlensem hemen geçiyor kizlar. bu huyumdan nefret ediyorum inanır mısınız telefona bile kavgamızı yazardım ki okuyup iyice sinirleneyim diye ama ise yaramadı. esim de kinci değil bende. kin iyi birsey degil evet ama bazen gerekli diye düşünüyorum. karşıda insana ders verebilmek için. siz neler düşünüyorsunuz kinci misiniz. ben bu sorunu mu nasıl yenmeliyim. kavga ediyoruz mesela çok kinci olmak asla konuşmak istemiyorum. yanından ayrılıyorum sonra sabah oluyor sanki o sınırlı kişi ben değilim. nefret ediyorum bu huyumdan. siz neler yapiyorsunuz? teşekkür ederim her yorumunuz için hayırlı günler.

Sizin yerinizde olmak icin neler vermezdim
Bi orduya yetecek kadar kin var bende
Bi kavga edelim en az uc gun suratim, hareketlerim davranislarim normale donmez
Sunu yap bunu yap diyince olacak bi sey degil tamamen icinden gelmesiyle alakali

Ben ben ben :) olay anında çıldırırım bütün kinimi nefretimi çılgınca kusarım. Sonrada unuturum.

Canımı çok yakacak bir terbiyesizlik yapmış birinin yaptığını bile unutuyorum insan gibi davranıyorum. Ama soğuyorum ben. Nötr oluyorum o kişiye karşı.

ben hiç kinci değilim. eşimle kavga etsek yada birseye sinirlensem hemen geçiyor kizlar. bu huyumdan nefret ediyorum inanır mısınız telefona bile kavgamızı yazardım ki okuyup iyice sinirleneyim diye ama ise yaramadı. esim de kinci değil bende. kin iyi birsey degil evet ama bazen gerekli diye düşünüyorum. karşıda insana ders verebilmek için. siz neler düşünüyorsunuz kinci misiniz. ben bu sorunu mu nasıl yenmeliyim. kavga ediyoruz mesela çok kinci olmak asla konuşmak istemiyorum. yanından ayrılıyorum sonra sabah oluyor sanki o sınırlı kişi ben değilim. nefret ediyorum bu huyumdan. siz neler yapiyorsunuz? teşekkür ederim her yorumunuz için hayırlı günler.
aynen bizde sizin gibiyiz..ama evliliklerde zaten böyle olmalı bence...kinci insanları sevmem, onlarla anlaşmak çok zor olur...zaten kin tutarak hiç bir sorun çözülmez...senin yapacağın kin tutmak değil, barıştığında alıp karşına ciddi şekilde, onu suçlamadan konuşmaktır...

Değilim

Kin tutmak önce benim sırtıma yük olur

Haksızlığa falan uğradığımı düşünüyorsam eğer karşımdaki kaybetmek istemediğim biriyse uygun bir dille konuşmaya çalışırım

Öyle değilse de sessizce hayatımdan çıkarır varlığını bile unuturum

İyi de ne yapıyor mesela, bu kadar kin tutmanız gerektiğini düşünüyorsun. Özel değilse son kavganızı anlatsanız, değerlendirirdik.

Ben de kinci değilim; ama direk şahşıma ya da aileme hakaret etse biri, ya da beni görmek istemediğine/ değer vermediğine dair bir söylemde bulunsa asla unutmam.

Sizin yerinizde olmak icin neler vermezdim
Bi orduya yetecek kadar kin var bende
Bi kavga edelim en az uc gun suratim, hareketlerim davranislarim normale donmez
Sunu yap bunu yap diyince olacak bi sey degil tamamen icinden gelmesiyle alakali
Kendini görmeniz büyük bir erdem. Bir çok kişi kendini görmüyor maalesef

Ben ben ben :) olay anında çıldırırım bütün kinimi nefretimi çılgınca kusarım. Sonrada unuturum.

Canımı çok yakacak bir terbiyesizlik yapmış birinin yaptığını bile unutuyorum insan gibi davranıyorum. Ama soğuyorum ben. Nötr oluyorum o kişiye karşı.
Kendini bilen biri daha. Maşallah. :)

Derdiniz bumudur ? :işsiz:
Kindar olup içiniz içinizi yiyeceğine ,böyle olmanız daha iyi:21:

Hiç kinci değilim, sizin gibi bende çabuk unutur hiçbirşey olmamış gibi devam ederim.

Bence böyle devam edelim. Kin tutmanın; ne bize ne karşımızdakine faydası var. :) :)

Ben de kinci değilim, ev arkadaşım olacak iki mahlukatla mahkemelik olmuştum, ailemle arami bozmuş-cok pis kazık atmışlardı. Hakkım kesinlikle helal değil ama yine de onlardan bahsedecekken aklıma aynı evdeyken zor anımda yanımda oldukları zamanlar geliyor, fazla kötü konuşamıyorum.
Aynı şekilde aynı evi paylaştığım bir diğer arkadaşımın benim hakkımda söylediği çok çirkin lafları üçüncü bir kişiden dinledim, bozuldum-artik konusmuyorum ama kızla olan Instagram resmimi bile silmedim. Çünkü o fotonun çekildiği gün mutluyduk :) ayrıca ben hastayken kaşık kaşık çorba koyardı ağzıma. Ne kadar mahrem bilgilerimi yaysa,dedikodumu yapsa da güzel geçmiş zamanları unutturmaya yetmiyor.
Bana coook kötülüğü dokunmuş insanlar için Allah belasını versin falan diyorum ama içten içe hirslarini vs anlamaya da çalışıyorum. Zaten bu kötülükler hep en yakından geldikleri için psikolojik analizlerini yapmak çok zor olmuyor :)
İntikammiş şuymuş buymuş değil, hayatımdan sonsuza dek uzaklastiriyorum.
Gece yattığımda ''soyle de yapsaydım,böyle de deseydim" demiyorum...

imreniyorum sizin gibi insanlara keşke bende hemen unutsam
bir defasında hiç unutmam amcam nerene yazıyorsun bu kadar şeyi yazık canına demişti bilmem kaç yıllık konuyu açınca
hasta olurum kinim yüzünden :kahve:

telefona bile kavgamızı yazardım ki okuyup iyice sinirleneyim diye ama ise yaramadı

Çok yaşayın emi :KK48:

Eşime kindar değilim ama haricinde deve kini var bende.
Sabreder eder eder sonra da ölene kadar çıkarırım hayatımdan.
Asla dönüşüm olmuyor.

Back
X