kinci misiniz?

ben hiç kinci değilim. eşimle kavga etsek yada birseye sinirlensem hemen geçiyor kizlar. bu huyumdan nefret ediyorum inanır mısınız telefona bile kavgamızı yazardım ki okuyup iyice sinirleneyim diye ama ise yaramadı. esim de kinci değil bende. kin iyi birsey degil evet ama bazen gerekli diye düşünüyorum. karşıda insana ders verebilmek için. siz neler düşünüyorsunuz kinci misiniz. ben bu sorunu mu nasıl yenmeliyim. kavga ediyoruz mesela çok kinci olmak asla konuşmak istemiyorum. yanından ayrılıyorum sonra sabah oluyor sanki o sınırlı kişi ben değilim. nefret ediyorum bu huyumdan. siz neler yapiyorsunuz? teşekkür ederim her yorumunuz için hayırlı günler.
Hiç kinci değilim aynı sizin gibi bence en güzeli:21: hayat bunlarla kendimizi yoracak kadar uzun değil Hoppa

ben hiç kinci değilim. eşimle kavga etsek yada birseye sinirlensem hemen geçiyor kizlar. bu huyumdan nefret ediyorum inanır mısınız telefona bile kavgamızı yazardım ki okuyup iyice sinirleneyim diye ama ise yaramadı. esim de kinci değil bende. kin iyi birsey degil evet ama bazen gerekli diye düşünüyorum. karşıda insana ders verebilmek için. siz neler düşünüyorsunuz kinci misiniz. ben bu sorunu mu nasıl yenmeliyim. kavga ediyoruz mesela çok kinci olmak asla konuşmak istemiyorum. yanından ayrılıyorum sonra sabah oluyor sanki o sınırlı kişi ben değilim. nefret ediyorum bu huyumdan. siz neler yapiyorsunuz? teşekkür ederim her yorumunuz için hayırlı günler.
Ben de sizin gibiyim hatta eşim de benim gibi, 5-6 yıldır gül gibi geçinip gidiyoruz, şükür hiçbi tartışmamız büyümedi bence kincilik çok da aranılan bi özellik değil ;)

Keşke sizin gibi olabilseydim :110:
Eşimle konuşurken 4 sene önce şu gün bana şöyle demiştin çok sinirlenmiştim diyebilen bir insanım :KK11:
Boğa burcuyum ben bile kendime şaşırıyorum gecen kardeşimle muhabbet ediyoruz birden ağzımdan senden 2 sene önce pizza istedim param yoktu almadın bile diye biliyorum iğrenç bişey .:mapus:

Aynen kendinizi anlattığınız gibiyim..
Ani parlarım ama hic kin tutmam..

bana göre kin insanın kendine yüklediği bir yük. Bir yorgunluk. Neden başkaları yüzünden kendinize yük ediniyorsunuz. Yapılanları unutun eski samimiyetinizi de unutun. Normal davranın. Allaha havale edin:) Kin en çok size zarar.

Back
X