- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
bende aldim slique den sonra verdigim paraya degdi ama
ben tüyleri kiriyorum sanirim kirdigimdan dolayi cok kötü cikiyor
nasil alacam..tüylerin cikisinin tersine mi ya da ne sekilde dudak üstü icin biraz zorlaniyorum onuda tarif eden olursa sevinirim o antenleri burnuma girecek gibi oluyor..kiriyorum tüylerimi
:SS
ama tavsiye ederim herkese cok pratik birsey
İlk başta ben de burnun tam altını almakta zorlanıyodum,
Sonra şöyle yaptım,antenleri burnunun yanlarına gelecek şekilde ayarla,yani ortala makineyi tam burnunun altında antenler burnunun
kenarlarına geliyo o zaman acıtmıyo hem de rahatca alabiliyosun tüyleri,
Tüylerin ucu aşağı doğru ya sen de makinayı dik tutarak tersine doğru alacaksın,yani makinanın ipi tüyün tam çıkış kısmına doğru
ayarla kıstır tüyleri ve al,umarım anlatabilmişimdir,kurtarıcım oldu bu alet benim çok memnunum valla....
Bende az önce yorumları okuyunca aldım fakat king marka olanından değil browns marka dışı pembe olan özellikleri aynı yazıyor naktım king den de daha uygundu ancak onu alabildim king gibidir umarım kullanıdığımda inceler yorumlarım
Ben bimeksten almıştım bi bak istersen..
Ben alalı bi 3 sene oldu sanırsam..ne zaman aldın yeni mi? geçen gün baktım göremedim orda
hiç bi mağazada bulamadım internetten alıcam hangi sitelerden aldınız? ve kapıda ödeme var mı?
Bende gg'den aldım bugün geldi. Denedim hemen, beğendim gerçekten işini iyi yapıyor. Tek sorunum ipi, zorlanmaya gelmiyor hemen kopuyor. Daha sağlam bi iple istediğim sonuca varırım inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?