- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
başıma bpşanmış bir kadın olarak bu geldiyse böyle mi destek olacaksınız.ne biliyim emlakçıdan tuttum.adamı tanımam etmem.çevremde böyle şeyler olmamış.aklıma hiç böylr bişi olacağı gelmedisözlü taciz dediğin İ.Ü.'lü (bu önemli bir detay) 20 yaşındaki oğlanın senin eve taşıdıkları çamaşır makinasında donlarını (don da çok önemli bir detay atlet olsa sorun değilmiş) yıkaması mı? 70 lirayı da soktun yine araya.Yine durdun durdun 1720 lira içine oturdu dayanamadın konu açtın dimibiz sana ne desek de dinlemiyorsun ki.Ah o çocuğuna yazık babası boşandı kaçtı kurtardı kendini de bari çocuğun da velayetini alsa keşke.bu gidişle sosyal hizmetlere kalıcak çocuk
ben şeyi kaçırdım bu tuttuğu asansör yok karpuz nasıl taşıycam dediği ev mi?Vallahi Allah rizasi için ya da hangi.dine mensupsan onun aşkı için bizi sal artik ya bi bırak nefes aldır günlük gibi kullanır oldun burayi
Nasıl bir ev tuttun kac gün omdu bunlar yaşandi evi tuttun nasil cikmaya kalkıyorsun aklim almiyor ve tüm bunlar olurken evladin nerde bu kadar hızlı yaşanır mi ya aklım almiyor
pazartesi tuttum.salı çaraşmba perşembe her gün sorun olduVallahi Allah rizasi için ya da hangi.dine mensupsan onun aşkı için bizi sal artik ya bi bırak nefes aldır günlük gibi kullanır oldun burayi
Nasıl bir ev tuttun kac gün omdu bunlar yaşandi evi tuttun nasil cikmaya kalkıyorsun aklim almiyor ve tüm bunlar olurken evladin nerde bu kadar hızlı yaşanır mi ya aklım almiyor
şunu anladım.bazı mahallelerde boşanmış kadın olmak çok büyük sıkıntı.halen başka gözle bakıldığını hisseidyorsun.burası küçük yer, bir istanbul bir ankarada sorun olmaz ama burada boşanmış olmak büyük sorunben şeyi kaçırdım bu tuttuğu asansör yok karpuz nasıl taşıycam dediği ev mi?
eşin nerde diyor.ben de söyledim.ne biliyim böylr olacağını.Arkasi yarin gibisiniz.
Dun tisortumun yakasi acikti ile baslayan bir Muhittin abi dizisi vardi, bu gun olay dona baglanmis, yarina Allah kerim.
Madem bu tur insanlardan sikayetcisiniz her sorana bosandim demeyin mesela. Hadi onu gectim daha duzgun bir yerde oturun. Hadi imkaniniz yoktur diyecegim hayat tecrubeniz de mi yok?
şunu anladım.bazı mahallelerde boşanmış kadın olmak çok büyük sıkıntı.halen başka gözle bakıldığını hisseidyorsun.burası küçük yer, bir istanbul bir ankarada sorun olmaz ama burada boşanmış olmak büyük sorun
sorun değil de mahkemeye vermese bari.belki de bu bir taktik.karşı dairedeki hemşireler iki ayda çıktı dedi.depozitlri yanmış.acaba diyorum rahatsız edip kaçırtmak mıydı amaç?eh sana demiştim paraya kıy 20 dk yürümek zoruna gidiyorsa oğlanı servise ver diye.
elin pis eşyalı evine çıkıp tasarruf edicem sandın bak gitti 1720 lira.
boşandım.ağız alışkanlığıboşandın mı resmi olarak?
boşandıysan niye kocam diyorsun adama hala?
Bu kişi, bu anlattıklarını gerçekten yaşıyorsa ve aldığı kararlar, bakış açısı yazdıkları gibiyse, çocuk kurtarılmalı.boşandın mı resmi olarak?
boşandıysan niye kocam diyorsun adama hala?
Valla arada kaçırdığım yoksa evet bu o ev olmali ya hayatimda bu kadar sorun çıkaran bir insan ya da etrafi bu derece sorun yumagi olan bir insan görmedim ben her attığı adim olay bilmiyorum ne kadar böyle devam edebilir zorben şeyi kaçırdım bu tuttuğu asansör yok karpuz nasıl taşıycam dediği ev mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?