• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kira mi kaynana mi ?

Evli değilim ama çok gördüm öyle kesinlikle kira aklın varsa gitme elindeki kocandan da olursun.

Sonra o size ev yaparlar güya ama zırnık koklatmazlar laftan ev size olur borcunu da az çok siz itelerler illaki eldekinden de olursunuz.
 
Bir kere o eve tasininca baska yerdende ev alsan oraya tasinamazsiniz tatsizlik cikar kayinvalidenle arandaki iliski nasil kendin karar vermelisin bence
 
Kira tabiki ama eşin yanaşırmı bilmem.O ev sizin olacaksa kiraya da verirsin satarsında istersen.İzin vermiyorlarsa lafta sizin demektir.Kiraya çıkmana da izin vermez ki bu kafada insanlar.Yorumları okuyamadım.Daha önce açıkladıysan bunları kusura bakma.
estagfirullah :) ev onlarin parasinida onlar odiyecek cubku esim babasinin iscisi
 
tamamen bdv deki yorumlarından..
akıllısın dolayısıyla hazmedemeyeceğin çok şey olacak ancak terbiyenden susup ya kendini ya eşini yiyeceksin.
valla taniyor gibi konustunuz :KK57:cok samimi buldum sizi icim isindi :oops:ne alaka demi:KK19::KK28:
 
Back
X