Kiraci cikarma

Gerekirse çıkacaksınız. Ne yardan ne serden denir bu durumda sizin yaptığınıza. Bir taşınma 10 bin masraf. Evden eve nakliyat önden kira depozito abonelikler vs. Zararını karşılayın o zaman kontrat dolmadiysa. Kendi butcenizi nasıl düşünüyorsanız insanların da bir bütçesi var. Extrem durumunuz onları baglamaz
Kontrat dolunca cikaricam

Mevcut dosya durumuna göre işgal de olabilir tahliye de şeklinde belirttim zaten. Ben buradan net bilgi verip şöyle yap demeye karşıyım. Avukat olmama rağmen. Her dosya ayrıdır, burada eksik söylenilen atladığı önemli bir detay olabilir. O sebeple soruya genel bilgi verip, bir avukatla dosyalarını paylaşıp danışma hizmeti almalarını, nasıl hareket edeceklerini öğrenmeleri gerektiğini belirttim.
Olay ilgimi çekti ben de merak ettim o yüzden sordum

Ben vicdanen bahsetmiştim
Dünyanın her türlü hali var, bir hastalık olur, aniden çıkan bir ihtiyaç olur, kaza bela olur, yada konudaki gibi durum olur bir yılda da kiracıyı çıkarmak zorunda kalınabilir. Ben de kirada oturuyorum, kimse bir yıl için masraf etmek yada yeni yerleştiği bir evden çıkmak istemez ama böyle durumlarda anlayışlı olmak gerekmiyormu.benim inadım için ev sahibi mi kirada otursun? Vicdan kiracıda da ev sahibinde de olması gereken bir haslet

Ben vicdanen bahsetmiştim
Bir de adamlar 1 yıl elin evinde bedava oturunca o vicdan nerde oluyor onu hiç anlamadım
1 yıl kira ödemeden oturmuşlar vay vicdansız demiyorsunuz o eve ihtiyacı olan ev sahibine vicdan muhakemesi yaptırıyorsunuz
İnsanlar evlerini hibe etsin bir de üstüne

Bence kiraciyla konuş taşınma masrafını karşılayacağını söyle ...diğer hukuksal işlemlere vereceğin parayı kiracının verirsin böylece kiracıninda maduriyeti azalır...aksi halde tasinmak hic kolay değil maddi manevi vs ..
Bunca ay ödemedikleri kiralarla taşınırlar. Ev sahibi zaten mağdur edilmiş daha iyi niyet gösterecek bir durum kalmamış

Dünyanın her türlü hali var, bir hastalık olur, aniden çıkan bir ihtiyaç olur, kaza bela olur, yada konudaki gibi durum olur bir yılda da kiracıyı çıkarmak zorunda kalınabilir. Ben de kirada oturuyorum, kimse bir yıl için masraf etmek yada yeni yerleştiği bir evden çıkmak istemez ama böyle durumlarda anlayışlı olmak gerekmiyormu.benim inadım için ev sahibi mi kirada otursun? Vicdan kiracıda da ev sahibinde de olması gereken bir haslet

Siz anlayışlı olabilirsiniz
Ben bunu inat olarak görmüyorum
Taşınmak kolay mı? Eşyaların bile yıpranma parası var.
Ev sahibi kendi özel durumundan ötürü beni mağdur edemez. Tahliye davası açar isterse, o da ne zaman biter Allah bilir.
Ha benim taşınma, emlakçı gibi ücretimi karşılar. Seve seve ertesi hafta boşaltırım.
Havadan para kazanmıyorum

Bir de adamlar 1 yıl elin evinde bedava oturunca o vicdan nerde oluyor onu hiç anlamadım
1 yıl kira ödemeden oturmuşlar vay vicdansız demiyorsunuz o eve ihtiyacı olan ev sahibine vicdan muhakemesi yaptırıyorsunuz

Konuyla ne alaka :D
Konu sahibi 1 yıldır kira ödemiyorlar dememiş ki?
Ben de o zaman alakasız bir yemek tarifi yazayım buraya

Merhaba bu konu ile ilgili bilginiz var sanırım. Bende yardımınızı rica etsem, konu sahibinin de izniyle. Şimdiden teşekkürler.
Babamın kiracısı 1 yıldır oturuyor ve kira ödemiyor 1 yıldır ve sözleşme falan da yapmamış babam. Kirayı öde diyoruz ödemiyor, çık diyoruz çıkmıyor. Babam yaşlı korkuyoruz başına iş alacak diye. Nasıl insanlar bilmiyoruz çünkü. Elimiz kolumuz bağlı. Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor bilginiz var mı?

1 yıldır kira ödemeyen üstteki üyenin kiracısı
Kendisi yeni konu açmak yerine başkasının konusuna uzun uzun yazdığı için karıştırmış olabilir misiniz?

Siz anlayışlı olabilirsiniz
Ben bunu inat olarak görmüyorum
Taşınmak kolay mı? Eşyaların bile yıpranma parası var.
Ev sahibi kendi özel durumundan ötürü beni mağdur edemez. Tahliye davası açar isterse, o da ne zaman biter Allah bilir.
Ha benim taşınma, emlakçı gibi ücretimi karşılar. Seve seve ertesi hafta boşaltırım.
Havadan para kazanmıyorum
Hanimefendi ben yillarca oturursun demedim zaten bastan da donme ihtimalim var dedim.sizinde anliyorum lakin sozlesme bir yillik.kimsenin evine coreklenemezsiniz ya hu.mulkiyet benim.cikarsam,kiraya versem baskasina haklisiniz da eve ihtiyacim var.ben mi havaya kira vereyim

Elinizde tahliye taahhütnamesi varsa çıkarmanız kolay olur, ihtar çekseniz bile çıkmaları en az 6 ay sürer diye biliyorum

Hanimefendi ben yillarca oturursun demedim zaten bastan da donme ihtimalim var dedim.sizinde anliyorum lakin sozlesme bir yillik.kimsenin evine coreklenemezsiniz ya hu.mulkiyet benim.cikarsam,kiraya versem baskasina haklisiniz da eve ihtiyacim var.ben mi havaya kira vereyim

Dediğim gibi umarım çıkar
Kaldı ki çıkmıyormuş
Uğraşırsınız uzun süre
Bol şans diliyorum

Konu sahibinden özür diliyorum 😔 konusundan bağımsız, ben farklı bi soru sorarak karışıklığa sebebiyet verdim. Tekrar özür diliyorum hata ettim yeni konu açmam gerekirdi.

Back
X