Kiracı-ev sahibi masraf

Mecazen

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
164
216
303
Avusturya
Merhaba hanımlar , kira da bir dairem var , oturanlar karı- koca çalışan insanlar , sabah gidip akşam geliyorlar , onlar işdeyken sokakta oynayan çoçuklar balkon camını kırmışlar , masraf 1000 lira , bunu ödemesi kime düşer , kiracıya mı , bana mı 1000 kira için kimsenin hakkını almak istemem , fotoğrafını ekledim kime düşer ödemesi

Eklentiler

• DA3E468B-7898-4A1F-93FA-A54970DABE12.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 306
Çocukların ailesi

Kıran çocukların ailesi ödemeli ama ödemiyorsa pencere evin demirbaşı o yüzden size düşer

kıran çocukları bulun aileleri ödesin

Çocukların ailesine gidin. Çocuk diye diye tepemize çıkaracaklar, bakmak istemedikleri çocuklarını gece yarılarına kadar sokağa salıyorlar. Varoş semt problemleri
pandemi öncesi arabamı sallayıp çiviyle de çarpı atmış 10 yaşındaki çocuk.kamelyadaki teyzeler görmüşler annesine söyleyince benim oğlum yapmaz dedi çıktı.bir de kendi ameliyat olunca oğlunu 15 gün okula götürmüştüm.iyilikten kötülük bulmak budur anacığımm.bir ki olay daha yaşadım akıllandım. soğukta donsalar sadece kendi çocuğumu götürüyorumm

Benim de aracımın aynasını kırmışlardı itolitler

Şimdiye kadar cam kıran kimi gorduysem benim çocuğum yapmaz dediler hep bunlardan biriside bizim evin cami idi kirani görmüştük te ama annesi benim oğlum asla yapmaz dedi çıktı işin içinden.

Yine başka bir gün bazı çocuklar komşunun araba camını kırdı bir sürü kişi gördü kirani ama için işine aile girince benim çocuğum yapmaz dediler.

Demirbaş olduğu için siz odemelisiniz eğer kıranlar ödemezse kıran kişilerin pek ödeyeceğini zannetmiyorum

öyleler maalesef.ben birinden bir bardak çay içsem hemen karşılığını yapmak isterim .çocuğum zarar verse aynı saat zararı karşılarım bir de özür üstüne özür dilerim ki yapacak bir çocuğum da yok.pandemi öncesi bir öğretmenin arabasına hafif çarptım öyle mahçup oldum ki.akşam tamir edilecek yer bulduk sabah da götürdük benzinine kadar doldurdum.yemek yedirdim araba yapılırken.vaktinden çaldığım için arabanın değeri düştüğü için mahçup oldum karşı taraf canın sağolsun demesine rağmen.bizler mi tuhafız bu yüzsüz insanlar mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…