kıran çocukları bulun aileleri ödesinMerhaba hanımlar , kira da bir dairem var , oturanlar karı- koca çalışan insanlar , sabah gidip akşam geliyorlar , onlar işdeyken sokakta oynayan çoçuklar balkon camını kırmışlar , masraf 1000 lira , bunu ödemesi kime düşer , kiracıya mı , bana mı 1000 kira için kimsenin hakkını almak istemem , fotoğrafını ekledim kime düşer ödemesi
demirbaşa girer kiracı ödemez evsahibi öder.ama öncelikle kıran çocukların ailesi bulunmalıKıranlara düşer. Ev sahibyle ilgili bir durum yok. Kıran çocukların ailelerinden alınamıyorsa kiracı ödeyecek.
pandemi öncesi arabamı sallayıp çiviyle de çarpı atmış 10 yaşındaki çocuk.kamelyadaki teyzeler görmüşler annesine söyleyince benim oğlum yapmaz dedi çıktı.bir de kendi ameliyat olunca oğlunu 15 gün okula götürmüştüm.iyilikten kötülük bulmak budur anacığımm.bir ki olay daha yaşadım akıllandım. soğukta donsalar sadece kendi çocuğumu götürüyorummÇocukların ailesine gidin. Çocuk diye diye tepemize çıkaracaklar, bakmak istemedikleri çocuklarını gece yarılarına kadar sokağa salıyorlar. Varoş semt problemleri
Benim de aracımın aynasını kırmışlardı itolitlerpandemi öncesi arabamı sallayıp çiziyle de çarı atmış 10 yaşındaki çocuk.kamelyadaki teyzeler görmüşler annesine söyleyince benim oğlum yapmaz dedi çıktı.bir de kendi ameliyat olunca oğlunu 15 gün okula götürmüştüm.iyilikten kötülük bulmak budur anacığımm.bir ki olay daha yaşadım akıllandım. soğukta donsalar sadece kendi çocuğumu götürüyorumm
Şimdiye kadar cam kıran kimi gorduysem benim çocuğum yapmaz dediler hep bunlardan biriside bizim evin cami idi kirani görmüştük te ama annesi benim oğlum asla yapmaz dedi çıktı işin içinden.pandemi öncesi arabamı sallayıp çiviyle de çarpı atmış 10 yaşındaki çocuk.kamelyadaki teyzeler görmüşler annesine söyleyince benim oğlum yapmaz dedi çıktı.bir de kendi ameliyat olunca oğlunu 15 gün okula götürmüştüm.iyilikten kötülük bulmak budur anacığımm.bir ki olay daha yaşadım akıllandım. soğukta donsalar sadece kendi çocuğumu götürüyorumm
öyleler maalesef.ben birinden bir bardak çay içsem hemen karşılığını yapmak isterim .çocuğum zarar verse aynı saat zararı karşılarım bir de özür üstüne özür dilerim ki yapacak bir çocuğum da yok.pandemi öncesi bir öğretmenin arabasına hafif çarptım öyle mahçup oldum ki.akşam tamir edilecek yer bulduk sabah da götürdük benzinine kadar doldurdum.yemek yedirdim araba yapılırken.vaktinden çaldığım için arabanın değeri düştüğü için mahçup oldum karşı taraf canın sağolsun demesine rağmen.bizler mi tuhafız bu yüzsüz insanlar mı bilemedimŞimdiye kadar cam kıran kimi gorduysem benim çocuğum yapmaz dediler hep bunlardan biriside bizim evin cami idi kirani görmüştük te ama annesi benim oğlum asla yapmaz dedi çıktı işin içinden.
Yine başka bir gün bazı çocuklar komşunun araba camını kırdı bir sürü kişi gördü kirani ama için işine aile girince benim çocuğum yapmaz dediler.
Arsız bir çocuktur öyle olmasa ailesine gidip ben cam kırdım derdi.canınız sağolsun çıkacak paranız varmışTüm cevaplara teşekür ederim, yapan çoçuklar bilinmiyor iştelermiş o yüzden ben ödeyeceğim
Geçmiş olsunTüm cevaplara teşekür ederim, yapan çoçuklar bilinmiyor iştelermiş o yüzden ben ödeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?