Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tuhaf bir ülkeyiz başkasına zarar vermeyi kar sayıyoruz umursamıyoruz.bizim sınıftan ayakkabı bile çalındı.kim ne yapar başkasının ayakkabısını değil mi?
tuhaf bir ülkeyiz başkasına zarar vermeyi kar sayıyoruz umursamıyoruz.bizim sınıftan ayakkabı bile çalındı.kim ne yapar başkasının ayakkabısını değil mi?
Çelik kapıda ki susumuz çalındı cicekti pahalı birşey değil binada ki herkeste süs vardı hemen hemen süsleri çalmışlardi o zaman tabi o zaman site yeni kamera falanda yok bir tanede terliğimizi çalmışlardi disarida unutmuşuz sabah aklıma geldi içeriye alayım dedim yok hadi terliği giyecek diyeyim de suslerden ne istediler
Bu gibi durumlar için konut sigortasına bakmanızı tavsiye ederim. Zamanında ev için kredi çekerken zorunlu yaptırtmıştı banka, cüzi bir miktardı tabi şu an ne kadar bilmiyorum. Bir bakın isterseniz, hesapta olmayan durumlarda çok işe yarayabiliyor.
Bu kış istanbulda çıkan fırtınada bizimde evin cami boydan boya çatladı. Bir daha dolu yağsa tamamen iner aşağıya. Direkt foto çekip gönderdim ev sahibine. Evde kiraciyim ama ben kırmadım sonucta, doğal afet sonucu olan birşeydi. Ev sahibimde benden para istemedi. Cama çocuklar taş atıp kırsa kimin yaptigini öğrenir bulmaya çalışırım. Bulamazsam da ev sahibine söylerim. Ya ben yaptırır kiradan düşerim ya da kendisi adam tutup gelip yaptırır.
Kolyem,bilekliğim,pijama altım,tişörtüm aklıma gelenler bunlar. Odadaki kızlara mı karıştı diyecem çok zor. Ne oldu bilmiyorum ama kykya girerken olan eşyalarım çıkarken yoktu emin olduğum tek şey bu.
Merhaba hanımlar , kira da bir dairem var , oturanlar karı- koca çalışan insanlar , sabah gidip akşam geliyorlar , onlar işdeyken sokakta oynayan çoçuklar balkon camını kırmışlar , masraf 1000 lira , bunu ödemesi kime düşer , kiracıya mı , bana mı 1000 kira için kimsenin hakkını almak istemem , fotoğrafını ekledim kime düşer ödemesi
Kiracı kırsaydı masraf kiracıya düşerdi ama bu durumda ya kiracı yaptırıp kiradan düşer ya da siz camı kıran çocukların ailesinden masrafı alıp yaptırırsınız. Yine kullanıcı hatalarından kaynaklanmayan demirbaş masrafları ev sahibine aittir.
Merhaba hanımlar , kira da bir dairem var , oturanlar karı- koca çalışan insanlar , sabah gidip akşam geliyorlar , onlar işdeyken sokakta oynayan çoçuklar balkon camını kırmışlar , masraf 1000 lira , bunu ödemesi kime düşer , kiracıya mı , bana mı 1000 kira için kimsenin hakkını almak istemem , fotoğrafını ekledim kime düşer ödemesi