bu senenin yer değiştirmeleri haziranda yapıldı haziran sonlarındaki resmi gazetelerde bulabilirsinizGeçen hafta ev aldım. İçindeki kiracı tayinim çıkacak diyor. Yalan söylüyor olabilir mi? İhtar mı göndermem lazım. Nişanlım lojmanda ama çok eski. İçi bakımsız. Evlenince kendi evimde oturmak istiyorum.
Kiracı savcı. Eski ev sahibi ondan kurtulmak için evi satmış. Biraz ucuza aldım. Ben üçüncü sahibiyim. Evi aldıktan sonra öğrendim sıkıntılı olduğunu. 4 bin liraya oturması kiracı hakkında fikir veriyordu ama evi beğendim.fiyatı uygun geldi. Şimdi huzursuzluk var içimde.
+1 aynen katılıyorum ihtar çekin çıkar. Davayla falan ugrasamazlarhakimler ve savcilar haklarinda dava acilsin istemezler. bir tanidigin evlerinde, kari koca hakim olan kiracilar vardi. bu iki hakim, bugun cikacagiz, yarin cikacagiz derken oyaladilar ev sahibi aileyi. ev sahipleri ihtar cekme, 6 ay bekleme vs gibi usul islemlerini tamamladiktan sonra dava actilar. kiraci hakimler, bize niye dava actiniz, davayi geri cekin, cikacagiz demisler. gercekten de ciktilar evden.
niye davadan bu kadar korktular diye sormustum tanidiga. onlar hakim ve savci olarak kendilerine dava acilmasini hic istemezler demisti.
Ettigini buluyor diye yorumladim ben sadece.Kiracisi savci olan evi almak bir harika dostum.
Siz ihtar çekin. Ama çıkmaya niyeti yoksa dava süreci 3 yılı buluyor.. Ailemin de bir evi vardı. Sorunlu kiracı ile bilerek aldılar uygun fiyata. 3 yıl oldu önümüzdeki ay çıkıyor.Geçen hafta ev aldım. İçindeki kiracı tayinim çıkacak diyor. Yalan söylüyor olabilir mi? İhtar mı göndermem lazım. Nişanlım lojmanda ama çok eski. İçi bakımsız. Evlenince kendi evimde oturmak istiyorum.
Kiracı savcı. Eski ev sahibi ondan kurtulmak için evi satmış. Biraz ucuza aldım. Ben üçüncü sahibiyim. Evi aldıktan sonra öğrendim sıkıntılı olduğunu. 4 bin liraya oturması kiracı hakkında fikir veriyordu ama evi beğendim.fiyatı uygun geldi. Şimdi huzursuzluk var içimde.
Savcı deyince eski sahibininin niye sattığı anlaşıldı. Utanması yoksa bedava otorur yıllarca. Dua edin çıksın diye, başka bi şey yapılır mı bilemedimGeçen hafta ev aldım. İçindeki kiracı tayinim çıkacak diyor. Yalan söylüyor olabilir mi? İhtar mı göndermem lazım. Nişanlım lojmanda ama çok eski. İçi bakımsız. Evlenince kendi evimde oturmak istiyorum.
Geçen hafta ev aldım. İçindeki kiracı tayinim çıkacak diyor. Yalan söylüyor olabilir mi? İhtar mı göndermem lazım. Nişanlım lojmanda ama çok eski. İçi bakımsız. Evlenince kendi evimde oturmak istiyorum.
tabiiKiracı savcı.
Festi'm kendisi gecen haftalarda aniden gorme yetisini kaybetmis arkadasina yardim etmemek icin burada millete saydi sövdü, ondan once komsusunu nisanlisina dovdurttu.Nedenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?