Kiracı evden çıkar mı?

Festi'm kendisi gecen haftalarda aniden gorme yetisini kaybetmis arkadasina yardim etmemek icin burada millete saydi sövdü, ondan once komsusunu nisanlisina dovdurttu.

Aiiiy kız ben biliyorum o okumuştum konuları ama isim hatırlamıyodum. O zaman rabbimin sopası yok diyebiliriz. Yiyorsa savcı kiracıyı dövdürsün nişanlısına

Eyvahlar olsun. Adam savcı nişanlınızla kuzeniniz evi de basamaz şimdi. Nasıl olacak?

Aiiiy kız ben biliyorum o okumuştum konuları ama isim hatırlamıyodum. O zaman rabbimin sopası yok diyebiliriz. Yiyorsa savcı kiracıyı dövdürsün nişanlısına
Yani bi insan boyle kötü yatirim yaparsa (madd manevi) sonucuna katlanir, yapacak birsey yok.

Evet hemen ihtar cekmelisiniz.

Söze güvenmeyin yasal olarak ne yapmanız gerekiyorsa onu yapın. Savcı diye de korkmayın.

Festi'm kendisi gecen haftalarda aniden gorme yetisini kaybetmis arkadasina yardim etmemek icin burada millete saydi sövdü, ondan once komsusunu nisanlisina dovdurttu.
Hatırladım ve size katılıyorum.

Dünya şu an devre sonuna girdi ve ektiğini biçme konusu da bu sebepten hız kazandı. Buna iyi bir örnek. Sınav sert olacak belli.

Benim ihtiyacım var. Başka ev varsa 12 yıldan önce çıkarılamaz. Tek korkum arkasının siyasi bağlantısının olması

Üzülerek söylüyorum ; yüzde yüz haklı ihtiyac sebebi ile açtığımız tahliye davamızda haksız bulunduk ?! kiracımız avukat nişanlısı savcıydı :)
İstinafa tasıdık bir umut 3. Yıl hala asla hareket yoktu ki para verip çıkarttık. 500 bin tl kadar.. çıkmasa asla çıkmazdı insafa geldi diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…