Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoo ben burda tartışsınlar istedim milletin konularını işgal etmektenseHanimefendi; dizi mi cekiyorsunuz bolum bolum?
İyi misiniz siz?yoo ben burda tartışsınlar istedim milletin konularını işgal etmektense
ya işte size yeni bir topik zaten takip de etmeyeceğim konuşun kendi aranızdaİyi misiniz siz?
Siz açmasanız biz nasıl konuşurduk allah razı olsunya işte size yeni bir topik zaten takip de etmeyeceğim konuşun kendi aranızda
benim için sorun değil girmem bir daha olur biter, ama ben bda Google ilk sırada çıktığı için üye olup konu açtım, fakat faydasız benim için hepsi buSiz açmasanız biz nasıl konuşurduk allah razı olsun
Banlanacaksınız bu sebeple biliyorsunuz değil mi?
İlk kez mi bir forumla karşılaştınız hayatınızda?benim için sorun değil girmem bir daha olur biter, ama ben bda Google ilk sırada çıktığı için üye olup konu açtım, fakat faydasız benim için hepsi bu
İnsan oglunun istekleri sinirsizdir ama KK’da kurallar geregi sinirlidir. Banlanacaksiniz. Hoscakalin.yoo ben burda tartışsınlar istedim milletin konularını işgal etmektense
Hayır, ama bu forum diğerlerinden daha farklı, siz de bana hem ordan hem burdan yazıyorsunuz bir bekleyin konu kapanana kadar burdan yazın lütfenİlk kez mi bir forumla karşılaştınız hayatınızda?![]()
Yoo istediğim yerden yazarım. Bu konuda bir kısıtlama yok. Bu forum da diğerlerinden farklı değil sadece daha çok üyesi var. Öyle olunca cevap da çok geliyor. Hızımıza yetişemediyseniz bu bizim problemimiz değil kiHayır, ama bu forum diğerlerinden daha farklı, siz de bana hem ordan hem burdan yazıyorsunuz bir bekleyin konu kapanana kadar burdan yazın lütfen
lütfen demiştim ben, hızınızla ne ilgisi varYoo istediğim yerden yazarım. Bu konuda bir kısıtlama yok. Bu forum da diğerlerinden farklı değil sadece daha çok üyesi var. Öyle olunca cevap da çok geliyor. Hızımıza yetişemediyseniz bu bizim problemimiz değil ki![]()
Lütfüyle evlen derdi babaannem lütfen deyincelütfen demiştim ben, hızınızla ne ilgisi var
saygı duyarım ellerinden öperim kendisininLütfüyle evlen derdi babaannem lütfen deyince![]()
Öpemen sen doğmadan öldü. Allah rahmet eylesin demen lazım.saygı duyarım ellerinden öperim kendisinin
Bu mesajımı geri alıyorum ben yaş 20-22 diye tahmin etmiştim 32 görünce şaşkınlıktan küçük dilimi yuttum. 32 yaş ve bu tavırlar, oha diyerek çekiliyorumÖpemen sen doğmadan öldü. Allah rahmet eylesin demen lazım.
İlgi üzerinde olmayınca gerildi heralde.Ablam sana senin konunda bir sürü çözüm önerisi sunuldu zaten neden böyle bişey yapıyorsun ki ne var herkes fikir alışverişi yapıyor işte.