kiracılara güvenebilir miyiz?

Depozitonuz ve kontratınız olduğu sürece neden sıkıntı yaşayasınız?
Bu arada bir arkadaş bekar bayana ev vermeyin demiş, sebebini cidden merak ettim.

mal senin ister ver ister verme çokda önemli değil .milletin derdi bizi gerdi.kadını ne diye azarlıyosun ister öğretmen ol istersen memur bize ne

ya ilginçsiniz gerçekten :)) dile hakimiyetim beni ilgilendirir..küçük te olsa bilgiçlik taslanması sinir bozucu..ama türkçeye hakimim diye size açıklama yaptığım için ben hatalıyım..dil otoritesinin karşısındaymışım da kendimi ispat etmeliymişim gibi :) ben böyle ciddiye alınca sizin coşmanız normal tabi.bu hakkı size ben tanımış oldum..

dilbilgisi için yardıma ihtiyacım olursa sizi ararım.ama şimdi değil.şu an kimsenin egosunu tatmin etmekle uğraşamam..valla..

daha önce bir başlıkta da aynı polemiği görmüştüm.kızcağız yana yakıla nişanlısıyla yaşadığı problemi anlatmaya çalışırken gramer de gramer diye tutturanlar olmuştu..forum forum değil,okul maşallah.inanın hiiiiiç gereği yok..çok sevimsiz...

mal senin ister ver ister verme çokda önemli değil .milletin derdi bizi gerdi.kadını ne diye azarlıyosun ister öğretmen ol istersen memur bize ne

sen de beni azarlıyorsun şimdi ne yapacağız?madem kimsenin derdi kimseyi germiyor,bir derdim var köşesi neden var.germiyorsa yazmayın..eleştirdiğiniz üslubumdan daha sert bir karşılık vermişsiniz bana..hani tutarlılık nerede?aman kime diyorum sanki..

Hanımefendi kimsenin kimseye bilgiçlik tasladığı falan yok.İlk mesajımı okuyun önce size konunuzla ilgili adam gibi bilgi vermişim.
Ayrıca burası K.K.Eğer gerçekten burayı takip ediyorsanız dilbilgisi kurallarına önem verilmesine yöneticilerin de ne kadar önem verdiğini bilirsiniz.
Coşan da sizsiniz teessüf ederim.Polemik yaratan da sizsiniz.evet haklısınız demek zor gelir bazı egolara.

Bir kiracı olarak konuyu okumak istedim. konu konuluktan çıkmış, yine laf kavgası. arkadaş normal bir konu açmış allah aşkına dersmi öğrenmeye geldik yada dersmi veriyorsunuz ne ilginç insanlarsınız yaaa.

ne ilginçliği ne kavgası konu sahibi üstte yazdığım mesaja
karşılık kendi kendine konusunun dışına çıktı.
Ayrıntılı olarak kendisine yardımcı olmaya çalıştım hata bende.
Son cümlede de uyarımı kibarca yaptım.
Alındıysa kendi bileceği iş.Ayrıca her yerde her şey öğrenilebilir.Tabi istenirse

yok artık ev sahiplerininde ne kadar gaddar kiracısına cile cektiren kisiler oldugunu soyleyebilirim bende bu kisilikle alakalı dogru duzgun insanlara denk gelirseniz problem olmaz arastırmak lazım tanıdık biri falan olsun yada

Sizinki ev de milletinki ne acaba
vermeyin turşusunu kurun

canım zaten kiracı girerken 1 veya 2 kira bedeli kadar depozito alıyor ev sahipleri. ondan sonra peşin 1 kira bedeli. birde sözleşme imzalanıyor 1 senelik felan. eğerki kiracı evden çıktığında bakarsın evin eksiğini döküğünü o depozitodan kesersin. herkese güvenebilirsin demiyeceğim öyle kişiler vardı aman allahım. benim binamda kendisi ev sahibi olduğu halde ev yıkılacak tepemize diyoruz. evini ver kiraya ama insanların birazda hlinden anlarsın dikkat et. çalışan çiftler en uygunu oluyor genelde. neden boş dursun evin ver kiraya kredini rahatça öde.

her kiracı bir değildir..bazı kiracılar vardır hakkaten eve oturduktan sonra afedersiniz ama o evmi ahırmı bilemezsiniz,bazı kiracılar vardır ev evden çıkar şato olur sanki...inşallah gözünden sakınan iyi kiracılarınız olur...

Bir kiracı olarak başlığınızı hiç hoş bulmadım..

Zaten depozitosuz ev veren ben ev sahibi görmedim daha :)

Çoğu arkadaşımız konu sahibine kızmış ama ben kendisini haklı buldum endişelenmesinde... Ben kapıyı söküp sobada yakan kiracılar duydum Kiracı dan 2 aylık kira bedeli depozito alın vermeden önce ve elektrik,doğalgaz,su yu üzerine almasını isteyin... Gönlünüz rahat etmeyecekse arada gider bakarsınız ev ne durumda diye... Ama en iyisi bir tanıdığa verilmesi sanırım

Ben de uyanık ev sahiplerinden nefret ediyorum. İltifatlarla geçen bir yıl sonunda, çiçek gibi teslim ettiğim evde sırf depozitoyu bana vermemek için "orası mı çatlak, burası mı patlak" diyen evsahibinin kafasını ezecektim

bence küçük çucuğu olanlara verme,yani benim 2 yaşında oğlum var görüyorum neler yaptığını eve,Allahtan kendimin de mahçup olacağım kimse yok.hayvan besleyen ya da beslemesi muhtemel tiplere verme benim kuşum kartonpiyerleri yemişti mesela,tavşanım da parkeleri kemirmişti.öğrenciye asla verme.şöyle işinde gücünde çocukları büyümüş insanlara ver.çocukları evli de olmasın torunları gelip zarar verebilir.önerilerim bunlar.ayrıca bir kiracın özenmezse eve ciddi zararlar da bırakır yani.mesela geçen saç boyası yaptım banyo dolabına bulaşmış ,çıkartamadım nasıl üzüldüm.ama elin adamı dikkat etmez böyle şeylere.

saç boyasını alkol tiner savleks de deneyerek çkarabilirsin konu dışı oldu biraz ama........kiracını kendin seçeceğine göre yeni evli çift idealdir.....

Çocuğu olana verme bekara verme torunu olana verme öğrenciye verme.Bu liste uzar gider ve siz bu listeye göre evi kiraya vermeye kalkarsanız kimseye veremezsiniz.Eve talip olan insanlarla detaylıca görüşün.Biz de yıllarca kirada oturduk ama kimsenin evine ufacık zarar vermedik.
Çocuğu da olsa eğer anne baba çocuğa eve zarar vermemeyi öğrettiyse merak etmeyin evinize zarar gelmez.Size bir örnek:Abimlerin kızları var 3 yaşında ikizler.Kendi evlerinde duvarları boyayabilirler ama bizim evde öyle birşey yapmıyorlar zaten yapamazlar da.Çünkü annem kesinlikle izin vermiyor :)
Ama çocuğu olmayıp da yine eve zarar veren insanlar az değil.

Biraz insanların yaşama şekillerine değer verdikleri şeylere bakın derim ben size.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Yoksa evli bekar genç yaşlı kötü her zaman kötüdür.İyi her zaman iyidir.

Evini ruhlara kiraya versin o halde gözle görülemedikleri için elle tutulur bir zarar ziyan veremezler..

Garipsiniz.

Evini ruhlara kiraya versin o halde gözle görülemedikleri için elle tutulur bir zarar ziyan veremezler..

Garipsiniz.

Konuya bir daha cevap vermeyecektim ama bu yorum beni benden aldı.
Aynen öyle kontes bu devirde kiracı bulmak öyle kolay mı? Bir çok inşaat yapılıyor.Ben de sektörün içindeyim.
Fiyatlar yüksek olduğu için alanlar dairelerini yüksek kiraya vermek istiyor.
Ama insanlar artık kira ödeyene kadar ev alırım mantığında oldukları için asıl kiracı bulmak zor.
Kiracıların altın çağı emin olun.Ev sahibini beğenmeyen yan daireyi tutabilir çünkü.
O kadar çok lüx ev var ki bomboş bekleyen.Bırakın kriter aramayı kiracı bulursa konu sahibi şanslı.
İşte o zaman tek şans kalıyor ruhlara kiraya vermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…