- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi lilith2013
-
Bu ne demek şimdi?
Açtığınız konu başlığı ciddi şekilde imla kuralına aykırıysa uyarmak hakkım diye düşünüyorum.
Hiç değilse imla kurallarına çok hakimim demeyin.Nasıl bir tercih anlamadım ve gayet de kibarca uyardım.
Önce de konunuzla ilgili bilgi vererek.Çünkü işim bu.Diğer işim de redaktörlük ve başlığınızın da redakteye ihtiyacı var.
uzatmaya da gerek yok
mal senin ister ver ister verme çokda önemli değil .milletin derdi bizi gerdi.kadını ne diye azarlıyosun ister öğretmen ol istersen memur bize ne
ya ilginçsiniz gerçekten :)) dile hakimiyetim beni ilgilendirir..küçük te olsa bilgiçlik taslanması sinir bozucu..ama türkçeye hakimim diye size açıklama yaptığım için ben hatalıyım..dil otoritesinin karşısındaymışım da kendimi ispat etmeliymişim gibi :) ben böyle ciddiye alınca sizin coşmanız normal tabi.bu hakkı size ben tanımış oldum..
dilbilgisi için yardıma ihtiyacım olursa sizi ararım.ama şimdi değil.şu an kimsenin egosunu tatmin etmekle uğraşamam..valla..
daha önce bir başlıkta da aynı polemiği görmüştüm.kızcağız yana yakıla nişanlısıyla yaşadığı problemi anlatmaya çalışırken gramer de gramer diye tutturanlar olmuştu..forum forum değil,okul maşallah.inanın hiiiiiç gereği yok..çok sevimsiz...
Kredisini ödemekte zorlanıyorsanız elbette kiraya verin.
Ayrıca dairenizi satarken kiracılı daire derseniz yatırımcıya daha cazip gelecektir.
Satmayacak oturacaksanız da iki kira depozito bedeli ki bu iki aylık
kiranıza denk gelir alacaksınız zaten.Tabi bu parayı bankada tutma zorunluluğu
var artık.Kiracınız çıktığında da eve tadilat yaptırıp faturalarıyla bu paradan düşüp kalanı
yine banka aracılığı ile kendisine göndereceksiniz.Bu kadar basit.
Ama yine de çok korkuyorsanız vermeyin derim evinizi.
Son olarak konuyu dağıtmayayım ama öğretmensiniz sanırım başlık
kiracılara güvenebilir miyiz? şeklinde olmalı..
itinayla dayak yer..
bence küçük çucuğu olanlara verme,yani benim 2 yaşında oğlum var görüyorum neler yaptığını eve,Allahtan kendimin de mahçup olacağım kimse yok.hayvan besleyen ya da beslemesi muhtemel tiplere verme benim kuşum kartonpiyerleri yemişti mesela,tavşanım da parkeleri kemirmişti.öğrenciye asla verme.şöyle işinde gücünde çocukları büyümüş insanlara ver.çocukları evli de olmasın torunları gelip zarar verebilir.önerilerim bunlar.ayrıca bir kiracın özenmezse eve ciddi zararlar da bırakır yani.mesela geçen saç boyası yaptım banyo dolabına bulaşmış ,çıkartamadım nasıl üzüldüm.ama elin adamı dikkat etmez böyle şeylere.
Evini ruhlara kiraya versin o halde gözle görülemedikleri için elle tutulur bir zarar ziyan veremezler..
Garipsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?