- 9 Mart 2011
- 12.695
- 11.741
- 498
- Konu Sahibi lilith2013
-
Çoğu arkadaşımız konu sahibine kızmış ama ben kendisini haklı buldum endişelenmesinde... Ben kapıyı söküp sobada yakan kiracılar duydumKiracı dan 2 aylık kira bedeli depozito alın vermeden önce ve elektrik,doğalgaz,su yu üzerine almasını isteyin... Gönlünüz rahat etmeyecekse arada gider bakarsınız ev ne durumda diye... Ama en iyisi bir tanıdığa verilmesi sanırım
Ben de uyanık ev sahiplerinden nefret ediyorum. İltifatlarla geçen bir yıl sonunda, çiçek gibi teslim ettiğim evde sırf depozitoyu bana vermemek için "orası mı çatlak, burası mı patlak" diyen evsahibinin kafasını ezecektim
Görgü böyle birşey işte, şurayı okuyanlar örnek alsın birazkapıyı söküp sobada yakan mı? :)) faturaları üzerine alsa iyi olur cidden..ama arada oturma bahanesiyle gidip, kontrol edemem..bu tacize girer .kirayı ödediği müddetçe ev onundur.komşulardan haber alırım artık :))
ilk göreve başladığımda lojmanda kalıyordum..badana yaptırırken aklım çıkmıştı yere damlar,benden sonra da kullanan olacak diye.çivi dahi çakmadım.üstelik ev sahibi diye bişey de yoktu..nolur şöyle hassasiyet sahibi insanlar olsa,hem onların hem benim işim görülse...puffff.düşün ,düşün,düşün..
Ben de uyanık ev sahiplerinden nefret ediyorum. İltifatlarla geçen bir yıl sonunda, çiçek gibi teslim ettiğim evde sırf depozitoyu bana vermemek için "orası mı çatlak, burası mı patlak" diyen evsahibinin kafasını ezecektim
Evini aileye verirsen fazla bir sorun yaşamazsın. Eğer isterse şuan ev sahipleri her ay kira verilirken evide kontrol edebiliyor biz öyle yaptık. Kiracımız evden şuan çıktı ve ufak tefek tadilatlar haricinde hiç birşey yok evde.
Kim korkuttu seni bu kadar:90:
Evini aileye verirsen fazla bir sorun yaşamazsın. Eğer isterse şuan ev sahipleri her ay kira verilirken evide kontrol edebiliyor biz öyle yaptık. Kiracımız evden şuan çıktı ve ufak tefek tadilatlar haricinde hiç birşey yok evde.
Kim korkuttu seni bu kadar:90:
kredisini ödemekte zorlandığım bir ev var kızlar..5 ay önce aldım..bu zaman zarfında kiraya vermeyi düşünmedim..ancak aklımdan böyle duracağına kiraya vermek geçiyor..krediyi rahatlatacağını düşünüyorum..ancak evini kiraya verenlerden kiracıların eve verdiği zararın yanında kira gelirinin pek cazip olmadığını,evi boş bırakmanın daha iyi olacağını söylüyorlar..
anlamadığım o derece mi hunharca kullanıyorlar..kira gelirini tadilata döktürecek kadar..bir fikir..boş mu bırakmalı,kiraya mı vermeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?