- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kirayı ne yapıcaz bu yıl diye sorabilirlerO mu gelip diyecek hadi arttırın şu kirayı diye?
Pek söylick gibi görünmüyoruz ama :)Aklima Kemal Sunal'in bir filmi geldi. 7 yillik kontratta yazan kirayi veriyordu hani.
Ayrica kibarca söyleyebilirsiniz. Durumlari da varmis. Yeni yilla beraber kiraya da zam yaparsiniz aşırı olmadığı surece.![]()
Kirayı ne yapıcaz bu yıl diye sorabilirler
İyi insan olmak farklı bir şey. Aynen dostluk başka alış veriş başka gibi..Arkadaşlar bizim alt kat kirada ve 3 yıldır aynı kişi oturuyor..
Ilk sene kirayı artırmadık çünkü çok iyi insanlar gerek duyulmadı artırmaya geçen yılda yine artırma olmadı fakat bu yıl 3 yıl oldu artık biz artsın istiyoruz fakat kiracı daha yeni kirayı getirdi verdi yine ayni hiç artıralım mı diye sormadılar zaten ailemde söyleyemiyorum artıralım hani 3 yıl oldu diye ayıplarına gidiyo..
Sizce ne yapmalı nasıl söylemeliyiz ayıp olur mu ?
Bizim önceki kiracılarımızda sorardı bence sorulması gerekir hakkını vermek için ama bunlar hiç oralı olmuyor biz de samimi olunca demiyoruz bişeyBiz her sene sorariz ev sahibimize kira artis zamani ne kadar yapalim diye? O da ben butcenizi bilemem kesenize gore yapin der. Hatta ilk 2 sene yapmadi istemiyorum zam oturun ayni fiyattan dedi. Bir sonraki sene biz kendimiz arttirdik o na sormadan o da bir sey demedi. Allah bin kere razi olsun. Şimdide sorariz siz ne derseniz o der.
Bu arada biz de tuhafmiyiz ne? Her sene zam yap diye yalvariyoruz. Millet ses cikarmiyormus burayi okuyunca fark ettim.
Hiçbir kiracı bunu sormaz. Neden artmasını istesin ki siz öyle bir talepte bulunmadıkça?
Annemlerin ev sahibi de cok iyi niyetlidir.Iki yil kira arttirmadi zaten o dönemlerde kimse kiraya zam yapmiyordu ekonomik durumlardan dolayi.ücüncü sene babam kendisi artirdi ayip oluyor kadini suistimal etmeyelim diye.Ki kendisinin de bir emekli maasi var.Demek istedigim eger insanda adalet duygusu varsa ve ekonomik olarak da uygunsa zaten kendisi düsünür.