Kirada oturmak bir ayip mi ?

sibelmuc

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
370
367
18
Merhaba arkadaslar uc senemize az kaldi hep kendimiz evliligimizi olusturduk dugun esyalar her detayi biz odedik ev alabilecek bir durumumuz yok biraz birikim disinda ailelerden ev imkanimiz olmadi gunumuz kosullari ortada uc bes koseye atsakta bu kredi alabilecek kadar asla olamiyor kira odememiz ile birlikte gelirimiz 4000 4500 arasi degisiyor toplu para olmadan ev almak nasil bir hayal bilemiyorum.s istanbul birde her onune gelen es dost ev alin diye neredeyse yakamiza yapisiyor kayinvalidem oturdugu bina cevresindekileri ev alanlari ornek gosterip fiyat veriyor annem akrabalari ornekliyor arkadaslarim kiradami oturuyorsunuz diye kucumsuyor benim haberim olmayan gokten bir miras mi indi acaba diye hafizami kontrol etmeye baslayacagim iyice delirttiler beni. Taksitim var standartlarim bu yasantiya ancak uygun calip cirpayim mi ne yapayim kendimi mi kahredeyim? Kirada oturmak ayip mi ?

Kiracıyım kralım de

Ev sahibi olanın tek evi var

Üst kattaki gürültü de yapsa aksa koksa da oraya mecbur

Kiracı öyle mi parasını verince şehirdeki tüm evler senin

Bugün büyük evde oturur yarın küçüğe geçer olmadı dubleks yaparsın

Çocuğun olur işe yakına taşınırsın okul çağı gelince iyi okula yakın gidersin

Kiracıyım ve mutluyum temalı cevaplar ver

Yaaa ne guzel cevaplar yazmissiniz icime bir huzur serptiniz her sozunuzde bir dogruluk var. Tesekkur ediyorum.

Kirada oturmak neden ayıp olsun ki?
Yersiz bir soru bence bu ?
Herkesin ev alma durumu yok sonuçta
Yoksa kirada oturan herkes ayıplanmalı ozaman
Siz konuyu okumamissiniz galiba yasadigima dalga gecercesine bu basligi tercih ettim sadece. Tesekkur ederim cnm.

Ya ben anlamıyorum kira da oturunca ne oluyor ev sahibi olunca ne oluyor. Ikisinde de parasını verip oturuyorsun. Yediğin 2 lokma yemek huzurlu bir ortam ha tapulu evinde olmuş bunlar ha kirada..

Ya ben anlamıyorum kira da oturunca ne oluyor ev sahibi olunca ne oluyor. Ikisinde de parasını verip oturuyorsun. Yediğin 2 lokma yemek huzurlu bir ortam ha tapulu evinde olmuş bunlar ha kirada..

Inan canim bizde bu havadayiz ama gel gor ki insanlar hep bir adim onde olarak bunu kullaniyor ve insani yipratiyor biz hic ev hayali bile kurmuyoruz hayalleriniz mi kucuk diyeceksin belki ama oyle iste... bu nedenle cok sik gorusmekten cekindigimiz sevdiklerimiz bile var keske herkes bu dediklerinizi anlasa

Tam tersi bence akli olan istanbuldan ev almaz.. evden memnun kalsan komsundan kalmazsin, komsundan kalsan cevrenden kalmazsin.. ev malin oldugu icin cikamazsin.. ama cebinde paran varsa butun evler senin, kiracilik gibisi var mi bea

Iyi ki bu konuyu acmisim her biriniz icimi rahatlattiniZ cok tesekkur ederim cevabiniz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…