Aynenbu yaz çıkıyorum mesela. Bu semtin tüm köşelerini gezeceğim
Kiraci olmak sucsa ben idamligim
17 yildir kiradayim, heyt be, sifir eve cikiyorum mis gibi oturuyorum, banyosu akti diye tasinmisligim var, ve ne yalan soyleyeyim ev alsam da buyuk ihtimalle istanbul disindan alip kiraya verip istanbulda yasadigim surece kirada oturmaya devam ederim.
Kiraci olmak sucsa ben idamligim
17 yildir kiradayim, heyt be, sifir eve cikiyorum mis gibi oturuyorum, banyosu akti diye tasinmisligim var, ve ne yalan soyleyeyim ev alsam da buyuk ihtimalle istanbul disindan alip kiraya verip istanbulda yasadigim surece kirada oturmaya devam ederim.
Ya çok ciddiyim takmayın.harikasiniz
Aynen oyle ben bu nedenle anlayissizlara hic anlam veremiuorumKirada oturmak cümlesinin başına istanbul eklersek, neredeyse genel standart bu bile denilebilir. Her şey ateş pahası, bırakın evi, kiralar bile ucuyor...
Sag ol canim isteyen herkese nasip olsun cevabin icin tesekkurler.Ya neden ayıp olsun ki ?
Herkesin yaşam standartı aynı olamaz.
Takmayin böyle
Inşallah en kisa surede ev sahibi olursunuz
Yıldım daha şimdiden iki vesait yapmaktan, sanırım öyle olacakaz yukarı gel
evet herkesin evi var.kiracı oldugumuza bakmayın hobi bizimki.sıkıldıkça ev kiralıyoruz.Merhaba arkadaslar uc senemize az kaldi hep kendimiz evliligimizi olusturduk dugun esyalar her detayi biz odedik ev alabilecek bir durumumuz yok biraz birikim disinda ailelerden ev imkanimiz olmadi gunumuz kosullari ortada uc bes koseye atsakta bu kredi alabilecek kadar asla olamiyor kira odememiz ile birlikte gelirimiz 4000 4500 arasi degisiyor toplu para olmadan ev almak nasil bir hayal bilemiyorum.s istanbul birde her onune gelen es dost ev alin diye neredeyse yakamiza yapisiyor kayinvalidem oturdugu bina cevresindekileri ev alanlari ornek gosterip fiyat veriyor annem akrabalari ornekliyor arkadaslarim kiradami oturuyorsunuz diye kucumsuyor benim haberim olmayan gokten bir miras mi indi acaba diye hafizami kontrol etmeye baslayacagim iyice delirttiler beni. Taksitim var standartlarim bu yasantiya ancak uygun calip cirpayim mi ne yapayim kendimi mi kahredeyim? Kirada oturmak ayip mi ?
Ben de bu seyleri dusunup hep gerilirim asla uzun vadeli buyuk borclar bana gore degil ki istanbul denilince buna kucuk bir servet butcesi ayirmak gerekiyorYa çok ciddiyim takmayın.
Benim bir arkadaşım var mesela. Onlar da takside girdiler ev almak için. Gelirimiz çok az bir farkla aynı neredeyse.
Ama onların biraz birikmişleri vardı düğünden kalma. Benim yoktu. Onlar onu kullandılar peşinat olarak. Ama sıkıntıya girdiler , sürekli birşeyleri kısıtlıyor insan ister istemez. Her ay bi ödeme telaşıdır alıp başını gidiyor.
Benim öyle bir problemim yok mesela , kafamıza göre takılıyoruz. Yiyip içiyorum, elbette evde lazım ama daha yeni evlisiniz. Zamanla olur inşallah. Bu gençlik , bu zamanlar birdaha gelmeyecek. Keyfinize bakın , çok da şeyapmamak lazım
Takmayalim canim ama sanada bol sans dilemeden edemeyecegim cunku zamanla git gide abartiyorlarBana da aynısını söylüyorlar. Yeni evlendik hemen ev alın. yaa birikmişimiz yok diyorum olsun diyolartakmıyorum ama ben sen de takmamaya çalış
Aynen, 10 tane evim olsa o insaat gurultusu, komsu ziriltisi icin bile kirada otururum
Her biriniz ayri kendime getirdiniz beni uzuntuluydum neseli ayrilacagim suradan tum idam mahkumu arkadaslara selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?